Kika9004 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Wspaniały psiak!! Jest boski, dziwię się, że nie znalazł jeszcze domku :) Promuję go! Quote
Goś Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Znalazł, tylko nieodpowiedzialne... Ale teraz będzie inaczej - najpierw mądry hotelik, a potem mądry właściciel. Wszystko co najlepsze dla wspaniałego psa. Dlatego zbieramy deklaracje! A przy okazji - mi się wydaje, że jeśli by tylko zwolniło się miejsce u Biafry, to warto go zabrać, nawet jeśli zabraknie trochę deklaracji. Taką sumę można bez problemu z bazarków wyciągnąć. Quote
morisowa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 3 x napisał(a):tak sie głośno zastanawiam, że od biedy moznaby te 150 zł dozbierać bazarkami i ew allegro ale wiadomo, że jak jest cała zadeklarowana kwota to wszyscy są spokojniejsi w sumie i tak jeszcze Mojo czeka na wolny kojec ale gdyby kojec był wolny wczesniej niż nazbieralibyśmy deklaracje to Mojo i tak pojedzie? Dokładnie tak. Deklaracje są potrzebne i tak będą dodatkowe koszty (transport, pewnie badania, może leczenie). Ale jak tylko będzie miejsce, to wyciągamy psa. I żebrzemy dalej. Kika9004 - dziękujemy :) Quote
morisowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Trzymaj się Mojo, kiedyś poszczęści się Ogryzkowi, a wtedy do Ciebie los się uśmiechnie :) Quote
rencia42 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 proszę o nr.konta moja deklaracja 20zl miesięcznie dla Mojo Quote
3 x Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 i gdzie te brakujące 150 zł? musi mieć Ogryzek motywację zeby szybko pojsc do domu, bo Mojo w kolejce czeka :) Quote
sonikowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 3 x napisał(a):musi mieć Ogryzek motywację zeby szybko pojsc do domu, bo Mojo w kolejce czeka :) Jakby ich tak skonfrontować, to obawiam się, że waleczny Ogryzek jednak by zregzygnował z kojca ;-) Quote
Biafra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 sonikowa napisał(a):Jakby ich tak skonfrontować, to obawiam się, że waleczny Ogryzek jednak by zregzygnował z kojca ;-) Waleczność nie zawsze idzie w parze z rozumem :evil_lol: Quote
KWL Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Mojo zdecydowanie wybrał rozum :evil_lol: , chociaż nie twierdzę że ma z walecznością kłopoty :diabloti: Quote
rencia42 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dalam deklaracje wpłaty dla Mojo ale chyba nie potrzeba pieniążków bo mimo prośby o nr konta nie mam wiadomości. Quote
3 x Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 rencia42 napisał(a):Dalam deklaracje wpłaty dla Mojo ale chyba nie potrzeba pieniążków bo mimo prośby o nr konta nie mam wiadomości. na razie zbierane są deklaracje, które będą realizowane (czyli bedziemy wpłacać)w momencie gdy Mojo zostanie zabrany ze schroniska czyli dopoki Ogryzek nie pojdzie do domu na razie nikt nei zbiera pieniązków na konto tylko deklaracje :) Quote
morisowa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 rencia42 napisał(a):Dalam deklaracje wpłaty dla Mojo ale chyba nie potrzeba pieniążków bo mimo prośby o nr konta nie mam wiadomości. rencia42 - dziękuję za deklarację, dopisałam w pierwszym poście. Tak jak już odpowiedziała Ci 3x, na razie nie zbieram pieniędzy, póki pies siedzi w schronisku. Quote
Cajus JB Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Kto jeszcze chętny deklarować na Mojo? Quote
Goś Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mojo, trzymaj się w tym schronie. Myślimy o Tobie. Quote
Goś Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Przy okazji, przepraszam za OT, ale zajrzyjcie do tego kaukaza: http://www.dogomania.pl/threads/174415-ANDRZEJ-piAE-kny-A-agodny-olbrzym-typu-kaukaz-szuka-domku?p=13649921#post13649921 Quote
Recommended Posts