bico Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Marinka napisał(a):Witam, jestem mamą Marinki...nie mam na dogo własnego konta, ale to właściwie prowadzimy razem. Z uwagi na to, że córka dużo pracuje i nie zawsze może być obecna na forum ( a czasem jest to bardzo potrzebne) włączyłam się do akcji pomocy zwierzakom. Ja pracuję przed komputerem i mam stały dostęp, można się ze mną kontaktować również telefonicznie (nie ma z tym żadnego problemu), mój numer telefonu pozostawiam więc do Waszej dyspozycji : 694-585-001 Pozdrawiam Mariola jaka fajna mama!:multi::multi::multi: Quote
Marinka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Proszę o przesłanie książeczki zdrowia, świadectwa szczepienia Karo na mój adres, który podam na pw osobie, która jest w ich posiadaniu. Mariola bico:loveu: dziekuję :p Quote
magda222 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witamy Mamę Marinki :) Wiecie co?A ja myślę o tych psiakach co zostały u byłego "pana" Karo :-( Quote
irenaka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='magda222']Witamy Mamę Marinki :) Wiecie co?A ja myślę o tych psiakach co zostały u byłego "pana" Karo :-( Na ten temat musi być cicho na wątku. OK?;) Quote
Marinka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 irenaka napisał(a):Na ten temat musi być cicho na wątku. OK?;) Popieram :p Karo być moze jeszcze dziś, a najpóźniej jutro będzie miał kapiel, aby ładnie się prezentował podczas sesji jaka go czeka :evil_lol: Quote
irenaka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Marinka napisał(a): Karo być moze jeszcze dziś, a najpóźniej jutro będzie miał kapiel, aby ładnie się prezentował podczas sesji jaka go czeka :evil_lol: Oj, biedak;) A swoją drogą niezły sprawdzian na ile można sobie pozwolić z Karo. Quote
majqa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witamy Marinkową Mamę!!! :multi: Sądzę, że adres do wysyłki dokumentów Karo należy podać Dorze1020 ale lepiej się upewnić. Quote
Marinka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 irenaka napisał(a):Oj, biedak;) A swoją drogą niezły sprawdzian na ile można sobie pozwolić z Karo. Myślę, że sobie poradzą :cool3:, a Karo będzie się pięknie prezentował...zapewne nigdy nie zakosztował dobrodziejstwa kąpieli :eviltong: majqa napisał(a):Witamy Marinkową Mamę!!! :multi: Sądzę, że adres do wysyłki dokumentów Karo należy podać Dorze1020 ale lepiej się upewnić. Tak na prawdę, to na dogomani jestem jakieś cztery tygodnie krócej niż moja córka :cool3:, ale za powitanie dziękuję :p Quote
majqa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Marinka napisał(a):(...) Tak na prawdę, to na dogomani jestem jakieś cztery tygodnie krócej niż moja córka :cool3: (...) ...ale pierwszy raz trafiłam na Wersję Ujawnioną, czyli Marinkę w Drugiej Odsłonie, stąd i powitanie! ;) Quote
Marinka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 majqa napisał(a):...ale pierwszy raz trafiłam na Wersję Ujawnioną, czyli Marinkę w Drugiej Odsłonie, stąd i powitanie! ;) Wiem, nie miałam dotąd śmiałości się ujawniać...zresztą ostatnio najczęściej ja właśnie się tu pojawiam i nauczyłam się nawet poruszać po tym portalu :evil_lol:, choć nie wszystko jeszcze potrafię :shake:, ale w sprawach psiaków zdążyłam się już zorientować (moja córka działa jak "zaraza" :evil_lol: i wstyd się przyznać :oops:, to nie ja a ona właśnie mnie zaraziła pasją pomagania zwierzakom) Quote
irenaka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Marinka napisał(a):Wiem, nie miałam dotąd śmiałości się ujawniać...zresztą ostatnio najczęściej ja właśnie się tu pojawiam i nauczyłam się nawet poruszać po tym portalu :evil_lol:, choć nie wszystko jeszcze potrafię :shake:, ale w sprawach psiaków zdążyłam się już zorientować (moja córka działa jak "zaraza" :evil_lol: i wstyd się przyznać :oops:, to nie ja a ona właśnie mnie zaraziła pasją pomagania zwierzakom) Zazdroszczę takiej mamy:oops: Moja ciągle pyta skąd mi się to wzięło i kiedy skończę:placz:. Quote
