teresz10 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Obiecane zdjęcia suni. Więcej w albumie: https://picasaweb.google.com/111849077759985019059/16Pazdziernika2012 Sunia młoda , wystraszona. Po wyciągnięciu z boksu przywarła do ziemi, potem postanowiliśmy jej nie stresowac - chciałam tylko zajrzec w zeby i pracownik podprowadził ją do boksu gdzie poczułą sie juz bezpiecznie i na spokojnie cyknęłam kilka fotek. Po wejsciu jej do boksu - to podkreslam - zadna suka nawet na nią nie warknęła taka tam zgoda . A w boksie same suki owczarki w liczbie 6 lub 7. Jak widac ząbki młode i zdrowe - sunia w stresie nie była w zaden sposób agresywna - co widac na zdjęciach zresztą. Poprostu ogromnie sie bałą. Quote
teresz10 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ta sunia jest megakontaktowa i zauważyłąm ze kazde wejscie pracownika do boksu to jej ogromna radość a widok smyczy oznacza dla niej "spacerek" To o niej mówiłam ze na bank miała dobry domek...nawet szukałąm po ogłoszeniach. Quote
teresz10 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 (edited) Ta suczka znalazła wczoraj dom....Podobno panstwo mówili ze bedą sterylizowąc - podobno... to za mało... Edited October 21, 2012 by teresz10 Quote
beka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Tyle pięknych wspaniałych psów sie marnuje :( Quote
Ciucik Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 teresz10 napisał(a):Dzis pojechałam z panią z Lublina która szukała małej suczki. oczywiscie zaproponowałam Balbinkę ale pani nie wpadła w oko. Więc pojechałyśmy i zaproponowałam te paniusie. Pani mieszka w bloku na czubach. Mała jest po sterylce więc...zabrałyśmy i obiadek Miodunka jadła juz w nowym domku. A tu juz w nowych szeleczkach bo pani była na wszystko już przygotowana... Sunia tłuściutka więc ledwo w te szeleczki wlazłą ale na smyczy hcodzic potrafi i do auta wskoczyła. Moją Balbinkę?Eee,ona chyba już się zalęgła na stałe u nas, Super ,że wzięła bezpośrednio ze schronu tę sunię( na zdjęciach wyglądała niesamowicie paskudnie:evil_lol:,jak dinozaurzyca), ale dobrze,że się spodobała. Dużo tam, takich paskud? Quote
Wiola100 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Super - cieszę się, że ta suczka znalazła dom! :) Mi się bardzo podoba :) Quote
MaDi Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='teresz10']Nowy nabytek PIES - wygląda jak mix podhalana wielkosci goldena. Chudy...i wystraszony... Fundacja BONO o nim wie? Quote
malawaszka Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 teresz masz już ten nowy nr tel??? :cool3: Quote
as_ko Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 MaDi napisał(a):Fundacja BONO o nim wie? Pasterze o nim wiedzą. Quote
ewajanka Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Oficjalnie mogę się przyznać, że od soboty "pieszczocha kaukazica" jest moja.:lol: Narazie na papierze, bo dziś pojechała do kliniki na sterylkę. Przygotowania na przyjęcie wielkopsa ruszają, bo odbieram ją już w sobotę. Jak dobrze że umowę podpisałam wcześniej, ufff, mało brakowało.:angryy: W środę jadę do niej w odwiedziny, w końcu wyściskam to wielkie psisko. Umówię się z Teresz, to porobimy fotki. Teresz masz aparat czy brać? Quote
zaginiona sara Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Piękna kaukazica. Wielka, kawał psiska. Quote
teresz10 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Dostałam 2 maile w sprawie suczki Mini - nie dawałam zadnego ogłoszenia - poprosze o podpowiedz która to sunia jest ogłąszana pod tym imieniem ? bo głupio mi pisac ze nie wiem o co chodzi... Quote
malawaszka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='teresz10']Dostałam 2 maile w sprawie suczki Mini - nie dawałam zadnego ogłoszenia - poprosze o podpowiedz która to sunia jest ogłąszana pod tym imieniem ? bo głupio mi pisac ze nie wiem o co chodzi... http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/302 :oops: zapomniałam Ci powiedzieć Quote
Ciucik Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 A czy wiadomo co dalej z Zuzią-Potworzycą?Kiedy wraca? Quote
teresz10 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) Domyśliłam sie Malawaszko ze chodzi pewnie o te małą bo pytałas o tel, juz odpisuję na maile w jej sprawie.... czekam też na odpowiedz w sprawie Zuzi. Edited October 23, 2012 by teresz10 Quote
zaginiona sara Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Jako, że wrzuciłam fotkę niedoszłych skazańców którzy mieli trafić do Nowodworu pozwolę sobie napisać. Nikt nie chce udzielić informacji kto zabrał te psy.... Nie będę komentować. Quote
Ciucik Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 zaginiona sara napisał(a):Jako, że wrzuciłam fotkę niedoszłych skazańców którzy mieli trafić do Nowodworu pozwolę sobie napisać. Nikt nie chce udzielić informacji kto zabrał te psy.... Nie będę komentować. Nikt w Urzędzie Gminy? Może zatem trzeba zwrócić sie do jakiejś organizacji z prośbą o wysłanie drogą oficjalną zapytania o losy "szczęśliwie umieszczonych"? Bo faktycznie osobę prywatną zawsze można spławić. Quote
malawaszka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 malutka adoptowana, właśnie dostałam info na fb - dziewczyna pojechała po tą większą szarą suczkę, ale okazała się duuuża - ona jest do pół uda??? a mała się bardzo wydzierała i prosiła o zabranie więc ona pojechała Quote
as_ko Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 malawaszka napisał(a): malutka adoptowana, właśnie dostałam info na fb - dziewczyna pojechała po tą większą szarą suczkę, ale okazała się duuuża - ona jest do pół uda??? a mała się bardzo wydzierała i prosiła o zabranie więc ona pojechała Super że właśnie ona pojechała :) Świetna jest. Quote
as_ko Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 (edited) Dziewczyny mam chętny dom na szczeniaka, chłopca. Mamy jakieś w schronie? Edited October 25, 2012 by as_ko Quote
MaDi Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 as_ko napisał(a):Dziewczyny mam chętny dom na szczeniaka, chłopca. Mamy jakieś w schronie? Wiem że jest kilka szczeniaków w schronisku. Quote
MaDi Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 zaginiona sara napisał(a):Jako, że wrzuciłam fotkę niedoszłych skazańców którzy mieli trafić do Nowodworu pozwolę sobie napisać. Nikt nie chce udzielić informacji kto zabrał te psy.... Nie będę komentować. Proponuję aby Dziennik Wschodni się dowiedział skoro pozytywnie opisał ten świetny pomysł. Quote
zaginiona sara Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Próbowali. Odpowiedzi nie dostali kto się nimi zajął. Jedna z osób które je znalazła jest w kontakcie z DW. Quote
MaDi Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Miałam nadzieję,że po prostu go odkarmię i trafi do adopcji jednak okazało się że jest mega zaniedbany i ma poważne problemy zdrowotne. Zapraszam do boksera Bruna: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234150-BRUNO-czyli-bokser-po-przej%C5%9Bciach?p=19869229#post19869229 Quote
Recommended Posts