Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obiecane zdjęcia suni. Więcej w albumie:
https://picasaweb.google.com/111849077759985019059/16Pazdziernika2012

Sunia młoda , wystraszona. Po wyciągnięciu z boksu przywarła do ziemi, potem postanowiliśmy jej nie stresowac - chciałam tylko zajrzec w zeby i pracownik podprowadził ją do boksu gdzie poczułą sie juz bezpiecznie i na spokojnie cyknęłam kilka fotek. Po wejsciu jej do boksu - to podkreslam - zadna suka nawet na nią nie warknęła taka tam zgoda . A w boksie same suki owczarki w liczbie 6 lub 7.
Jak widac ząbki młode i zdrowe - sunia w stresie nie była w zaden sposób agresywna - co widac na zdjęciach zresztą. Poprostu ogromnie sie bałą.

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta sunia jest megakontaktowa i zauważyłąm ze kazde wejscie pracownika do boksu to jej ogromna radość a widok smyczy oznacza dla niej "spacerek" To o niej mówiłam ze na bank miała dobry domek...nawet szukałąm po ogłoszeniach.

Posted

teresz10 napisał(a):
Dzis pojechałam z panią z Lublina która szukała małej suczki. oczywiscie zaproponowałam Balbinkę ale pani nie wpadła w oko. Więc pojechałyśmy i zaproponowałam te paniusie. Pani mieszka w bloku na czubach. Mała jest po sterylce więc...zabrałyśmy i obiadek Miodunka jadła juz w nowym domku. A tu juz w nowych szeleczkach bo pani była na wszystko już przygotowana... Sunia tłuściutka więc ledwo w te szeleczki wlazłą ale na smyczy hcodzic potrafi i do auta wskoczyła.

Moją Balbinkę?Eee,ona chyba już się zalęgła na stałe u nas, Super ,że wzięła bezpośrednio ze schronu tę sunię( na zdjęciach wyglądała niesamowicie paskudnie:evil_lol:,jak dinozaurzyca), ale dobrze,że się spodobała.
Dużo tam, takich paskud?

Posted

Oficjalnie mogę się przyznać, że od soboty "pieszczocha kaukazica" jest moja.:lol: Narazie na papierze, bo dziś pojechała do kliniki na sterylkę. Przygotowania na przyjęcie wielkopsa ruszają, bo odbieram ją już w sobotę.
Jak dobrze że umowę podpisałam wcześniej, ufff, mało brakowało.:angryy:

W środę jadę do niej w odwiedziny, w końcu wyściskam to wielkie psisko. Umówię się z Teresz, to porobimy fotki.
Teresz masz aparat czy brać?

Posted

Dostałam 2 maile w sprawie suczki Mini - nie dawałam zadnego ogłoszenia - poprosze o podpowiedz która to sunia jest ogłąszana pod tym imieniem ? bo głupio mi pisac ze nie wiem o co chodzi...

Posted (edited)

Domyśliłam sie Malawaszko ze chodzi pewnie o te małą bo pytałas o tel, juz odpisuję na maile w jej sprawie.... czekam też na odpowiedz w sprawie Zuzi.

Edited by teresz10
Posted

zaginiona sara napisał(a):
Jako, że wrzuciłam fotkę niedoszłych skazańców którzy mieli trafić do Nowodworu pozwolę sobie napisać.
Nikt nie chce udzielić informacji kto zabrał te psy....
Nie będę komentować.

Nikt w Urzędzie Gminy? Może zatem trzeba zwrócić sie do jakiejś organizacji z prośbą o wysłanie drogą oficjalną zapytania o losy "szczęśliwie umieszczonych"? Bo faktycznie osobę prywatną zawsze można spławić.

Posted

malutka adoptowana, właśnie dostałam info na fb - dziewczyna pojechała po tą większą szarą suczkę, ale okazała się duuuża - ona jest do pół uda??? a mała się bardzo wydzierała i prosiła o zabranie więc ona pojechała

Posted

malawaszka napisał(a):

malutka adoptowana, właśnie dostałam info na fb - dziewczyna pojechała po tą większą szarą suczkę, ale okazała się duuuża - ona jest do pół uda??? a mała się bardzo wydzierała i prosiła o zabranie więc ona pojechała

Super że właśnie ona pojechała :) Świetna jest.

Posted

zaginiona sara napisał(a):
Jako, że wrzuciłam fotkę niedoszłych skazańców którzy mieli trafić do Nowodworu pozwolę sobie napisać.
Nikt nie chce udzielić informacji kto zabrał te psy....
Nie będę komentować.

Proponuję aby Dziennik Wschodni się dowiedział skoro pozytywnie opisał ten świetny pomysł.