Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marinka napisał(a):
Witam, jestem mamą Marinki...nie mam na dogo własnego konta, ale to właściwie prowadzimy razem. Z uwagi na to, że córka dużo pracuje i nie zawsze może być obecna na forum ( a czasem jest to bardzo potrzebne) włączyłam się do akcji pomocy zwierzakom. Ja pracuję przed komputerem i mam stały dostęp, można się ze mną kontaktować również telefonicznie (nie ma z tym żadnego problemu), mój numer telefonu pozostawiam więc do Waszej dyspozycji :
694-585-001
Pozdrawiam
Mariola

jaka fajna mama!:multi::multi::multi:

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę o przesłanie książeczki zdrowia, świadectwa szczepienia Karo na mój adres, który podam na pw osobie, która jest w ich posiadaniu.
Mariola

bico:loveu: dziekuję :p

Posted

irenaka napisał(a):
Na ten temat musi być cicho na wątku.
OK?;)

Popieram :p

Karo być moze jeszcze dziś, a najpóźniej jutro będzie miał kapiel, aby ładnie się prezentował podczas sesji jaka go czeka :evil_lol:

Posted

Marinka napisał(a):

Karo być moze jeszcze dziś, a najpóźniej jutro będzie miał kapiel, aby ładnie się prezentował podczas sesji jaka go czeka :evil_lol:

Oj, biedak;)
A swoją drogą niezły sprawdzian na ile można sobie pozwolić z Karo.

Posted

irenaka napisał(a):
Oj, biedak;)
A swoją drogą niezły sprawdzian na ile można sobie pozwolić z Karo.

Myślę, że sobie poradzą :cool3:, a Karo będzie się pięknie prezentował...zapewne nigdy nie zakosztował dobrodziejstwa kąpieli :eviltong:

majqa napisał(a):
Witamy Marinkową Mamę!!! :multi: Sądzę, że adres do wysyłki dokumentów Karo należy podać Dorze1020 ale lepiej się upewnić.

Tak na prawdę, to na dogomani jestem jakieś cztery tygodnie krócej niż moja córka :cool3:, ale za powitanie dziękuję :p

Posted

Marinka napisał(a):
(...) Tak na prawdę, to na dogomani jestem jakieś cztery tygodnie krócej niż moja córka :cool3: (...)

...ale pierwszy raz trafiłam na Wersję Ujawnioną, czyli Marinkę w Drugiej Odsłonie, stąd i powitanie! ;)

Posted

majqa napisał(a):
...ale pierwszy raz trafiłam na Wersję Ujawnioną, czyli Marinkę w Drugiej Odsłonie, stąd i powitanie! ;)

Wiem, nie miałam dotąd śmiałości się ujawniać...zresztą ostatnio najczęściej ja właśnie się tu pojawiam i nauczyłam się nawet poruszać po tym portalu :evil_lol:, choć nie wszystko jeszcze potrafię :shake:, ale w sprawach psiaków zdążyłam się już zorientować (moja córka działa jak "zaraza" :evil_lol: i wstyd się przyznać :oops:, to nie ja a ona właśnie mnie zaraziła pasją pomagania zwierzakom)

Posted

Marinka napisał(a):
Wiem, nie miałam dotąd śmiałości się ujawniać...zresztą ostatnio najczęściej ja właśnie się tu pojawiam i nauczyłam się nawet poruszać po tym portalu :evil_lol:, choć nie wszystko jeszcze potrafię :shake:, ale w sprawach psiaków zdążyłam się już zorientować (moja córka działa jak "zaraza" :evil_lol: i wstyd się przyznać :oops:, to nie ja a ona właśnie mnie zaraziła pasją pomagania zwierzakom)

Zazdroszczę takiej mamy:oops:
Moja ciągle pyta skąd mi się to wzięło i kiedy skończę:placz:.

Posted

bico napisał(a):
dobra sesja zdjęciowa dla Karo jest obowiązkowa:cool3:
Mam nadzieje, że uda się o nią poprosić Muzzego:evil_lol:

mam nadzieję, że się zgodzi
Muzzy robi fantastyczne zdjecia :loveu:

Posted

Wiedźma napisał(a):
Lecę kupić co nieco. Co jest z tymi wyżłowatymi? Jakiś koszmarny wysyp :-( Biedaczyska. Karo bardzo mi przypomina moją Łaćkę, kiedy ją znalazłam - szkieletor istny...

Bardzo, bardzo dziękujemy :lol::lol::lol:

Posted

irenaka napisał(a):
(...) Majqa! Czy Ty masz komórkę wyłączoną? (...)

Jasny gwint, miała być wyłączona tylko na chwilę. :oops: Przeeepraszam, już uzdatniona. :roll:

Posted

Marinka napisał(a):
Bardzo, bardzo dziękujemy :lol::lol::lol:

A co Ty, daj spokój. Mnie się jeszcze teraz płacze, kiedy sobie przypominam Łatkę - szkielecik na trawniku, chociaż jest u mnie już 5 lat i szkielecika nie przypomina. Wyżełek z mojego podpisu też szuka domu...

Posted

Swoją drogą nie do wiary, Karo zostawił przeszłość za sobą...
RIVER, jeśli zrobisz tę wpłatę = jednorazówkę, potwierdź proszę to na wątku, skoryguję wiadomy post, a Dora uaktualni pierwszy.

Posted

irenaka napisał(a):
Zazdroszczę takiej mamy:oops:
Moja ciągle pyta skąd mi się to wzięło i kiedy skończę:placz:.

eeeech...u mnie niestety takoż samo jak i u Ciebie:oops::-(:-(:-(

Posted

bico napisał(a):
eeeech...u mnie niestety takoż samo jak i u Ciebie:oops::-(:-(:-(

Nie jesteście same niestety ... :roll:
Już pisałam o tym na wątku Trevora...
Zastanawiałam się publicznie czy napewno jestem córką swoich rodziców :oops:

Posted

[quote name='Basia i Barni']Mama Marinki - no no to wystrzałowa mamuśka :loveu:
Moja komputera nie ma opanowanego - bo to cykor jest i na kompie sie nie chce nauczyć ,ale za to kubraczki za zimę szyje :loveu:

Ja KAro ? Wykąpany ?

Przestańcie dziewczyny...nie jestem taka stara:p, aby bać się komputera, w końcu pracuję przed nim od 10 lat :eviltong: (a wówczas nie miałam nawet czterdziestki :cool3:)

Po południu sprawdzę, jak kąpiel Karo :loveu:...mam nadzieję, że wszyscy żyją :evil_lol:.

Posted

[quote name='Marinka'](...) Po południu sprawdzę, jak kąpiel Karo :loveu:...mam nadzieję, że wszyscy żyją :evil_lol:.
Na tę okoliczność śledziłam wczorajsze wiadomości telewizyjne, Karo w nich nie wystąpił więc jest nadzieja, że wszystko poszło OK. :evil_lol: