Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DORA1020 napisał(a):
(...) bedzie problem transportu,ja do Wroclawia go nie zawioze,bede musiala szukac kogos,kto podejmie sie przewiezienia Karo do hotelu.

Na tę okoliczność warto zapytać Bena_Ani, czy byłby skłonny i miał możliwość pomóc. Dodatkowo, jeśli uznasz to za zasadne, zmienisz tytuł na prośbę o pomoc transportową, podając trasę od - do, a osobno można założyć wątek na podforum transportowym.

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dobre jest to wyjście awaryjne, tylko ta odległość - ok.550 km! Ale myślę,że jak bedzie taka potrzeba wszystko da się załatwić. Najważniejsze,że Karo ma w bliskiej perspektywie zmianę swojego losu.

Posted

[quote name='irenaka'][FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Nie wiem jak zapatrujcie się na takie wyjście awaryjne a zwłaszcza Dora.[/FONT]
[FONT=Verdana]Będę jak zwykle wdzięczna za opinie.[/FONT]

słusznie. dobre rozwiązanie w razie jakiś problemów.

Posted

Dziewczyny! Przepraszam, że bardzo nieprecyzyjnie napisałam uwagi dotyczące hotelu. Chodzi o hotel w Lublinie a nie Wrocławiu.
Oddział fundacji jest z Wrocławia, ale będzie tylko płacił za hotel przy klinice w Lublinie.
Wybaczcie brak precyzji w poście.
Mam nadzieję Doro, że nie będzie problemu z przewozem do Lublina?

Posted

No to teraz ja zabiorę głos :cool3:, bo dotąd nie miałam informacji, czy sprawa dotyczy Karo... formalnie Karo będzie pod opieką Fundacji For Animals z Wrocławia, ja natomiast będę osobą kontaktową pomiędzy Kliniką a Fundacją.
Jednak nie możemy pozostawić spraw finansowych tylko Fundacji...potrzebny jest również nasz wkład finansowy, robienie ogłoszeń itp.

Posted

Marinka napisał(a):
No to teraz ja zabiorę głos :cool3:, bo dotąd nie miałam informacji, czy sprawa dotyczy Karo... formalnie Karo będzie pod opieką Fundacji For Animals z Wrocławia, ja natomiast będę osobą kontaktową pomiędzy Kliniką a Fundacją.
Jednak nie możemy pozostawić spraw finansowych tylko Fundacji...potrzebny jest również nasz wkład finansowy, robienie ogłoszeń itp.

Cieszę się, że akurat Ty będziesz tą wtyką;), bo bardzo liczę na informacje na wątku w sprawie zachowań Karo w hotelu.
Oczywiście to wszystko przy założeniu, że tam trafi.
Musimy poczekać cierpliwie na decyzję potencjalnego DS.

Posted

irenaka napisał(a):
Cieszę się, że akurat Ty będziesz tą wtyką;), bo bardzo liczę na informacje na wątku w sprawie zachowań Karo w hotelu.
Oczywiście to wszystko przy założeniu, że tam trafi.
Musimy poczekać cierpliwie na decyzję potencjalnego DS.

W takim razie czekamy na Magdę :cool3:

Posted

Marinka napisał(a):
(...) robienie ogłoszeń itp.

Ogłoszeń, na znanych mi stronach, zrobiłam od pioruna i trochę (wykaz stron i tekst, z jakim ogłaszałam Karo, są na wątku). Jedno, co za jakiś czas mogę jeszcze zrobić, to zmodyfikować tytuł, by duble uszły uwadze, i puścić kolejną serię na inne województwo.

Posted

magda222 napisał(a):
Odnowię allegro. Tylko czyje podać namiary?

W moim odczuciu należy poczekać na wpis, co wyszło z Chorzowem. Jeśli nic, wtedy odnowić allegro z danymi kontaktowymi Marinki lub pani z fundacji (to już powinno być między nimi ustalone), choć stawiałabym zdecydowanie na Marinkę, jako osobę, która będzie mieć stały kontakt z Karo.

Posted

Panstwo z Chorzowa zrezygnowali z adopcji Karo.W takim razie Karo chyba pojedzie do hoteliku w Lublinie.Swoja pomoc zadeklarowal Ben_Ani,zawiezie Karo do Lublina.Prosze o adres.

Posted

[quote name='DORA1020']Panstwo z Chorzowa zrezygnowali z adopcji Karo.W takim razie Karo chyba pojedzie do hoteliku w Lublinie.Swoja pomoc zadeklarowal Ben_Ani,zawiezie Karo do Lublina.Prosze o adres.
Podnoszę, ważne!!!!!!!!

Posted

[quote name='DORA1020']Z kim bylo uzgadniane przyjecie Karo do hoteliku?Dzwonilam do nich,nic nie wiedza,ze Karo ma przyjechac.Bardzo prosze o info.

Ustalała to telefonicznie irenaka z dyrektorem Kliniki z tego co wiem...dzisiaj tam jadę do moich nowych podopiecznych więc powiem, że Karo przyjeżdża.

irenaka zadzwoń do mnie

Posted

Właśnie skontaktowałam się z Kliniką...już wiedzą, że Karo przyjedzie i ma być zarejestrowany na Fundację For Animals...czekają ma juz założoną kartę.
Napisz proszę, czy Karo był badany, jak wyglądają jego szczepienia.
Mnie teraz nie będzie na dogo, bo idę łapać psiaka, a później do Kliniki

Posted

Marinka napisał(a):
Właśnie skontaktowałam się z Kliniką...już wiedzą, że Karo przyjedzie i ma być zarejestrowany na Fundację For Animals...czekają ma juz założoną kartę.
Napisz proszę, czy Karo był badany, jak wyglądają jego szczepienia.
Mnie teraz nie będzie na dogo, bo idę łapać psiaka, a później do Kliniki

Karo ma ksiazeczke zdrowia,jest w niej wpisana pierwsza wizyta u wet. Szczepienia nie sa wpisane,funia pisala,ze Karo zostal zaszczepiony szczepionka kombajn,od wscieklizny i chorob wirusowych.Jezeli bedzie taka potrzeba/i te info.sa niewystarczajace/wyslemy info.o szczepieniach