sleepingbyday Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 majqa, wyjęłas mi to z ust, prześliczna mama! a karo - super smieszny pychol ma, jeszcze troche przesraszony widac, ale to jest ten typ, że jak się smieje, to tylko patrzec, patrzeć, patrzeć - i od razu jasniej na duszy człowiekowi. Quote
ala123 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jaki Karo jest piękny! powiedzcie mi prosze jak ma wyglądać kwestia rozliczenia z hotelikiem; wiem,że Karuś jest pod opieką Fundacji For Animals, ale czy całość deklaracji trzeba zebrać tutaj na forum? Quote
Marinka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ala123 napisał(a):Jaki Karo jest piękny! Prawda :loveu::loveu::loveu: ala123 napisał(a):powiedzcie mi prosze jak ma wyglądać kwestia rozliczenia z hotelikiem; wiem,że Karuś jest pod opieką Fundacji For Animals, ale czy całość deklaracji trzeba zebrać tutaj na forum? Dobrze by było zebrać jak najwięcej, aby pomóc w opłacie hotelu...wówczas Fundacja może pomóc większej ilości psiaków Quote
majqa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Marinka napisał(a): (...) Podszedł do klatki z malutkimi kotkami (są na wystawce do adopcji), kiedy te wystraszone fuknęły na niego uciekł. (...) Karo miał również kontakt z innymi naszymi podopiecznymi... mogę stwierdzić na podstawie obserwacji, że nie ma w nim odrobiny agresji :lol: Super, że Karo daje się poznać z jak najlepszej strony. Quote
bico Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 o kurcze!:crazyeye: Jaki z Karo śliczny psiak!:loveu: i super, że jest taki grzeczny i spokojny:loveu: super będę te zdjęcia do ogłoszeń:multi: Marinka, widzę, że brałaś foto lekcje u Muzzego:cool3: a Karo, tak w ogóle, to strasznie podobny do psa Muzzego - Dropka, też łaciaty i wyżłowaty:evil_lol: Pozdrawiam również mamę Marinki:lol: Quote
Marinka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='bico']o kurcze!:crazyeye: Jaki z Karo śliczny psiak!:loveu: i super, że jest taki grzeczny i spokojny:loveu: super będę te zdjęcia do ogłoszeń:multi: Marinka, widzę, że brałaś foto lekcje u Muzzego:cool3: a Karo, tak w ogóle, to strasznie podobny do psa Muzzego - Dropka, też łaciaty i wyżłowaty:evil_lol: Pozdrawiam również mamę Marinki:lol: Dzięki :oops:, ja sama nie miałam okazji osobiście poznać Muzzego:shake: , (poznała go moja mama), ale i tak ( jak wróci jesień, podobno ma jeszcze być w przyszłym tygodniu) poduczę się jeszcze u mistrza :loveu::p Quote
bico Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Marinka']Dzięki :oops:, ja sama nie miałam okazji osobiście poznać Muzzego:shake: , (poznała go moja mama), ale i tak ( jak wróci jesień, podobno ma jeszcze być w przyszłym tygodniu) poduczę się jeszcze u mistrza :loveu::p boszeeee, niech ta "złoty polska jesień" jeszcze do nas przyjdzie, bo na razie, to w Lublinie prawdziwa epoka lodowcowa:crazyeye: i całkowity paraliż miasta wraz z przemoczonymi do suchej nitki butami, ubraniem i połamanymi drzewami:mad::shake::placz: a jesienią foty Karo jeszcze fajniejsze będę, takie w słoneczku na przykład...siem rozmarzyłam:rolleyes: Quote
Ajula Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ależ to piękny pies! :loveu: i słyszę, że grzeczny i mądry ludziska bić się powinni o niego Quote
magda222 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Odnowione allegro Karo: Karo-wyżeł wyrwany z piekła szuka dobrego domu! (784548701) - Aukcje internetowe Allegro Zmieniłam tytuł,dodałam nowe piękne fotki i dołączyłam adnotację o tym,że Karo jest w psim hoteliku. Allegro jest wyróżnione oczywiście. Quote
DORA1020 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Marinka,dziekuje za zdjecia/nie minelas sie z powolaniem?/sa sliczne,widac na nich,ze Karo jest szczesliwy,a te uszy:p,nie moge uwierzyc.To pierwsze zdjecie ...:-o Karo to,czy nie Karo? Widze go przy budzie i widze na tych zdjeciach,w oczach radosc,ufnosc,ciekawosc.Przeciez on za tym domem,przy tej budzie niczego i nikogo nie widzial.Sliczna,kochana psinka.I taki grzeczny.Dziekuje Marinka,ze moge zobaczyc szczesliwego Karo:loveu: Quote