Ajula Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 bico napisał(a):dobra sesja zdjęciowa dla Karo jest obowiązkowa:cool3: Mam nadzieje, że uda się o nią poprosić Muzzego:evil_lol: mam nadzieję, że się zgodzi Muzzy robi fantastyczne zdjecia :loveu: Quote
irenaka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Przepraszam za zaśmiecanie wątku! Majqa! Czy Ty masz komórkę wyłączoną? Dwie godziny poza zasięgiem. Quote
Wiedźma Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Marinka']Aukcja wystawiona przez wolontariuszkę Fundacji: Spleśniały chleb , krótki łancuch=jego życie (762971339) - Aukcje internetowe Allegro Lecę kupić co nieco. Co jest z tymi wyżłowatymi? Jakiś koszmarny wysyp :-( Biedaczyska. Karo bardzo mi przypomina moją Łaćkę, kiedy ją znalazłam - szkieletor istny... Quote
Marinka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Wiedźma napisał(a):Lecę kupić co nieco. Co jest z tymi wyżłowatymi? Jakiś koszmarny wysyp :-( Biedaczyska. Karo bardzo mi przypomina moją Łaćkę, kiedy ją znalazłam - szkieletor istny... Bardzo, bardzo dziękujemy :lol::lol::lol: Quote
majqa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 irenaka napisał(a):(...) Majqa! Czy Ty masz komórkę wyłączoną? (...) Jasny gwint, miała być wyłączona tylko na chwilę. :oops: Przeeepraszam, już uzdatniona. :roll: Quote
Wiedźma Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Marinka napisał(a):Bardzo, bardzo dziękujemy :lol::lol::lol: A co Ty, daj spokój. Mnie się jeszcze teraz płacze, kiedy sobie przypominam Łatkę - szkielecik na trawniku, chociaż jest u mnie już 5 lat i szkielecika nie przypomina. Wyżełek z mojego podpisu też szuka domu... Quote
Basia i Barni Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Mama Marinki - no no to wystrzałowa mamuśka :loveu: Moja komputera nie ma opanowanego - bo to cykor jest i na kompie sie nie chce nauczyć ,ale za to kubraczki za zimę szyje :loveu: Ja KAro ? Wykąpany ? Quote
majqa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Swoją drogą nie do wiary, Karo zostawił przeszłość za sobą... RIVER, jeśli zrobisz tę wpłatę = jednorazówkę, potwierdź proszę to na wątku, skoryguję wiadomy post, a Dora uaktualni pierwszy. Quote
bico Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 irenaka napisał(a):Zazdroszczę takiej mamy:oops: Moja ciągle pyta skąd mi się to wzięło i kiedy skończę:placz:. eeeech...u mnie niestety takoż samo jak i u Ciebie:oops::-(:-(:-( Quote
magda222 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 bico napisał(a):eeeech...u mnie niestety takoż samo jak i u Ciebie:oops::-(:-(:-( Nie jesteście same niestety ... :roll: Już pisałam o tym na wątku Trevora... Zastanawiałam się publicznie czy napewno jestem córką swoich rodziców :oops: Quote
Marinka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Basia i Barni']Mama Marinki - no no to wystrzałowa mamuśka :loveu: Moja komputera nie ma opanowanego - bo to cykor jest i na kompie sie nie chce nauczyć ,ale za to kubraczki za zimę szyje :loveu: Ja KAro ? Wykąpany ? Przestańcie dziewczyny...nie jestem taka stara:p, aby bać się komputera, w końcu pracuję przed nim od 10 lat :eviltong: (a wówczas nie miałam nawet czterdziestki :cool3:) Po południu sprawdzę, jak kąpiel Karo :loveu:...mam nadzieję, że wszyscy żyją :evil_lol:. Quote
majqa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Marinka'](...) Po południu sprawdzę, jak kąpiel Karo :loveu:...mam nadzieję, że wszyscy żyją :evil_lol:. Na tę okoliczność śledziłam wczorajsze wiadomości telewizyjne, Karo w nich nie wystąpił więc jest nadzieja, że wszystko poszło OK. :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Chyba zyją ,ale ciekawe czy Karo żyje po tych pielęgnacjach :diabloti: Quote
Marinka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ha, w wiadomościach nic nie było o Karo :loveu:, bo jak się okazało kąpiel będzie miał dopiero jutro :eviltong: ...jutro też jedziemy do Kliniki :eviltong: Quote
Recommended Posts