Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marinka']Ha, w wiadomościach nic nie było o Karo :loveu:, bo jak się okazało kąpiel będzie miał dopiero jutro :eviltong: ...jutro też jedziemy do Kliniki :eviltong:

to dla odmiany, ja jutro wiadomości śledzić będę:cool3:

Posted

Dziendoberek,
Melduję, że wpłata 50 jednorazowa + 20 miesięczna została wykonana w poniedziałek osobiście przeze mnie w banku ale dogo mnie nie wpuszczało wczoraj /majqa u mnie "słowo droższe pieniędzy" /:diabloti:Dzisiaj rano już się zameldowałam sms-em u DORY.
Bico wczoraj podejrzałam zdjęcia Twojego kolegi, taka sesja dla Karo i domki się będą bić :eviltong:

Posted

Stan deklaracji - na dzień 7.10.09
Jednorazowe deklaracje:
Ben_Ani - (100zł - 60zł) 40zł

Stałe/ miesięczne deklaracje:
Irenaka - 50zł
RIVER - 20zł

Z wpłat jednorazowych odjęta została River.

Posted

Wróciłam z Kliniki :evil_lol:
Karo :loveu: jest cudownym, pięknym psem (wcale nie wygląda na 6 lat, ja dałabym mu dużo mniej). Pięknie chodzi na smyczy (tylko czasem zdarzy mu się pociągnąć). Zupełnie inaczej zachowuje się wewnątrz budynku niż na zewnątrz. Wewnątrz jest bardzo przestraszony...nie chciał wyjść z boksu, mocno się zapierał...cały się trząsł...to samo było przy powrocie ze spaceru.
Na zewnątrz opuściło go całe zdenerwowanie. Karo ma dostojną postawę, pomimo tego, ze jest mocno wychudzony...prezentuje się po prostu cudownie.
Z dużym zainteresowaniem oglądał ruch uliczny...z ciekawością obwąchiwał cały teren...jestem nim zachwycona.
Podczas kąpieli nie robił żadnych problemów z cierpliwością czekał do końca zabiegu. Ma delikatną, jedwabistą sierść

Posted

[quote name='RIVER']
Bico wczoraj podejrzałam zdjęcia Twojego kolegi, taka sesja dla Karo i domki się będą bić :eviltong:

Coś w tym talencie muzzego jest...o moja Mari domki się biły i z niecierpliwością czekały na decyzję :evil_lol:

Zapraszam do postu #510 (permalink)

Posted

majqa napisał(a):
...czyli, biorąc pod uwagę obecne sprawozdanie, pies - marzenie.

Moim zdaniem tak właśnie jest...mam nadzieję, że uda mu się przezwyciężyć lęk przed pomieszczeniami, troszeczkę nabierze ciałka i ... mam nadzieję na szybką adopcję...ze zdjęciami muzzego nie może być inaczej :cool3:

Posted

[FONT=Verdana]Rozliczenie wpłat na konto fundacji na dzień dzisiejszy:[/FONT]
[FONT=Verdana]5zl -nick Magnolia-M9[/FONT]
[FONT=Verdana]20zl- nick Kobietka83[/FONT]
[FONT=Verdana]20zl- Alegierka [/FONT]
[FONT=Verdana]70zl-Rixer[/FONT]
[FONT=Verdana]50zl-IrenaKa[/FONT]
[FONT=Verdana]50zl-Majqa[/FONT]
[FONT=Verdana]50zl-Bico[/FONT]

[FONT=Verdana]Na dzień dzisiejszy dla Karo jest : 265zl.[/FONT]

Posted

irenaka napisał(a):
Ty nie wymagasz poprawki, ale Twój nick tak:evil_lol:.
(...) A może Ty, to nie Ty?;)

To Ci się udało! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: