Marinka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Fakt, Dora jest więcej niż żywo zainteresowana losem Karo i na bierząco sledzi wątek, więc nie chodzi mi o kontakt Ludzie są głównie wzrokowcami i niestety widzą nie pięknego szczęśliwego psa, ale zabiedzonego, uwiązanego do budy...choć kto wie, może i takie obrazki też wpłyną na ich decyzję :razz: Quote
majqa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 W tym układzie poszły ogłoszenia na podwójną modłę (zwłaszcza ze względu na jakość zdjęć). Odniosłam się m.in. do danych kontaktowych, bo zasugerowałaś Marinko, że tekst w starych ogłoszeniach stracił na aktualności. Hm... zastanawiam się z kolei, czy nie waro zaryzykować paru ogłoszeń z przerobionym tekstem, tytułem, nowymi fotkami za to na inne woj.? Jak sądzisz? Quote
Marinka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='majqa']W tym układzie poszły ogłoszenia na podwójną modłę (zwłaszcza ze względu na jakość zdjęć). Odniosłam się m.in. do danych kontaktowych, bo zasugerowałaś Marinko, że tekst w starych ogłoszeniach stracił na aktualności. Hm... zastanawiam się z kolei, czy nie waro zaryzykować paru ogłoszeń z przerobionym tekstem, tytułem, nowymi fotkami za to na inne woj.? Jak sądzisz? Ha, a widzisz, aż taką despotką nie jestem :cool3: dla mnie Dora jest matką sukcesu Karo. A co do drugiej części Twojej wypowiedzi - uważam, że to świetny pomysł :multi:...Do dzieła więc :cool3: ... Chociaż, właśnie sobie uświadomiłam, że jutro zrobię nowe zdjęcia...wstrzymajmy się póki co, do jutrzejszego wieczoru Quote
majqa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Marinka'](...) Dora jest matką sukcesu Karo. (...) Nikt jej tego szczególnego rodzicielstwa nie odbiera. Ogłoszenia porobię. Quote
Marinka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Wiesz, dopiero teraz zwróciłam uwagę, że faktycznie napisałam "tekst" :oops:, choć miałam na myśli ogłoszenie jako takie ... odtąd postaram się być bardziej precyzyjna :cool3:, ale mam prośbę - nie wyrywaj mnie z kontekstu, bo despota się włączy :mad::evil_lol: Quote
majqa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Marinka napisał(a): (...) nie wyrywaj mnie z kontekstu, bo despota się włączy :mad::evil_lol: Nie wyrywam. :lol: Odniosłam się wyłącznie do tego, co zostało napisane. Zaraz puszczę ogłoszenia na mazowieckie i małopolskie. Quote
majqa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Na woj.mazowieckie ogłoszenia są dodane na stronach: www.owi.pl www.drobne.centrumofert.pl www.olx.pl www.kokosy.pl www.zoonet.pl www.bono-polska.pl www.pineska.pl www.neeon.pl telezoo www.adopcjapsa.pl http://wa.stacja.biz www.petsy.pl www.darmobranie.pl www.bardzi.pl www.ojej.pl Na woj.małopolskie ogłoszenia są dodane na stronach: www.eoferty.com.pl www.gumtree.pl www.ojoj.pl http://zwierzeta.i-bazar.pl www.rozglos.net www.oglosze.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.najpewniej.pl www.petworld.pl www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta www.oglosili.pl www.ogloszenia.jard.pl www.ogloszenia.interpress.net.pl http://expresowe.pl http://www.bazarek.biz Quote
Marinka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dobra robota:cool2: :eviltong: Idę spać, bo padam na twarz :sleep2: dobranoc Quote
Isadora7 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Marinka']Dobra robota:cool2: :eviltong: Idę spać, bo padam na twarz :sleep2: dobranoc No nie może być inaczej jak majqa robiła :):):) Quote
majqa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dobranoc, dobranoc!!! :lol: Tobie też dobranoc Karo :loveu:, wyśnij wreszcie ten domek!!! Quote
