Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazł, tylko nieodpowiedzialne...
Ale teraz będzie inaczej - najpierw mądry hotelik, a potem mądry właściciel.
Wszystko co najlepsze dla wspaniałego psa.
Dlatego zbieramy deklaracje!

A przy okazji - mi się wydaje, że jeśli by tylko zwolniło się miejsce u Biafry, to warto go zabrać, nawet jeśli zabraknie trochę deklaracji. Taką sumę można bez problemu z bazarków wyciągnąć.

Posted

3 x napisał(a):
tak sie głośno zastanawiam, że od biedy moznaby te 150 zł dozbierać bazarkami i ew allegro
ale wiadomo, że jak jest cała zadeklarowana kwota to wszyscy są spokojniejsi
w sumie i tak jeszcze Mojo czeka na wolny kojec
ale gdyby kojec był wolny wczesniej niż nazbieralibyśmy deklaracje to Mojo i tak pojedzie?

Dokładnie tak. Deklaracje są potrzebne i tak będą dodatkowe koszty (transport, pewnie badania, może leczenie). Ale jak tylko będzie miejsce, to wyciągamy psa. I żebrzemy dalej.

Kika9004 - dziękujemy :)

Posted

3 x napisał(a):
musi mieć Ogryzek motywację zeby szybko pojsc do domu, bo Mojo w kolejce czeka :)

Jakby ich tak skonfrontować, to obawiam się, że waleczny Ogryzek jednak by zregzygnował z kojca ;-)

Posted

sonikowa napisał(a):
Jakby ich tak skonfrontować, to obawiam się, że waleczny Ogryzek jednak by zregzygnował z kojca ;-)

Waleczność nie zawsze idzie w parze z rozumem :evil_lol:

Posted

rencia42 napisał(a):
Dalam deklaracje wpłaty dla Mojo ale chyba nie potrzeba pieniążków bo mimo prośby o nr konta nie mam wiadomości.

na razie zbierane są deklaracje, które będą realizowane (czyli bedziemy wpłacać)w momencie gdy Mojo zostanie zabrany ze schroniska
czyli dopoki Ogryzek nie pojdzie do domu
na razie nikt nei zbiera pieniązków na konto tylko deklaracje :)

Posted

rencia42 napisał(a):
Dalam deklaracje wpłaty dla Mojo ale chyba nie potrzeba pieniążków bo mimo prośby o nr konta nie mam wiadomości.

rencia42 - dziękuję za deklarację, dopisałam w pierwszym poście. Tak jak już odpowiedziała Ci 3x, na razie nie zbieram pieniędzy, póki pies siedzi w schronisku.