sleepingbyday Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 troche mnie nie było i... pogubiłam się :oops: Quote
majqa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 sleepingbyday napisał(a):troche mnie nie było i... pogubiłam się :oops: Zerknij w 1 post, doczytasz, gdzie jest Karo i pod czyją opieką. ;) Quote
Marinka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przypominam o aukcji cegiełkowej na Karo :loveu: (jeszcze 12 dni) Spleśniały chleb , krótki łancuch=jego życie (762971339) - Aukcje internetowe Allegro Quote
zadra Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Mam nadzieję,że Karo szybko trafi do domu adopcyjnego !! Quote
bico Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Marinka']Ha, w wiadomościach nic nie było o Karo :loveu:, bo jak się okazało kąpiel będzie miał dopiero jutro :eviltong: ...jutro też jedziemy do Kliniki :eviltong: to dla odmiany, ja jutro wiadomości śledzić będę:cool3: Quote
majqa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nowy dzionek lepszego życia przed Tobą, Karo! Dzień dobry Wszystkim! :lol: Quote
RIVER Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dziendoberek, Melduję, że wpłata 50 jednorazowa + 20 miesięczna została wykonana w poniedziałek osobiście przeze mnie w banku ale dogo mnie nie wpuszczało wczoraj /majqa u mnie "słowo droższe pieniędzy" /:diabloti:Dzisiaj rano już się zameldowałam sms-em u DORY. Bico wczoraj podejrzałam zdjęcia Twojego kolegi, taka sesja dla Karo i domki się będą bić :eviltong: Quote
bico Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 RIVER napisał(a): Bico wczoraj podejrzałam zdjęcia Twojego kolegi, taka sesja dla Karo i domki się będą bić :eviltong: oby, oby:modla: Quote
majqa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Stan deklaracji - na dzień 7.10.09 Jednorazowe deklaracje: Ben_Ani - (100zł - 60zł) 40zł Stałe/ miesięczne deklaracje: Irenaka - 50zł RIVER - 20zł Z wpłat jednorazowych odjęta została River. Quote
Marinka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wróciłam z Kliniki :evil_lol: Karo :loveu: jest cudownym, pięknym psem (wcale nie wygląda na 6 lat, ja dałabym mu dużo mniej). Pięknie chodzi na smyczy (tylko czasem zdarzy mu się pociągnąć). Zupełnie inaczej zachowuje się wewnątrz budynku niż na zewnątrz. Wewnątrz jest bardzo przestraszony...nie chciał wyjść z boksu, mocno się zapierał...cały się trząsł...to samo było przy powrocie ze spaceru. Na zewnątrz opuściło go całe zdenerwowanie. Karo ma dostojną postawę, pomimo tego, ze jest mocno wychudzony...prezentuje się po prostu cudownie. Z dużym zainteresowaniem oglądał ruch uliczny...z ciekawością obwąchiwał cały teren...jestem nim zachwycona. Podczas kąpieli nie robił żadnych problemów z cierpliwością czekał do końca zabiegu. Ma delikatną, jedwabistą sierść Quote
Marinka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='RIVER'] Bico wczoraj podejrzałam zdjęcia Twojego kolegi, taka sesja dla Karo i domki się będą bić :eviltong: Coś w tym talencie muzzego jest...o moja Mari domki się biły i z niecierpliwością czekały na decyzję :evil_lol: Zapraszam do postu #510 (permalink) Quote
majqa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 ...czyli, biorąc pod uwagę obecne sprawozdanie, pies - marzenie. Quote
Marinka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 majqa napisał(a):...czyli, biorąc pod uwagę obecne sprawozdanie, pies - marzenie. Moim zdaniem tak właśnie jest...mam nadzieję, że uda mu się przezwyciężyć lęk przed pomieszczeniami, troszeczkę nabierze ciałka i ... mam nadzieję na szybką adopcję...ze zdjęciami muzzego nie może być inaczej :cool3: Quote
majqa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Marinka napisał(a): (...) mam nadzieję na szybką adopcję... (...) Szybką i trafioną w 10tkę! Quote
Marinka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kochani, potrzebne dobre fluidy dla zdrowia muzzego:loveu:, aby zdrowiał szybciutko i w ten weekend odbyła się sesja zdjęciowa Karo :loveu: Quote
bico Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 kurcze...Muzzy chory, oby szybko wracał do dobrej formy:):):) a Karo, jaki to fajny i grzeczny psiak, kąpiel odbyła się bez przeszkód;) Quote
majqa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Stałe/ miesięczne deklaracje - 08.10.09: Irenaka - 50zł RIVER - 20zł Nie mogę się doczekać nowych fotek. :lol: Quote
Basia i Barni Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Zamieńcie KAro obroże na szelki zobaczycie jaki będzie efekt :loveu: Quote
irenaka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [FONT=Verdana]Rozliczenie wpłat na konto fundacji na dzień dzisiejszy:[/FONT] [FONT=Verdana]5zl -nick Magnolia-M9[/FONT] [FONT=Verdana]20zl- nick Kobietka83[/FONT] [FONT=Verdana]20zl- Alegierka [/FONT] [FONT=Verdana]70zl-Rixer[/FONT] [FONT=Verdana]50zl-IrenaKa[/FONT] [FONT=Verdana]50zl-Majqa[/FONT] [FONT=Verdana]50zl-Bico[/FONT] [FONT=Verdana]Na dzień dzisiejszy dla Karo jest : 265zl.[/FONT] Quote
majqa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Myślę, że ja wymagam poprawki - z MajAQ na majqa, bo przelew poszedł przed bico, chyba, że jest ktoś o takim nicku, jak podany. Quote
irenaka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ty nie wymagasz poprawki, ale Twój nick tak:evil_lol:. Zastosowałam tylko funkcję kopiuj- wklej. Już poprawiam. A może Ty, to nie Ty?;) Quote
majqa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 irenaka napisał(a):Ty nie wymagasz poprawki, ale Twój nick tak:evil_lol:. (...) A może Ty, to nie Ty?;) To Ci się udało! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bico Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 kolejna mordownia:( http://www.dogomania.pl/forum/f28/makabra-zwierzat-pisdz-frp-likwiduja-pseudohodowle-mordownie-z-piekla-rodem-148404/ Quote
Marinka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Doszła Książeczka Karo :loveu:, czekamy na świadectwo szczepienia przeciw wściekliźnie i potwierdzenie kombajnu Quote
Recommended Posts