bico Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Marinka']ale mam prośbę - nie wyrywaj mnie z kontekstu, bo despota się włączy :mad::evil_lol: Marinko, ostatnio coś często Ci się ten despota włącza:evil_lol: [quote name='Marinka'] dla mnie Dora jest matką sukcesu Karo. matką, a może nawet i samym ojcem, baką i dziadkiem też:evil_lol: sukcesu Karo, jest każda obecna tu na wątku osoba, która wykazuje/wykazywała konstruktywne zainteresowanie psem lub pomaga Karo w realu, pracą przy nim/ogłaszaniem/pomocą finansową itp. a prawdziwy sukces będzie wtedy, gdy dobry dom dla Karo znajdziemy:cool3: Quote
Basia i Barni Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dziewczyny jestem już z Wami troche czasu musiałam poświęcić tej damie http://www.dogomania.pl/forum/f28/diva-vel-grubcia-labradorka-uratowana-z-pseudokoszmaru-na-dt-w-lodzi-149233/?highlight= Isadorko zrobisz baner :oops: Już nie offuje , bo KAro wygląda wyśmienicie a Majqa jak zawsze niezawodna :multi: Quote
Marinka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Karo :loveu: wcale tak dobrze nie wygląda :shake:, nadal jest mocno wychudzony i nie przybywa na wadze :shake:...wygląda może lepiej, bo jest weselszy, coraz mniej wystraszony. Fakt jest bezpieczny, nic mu nie grozi...ale czy jest szczęśliwy :shake:...szuka przecież swojego domu. Zrobiłam mu dzisiaj nowe zdjęcia, ale wstawię jutro, bo muszę je obrobić...choć jedno dodam teraz no może jeszcze jedno...zwróćcie proszę uwagę na jego kości policzkowe i jeszcze Quote
bico Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 rzeczywiście, wciąż chudzina z niego:( Marinko, a on miał badanie jakieś robione? Krew, kal, siku itp? nie pamiętam:oops: może on jest na coś chory...oby nie:shake: Quote
Basia i Barni Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Przecież on jest cudownej urody , nie tak szybko nabierze masy , można mu zrobić badanie krwi i z pewnością ,by to rozjaśniło sytuację , przepraszam ,że się mądrzę wiem ,ze to wszystko jest związane z kosztami ,ale jak tylko się odkuję w następnym roku to pojadę jak z procy :roll: Quote
Marinka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Basia i Barni']Przecież on jest cudownej urody , nie tak szybko nabierze masy , można mu zrobić badanie krwi i z pewnością ,by to rozjaśniło sytuację , przepraszam ,że się mądrzę wiem ,ze to wszystko jest związane z kosztami ,ale jak tylko się odkuję w następnym roku to pojadę jak z procy :roll: nie, nie mądrzysz się, a masz rację :razz: - badania należy przeprowadzić. Dadzą nam jasność, co do jego stanu zdrowia Quote
anett Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jestem Marinko:lol::lol:, zaraz przejrzę wątek i postaram się dziś/jutro przygotować jakiś plakacik:cool3: Quote
Marinka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='anett']Jestem Marinko:lol::lol:, zaraz przejrzę wątek i postaram się dziś/jutro przygotować jakiś plakacik:cool3: Jesteś kochana :loveu: [FONT=Comic Sans MS]dziękuję Ci [/FONT]:Rose::Rose::Rose: Quote
anett Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Marinko, przestań, nie ma za co:oops: Wątek przejrzałam, psiak jest śliczny:loveu: taki większy brat Dropka:loveu::D Quote
bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 anett napisał(a): Wątek przejrzałam, psiak jest śliczny:loveu: taki większy brat Dropka:loveu::D też ma takie wrażenie:cool3::loveu: Quote
Marinka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Reszta zdjęć później ... biegnę ze swoją Sabą na spacer Quote
Recommended Posts