KWL Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Przekładamy. Co najmniej do weekendu a najprawdopodobniej do następnego czwartku. Quote
irenaka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Właśnie mi dziewczyna z wątku Bacy i Freda podesłała wątek Mojo i jestem przerażona. Macie kogoś kto pokryje choćby tą brakującą różnicę w stałej deklaracji? Obawiam się, że skończy się jak z Bacą i Fredem czyli na potężnym minusie finansowym:shake:. Quote
3 x Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 może tytuł zmienić na jakis bardziej dramatyczny ? zeby bardziej było widac ze potrzebuje deklaracji? 120 zł jak i wszystko można łatac bazarkami ale to zawsze jest ryzyko i to duże ja w kazdym badź razie swoją deklarację podtrzymuję i Gremlina tez ;) ograniczenie czasowe spowodowane jest li tylko tym, zebyśmy się nie okazali niesłowni bo przez poł roku dużo się wydarzyć może ale jak wszystko bedzie jak jest lub lepiej to deklaracja bedzie systematycznie przedłuzana :) moze warto napisac pw do deklarowiczy ? zeby potwierdzić deklaracje? btw zapomniałabym, reklama dzwignią handlu komu komu linkę w podpisie z allegro dla kaukazów? może ktoś może pomóc w reklamie? Quote
morisowa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Pw do wszystkich deklarujących poszło (poza 3 x i Gremlinem, bo w poście powyżej potwierdzone). Stałych deklaracji brakuje jeszcze 80 zł (zwiększyłam swoją, bo od 1ego pracuję i raczej to coś na kilka miesięcy) Wpłaty jednorazowe też się przydadzą - transport, szczepienia, badania, itp Quote
rencia42 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Witajcie.Oczywiście potwierdzam deklaracje stalą ,ciesze się ze mogę pomoc . Przelew za chwile pójdzie.Pozdrawiam. Quote
3 x Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 czyli rozpoczynamy akcję: ustaw stałe zlecenie na Mojo? to ja dzisiaj z wieczora ustawię :) a na transport moze jakis bazarek sklece w weekend tylko musze wykombinowac co moge jeszczez sprzedac ;) Quote
Selenga Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 mysza 1 napisał(a):Wpłaciłam moją deklarację. ja też, za 2 miesiące Quote
morisowa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 13tego to dobry dzień dla kaukaza ;) Dziś wpłynęło: 50 - Apsa (3 m + 20 zł transport) 30 - Selenga (2 m) 20 - Rencia42 20 - migdalena 20 - Igusia 50 - Mysza1 10 - 3 x 50 - morisowa ____ 250 z ma Mojo na koncie :) Bardzo wszystkim dziękujemy! Transport się klaruje, ale trudno tak ustalić, żeby wszystkim pasowało. Quote
3 x Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ode mnie przelew poszedł i juz powinien byc a zlecenie ustawione jest na drugiego dnia każdego miesiąca wstępnei do czerwca :) edit: takto jest jak się odpisuje bez odswiezenia tematu :evil_lol: Quote
Igusia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 To jeszcze do transportu sie dorzucilam ;) Quote
Ciencienia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Oki, w takim razie ja deklaruję 10 zł od lutego, przelew bedzie wychodzić 4 dnia kazdego miesiąca - to w spadku po Ogryzku, który był u Biafry, podzieliłam i Mojo obdarowałam, bo od poczatku po cichu śledze jego wątek - pozdrawiam Quote
Zofia.Sasza Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 irenaka napisał(a):Właśnie mi dziewczyna z wątku Bacy i Freda podesłała wątek Mojo i jestem przerażona. Macie kogoś kto pokryje choćby tą brakującą różnicę w stałej deklaracji? Obawiam się, że skończy się jak z Bacą i Fredem czyli na potężnym minusie finansowym:shake:. Czy ktoś zauważył ten post? Quote
morisowa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Igusia, Ciencienia dziękuję bardzo :) Mojo już "spakowany" tylko wycieczka się opóźnia z powodu warunków drogowych bliżej Biafry. Zofia.Sasza -nie, nikt nic nie widział, bo tu każdy ślepy i czytać nie umie :roll: Mimo tej ślepoty widzę zasadniczą różnicę między 70 zł a 600 zł. I taka mniej więcej jest różnica w sytuacji Mojo a Bacy i Freda. Quote
morisowa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Wpłynęło 20 zł od Gremlina i 20 zł od sonikowej (dwumiesięczne deklaracje) oraz 50 zł od Igusi na transport. Bardzo dziękuję :loveu: Quote
Gremlin Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 morisowa napisał(a):Wpłynęło 20 zł od Gremlina 10 zł to deklaracja a drugie 10 zł to jednorazowa wpłata na dobry poczatek dla Mojo :) Quote
morisowa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 O :) To już zmieniam na 1ej stronie, bo wpisałam jako dwumiesięczną deklarację. Quote
3 x Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 widzę że Mojo przybywa wielbicieli :) Daka - dziękuję :) Quote
Zofia.Sasza Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='morisowa']Igusia, Ciencienia dziękuję bardzo :) Mojo już "spakowany" tylko wycieczka się opóźnia z powodu warunków drogowych bliżej Biafry. Zofia.Sasza -nie, nikt nic nie widział, bo tu każdy ślepy i czytać nie umie :roll: Mimo tej ślepoty widzę zasadniczą różnicę między 70 zł a 600 zł. I taka mniej więcej jest różnica w sytuacji Mojo a Bacy i Freda. Dziękuję za kulturalną, jak zwykle zresztą, odpowiedź. Dziwne tylko, że za pomoc Bacy i Fredowi odpowiedzialne są częściowo te same osoby, które tu zbierają na Mojo. W moim rozumieniu najpierw załatwia się sprawę psów już przebywających w płatnym DT, a dopiero potem wyciąga się kolejne. Ale chyba jestem za głupia na Waszą logikę... EOT Quote
morisowa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Daka napisał(a):Moge wplacac 10zl od 1 lutego dla Mojo. dziękujemy :) Quote
Aziza Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Deklaruje wpłatę comiesięczną po 20 zł, proszę o dane do przelewu. Quote
marti14 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jest przepiękny...:) Poprosze o nr.konta wpłacę brakujace 60zł...żeby go wyciągnąć... Niestety nie mogę się zadeklarować na przyszły miesiąc...ale tez nie mówię że nie dam rady czegoś zorganizować.... Mojo-------jesteś cudowny!!! Quote
Recommended Posts