Marinka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='magda222']Odnowione allegro Karo: Karo-wyżeł wyrwany z piekła szuka dobrego domu! (784548701) - Aukcje internetowe Allegro Zmieniłam tytuł,dodałam nowe piękne fotki i dołączyłam adnotację o tym,że Karo jest w psim hoteliku. Allegro jest wyróżnione oczywiście. Dziękujemy ślicznie za wspaniałe allegro :multi::loveu: [quote name='DORA1020']Marinka,dziekuje za zdjecia/nie minelas sie z powolaniem?/sa sliczne,widac na nich,ze Karo jest szczesliwy,a te uszy:p,nie moge uwierzyc.To pierwsze zdjecie ...:-o Karo to,czy nie Karo? Widze go przy budzie i widze na tych zdjeciach,w oczach radosc,ufnosc,ciekawosc.Przeciez on za tym domem,przy tej budzie niczego i nikogo nie widzial.Sliczna,kochana psinka.I taki grzeczny.Dziekuje Marinka,ze moge zobaczyc szczesliwego Karo:loveu: Cieszę się, że zdjęcia i info o Karo się podobają :lol: Quote
magda222 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Nasz Karuś wejść na allegro ma niewiele,ale już dwóch obserwatorów. Boję się,żeby nie trafił do jakiegoś myśliwego :roll: Quote
bico Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 magda222 napisał(a):Nasz Karuś wejść na allegro ma niewiele,ale już dwóch obserwatorów. Boję się,żeby nie trafił do jakiegoś myśliwego :roll: nie trafi, bo wcześniej się chętnych prześwietli:evil_lol: poza tym, chyba Karo nie ma mocnego instynktu łowieckiego, a oni takich psów szukają głównie:mad: Quote
Marinka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Wiecie co, wydaje mi się, że nasz Karo jest młodszy niż oceniał to wet w Zamościu...ja dałabym mu najwyżej 3 lata... skonsultuje to jeszcze z wetem w klinice Pozdrawiam Mariola Quote
Marinka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Zapraszam na watki innych moich podopiecznych, których również odwiedzam w klinice i którymi się zajmuję: http://www.dogomania.pl/forum/f1157/lublin-bordi-sliczny-malutki-psiak-szuka-dt-ds-potrzebne-wsparcie-148886/ http://www.dogomania.pl/forum/f1157/lublin-maks-mlody-malutki-piesek-z-chora-lapka-potrzebna-pomoc-148976/ Pięknie proszę o tekst do ogłoszeń ... może któraś ładnie pisząca cioteczka ukleci coś zgrabnego?, chwytającego za serce ... ja ze swej strony natychmiast zabiorę się za ogłaszanie DORA wrzuć parę nowych fotek do pierwszego postu Quote
Marinka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Właśnie odebrałam maila od Pani Reny (podejrzewam, że jest jednym z obserwatorów na allegro), niestety nie może adoptować Karo (ma już w domu dwa psy i dwa koty), ale zobowiązała się wpłacać miesięcznie 50 złotych na konto fundacji na rzecz Karo Quote
magda222 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Marinka napisał(a):Właśnie odebrałam maila od Pani Reny (podejrzewam, że jest jednym z obserwatorów na allegro), niestety nie może adoptować Karo (ma już w domu dwa psy i dwa koty), ale zobowiązała się wpłacać miesięcznie 50 złotych na konto fundacji na rzecz Karo Pani Reno :calus: :Rose: Quote
majqa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 magda222 napisał(a):Pani Reno :calus: :Rose: Dołączam się do podziękowań. :loveu: Quote
bico Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Marinka']Zapraszam na watki innych moich podopiecznych, których również odwiedzam w klinice i którymi się zajmuję: http://www.dogomania.pl/forum/f1157/lublin-bordi-sliczny-malutki-psiak- Bordi!?:-o Hehe, brzmi bardzo znajomo, tylko płeć się nie zgadza:evil_lol: No i na szczęście, bo sunia już w swoim nowym domku od czerwca mieszka:multi: I Ruda zresztą także:) http://www.dogomania.pl/forum/f85/bordi-ruda-w-swoich-wlasnych-domkach-138507/?highlight= Quote
Ati Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Czy mozecie mi napisac, jak pies zachowuje sie do innych psow: samcow i suczek? Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ati napisał(a):Czy mozecie mi napisac, jak pies zachowuje sie do innych psow: samcow i suczek? Na wątku są wpisy/ informacje (z czasu zabrania go na spacer, gdy był u właściciela, kolejno z hoteliku), że nie reagował na zaczepki innych psów (trudno się więc spodziewać, by okazywał afront suczkom), nie ciągnął od nich, nie okazywał zainteresowania nimi, zainteresowania, które świadczyłoby o zapędach agresywnych. Na pewno dziewczyny doprecyzują sprawę. Quote
Marinka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Rozmawiałam właśnie z opiekunką Karo w klinice (jutro osobiście porozmawiam również z lekarzem) - Karo poza mocnym wychudzeniem jest zdrowy. Apetyt mu dopisuje (potrzebna mu będzie karma wysokoenergetyczna), już nie jest tak bardzo przestraszony...jak powiedziała Pani Ewa sprawia wrażenie szczęśliwego psiaka, jest coraz bardziej radosny :multi: Quote
Ati Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 jestem zainteresowana adopcja Karo oraz oplaceniem mu kastracji w Hotelu gdzie przebywa- jezeli jest taka mozliwosc Quote
Recommended Posts