Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fakt, Dora jest więcej niż żywo zainteresowana losem Karo i na bierząco sledzi wątek, więc nie chodzi mi o kontakt
Ludzie są głównie wzrokowcami i niestety widzą nie pięknego szczęśliwego psa, ale zabiedzonego, uwiązanego do budy...choć kto wie, może i takie obrazki też wpłyną na ich decyzję :razz:

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tym układzie poszły ogłoszenia na podwójną modłę (zwłaszcza ze względu na jakość zdjęć). Odniosłam się m.in. do danych kontaktowych, bo zasugerowałaś Marinko, że tekst w starych ogłoszeniach stracił na aktualności. Hm... zastanawiam się z kolei, czy nie waro zaryzykować paru ogłoszeń z przerobionym tekstem, tytułem, nowymi fotkami za to na inne woj.? Jak sądzisz?

Posted

[quote name='majqa']W tym układzie poszły ogłoszenia na podwójną modłę (zwłaszcza ze względu na jakość zdjęć). Odniosłam się m.in. do danych kontaktowych, bo zasugerowałaś Marinko, że tekst w starych ogłoszeniach stracił na aktualności. Hm... zastanawiam się z kolei, czy nie waro zaryzykować paru ogłoszeń z przerobionym tekstem, tytułem, nowymi fotkami za to na inne woj.? Jak sądzisz?

Ha, a widzisz, aż taką despotką nie jestem :cool3: dla mnie Dora jest matką sukcesu Karo.
A co do drugiej części Twojej wypowiedzi - uważam, że to świetny pomysł
:multi:...Do dzieła więc :cool3: ...
Chociaż, właśnie sobie uświadomiłam, że jutro zrobię nowe zdjęcia...wstrzymajmy się póki co, do jutrzejszego wieczoru

Posted

Wiesz, dopiero teraz zwróciłam uwagę, że faktycznie napisałam "tekst" :oops:, choć miałam na myśli ogłoszenie jako takie ... odtąd postaram się być bardziej precyzyjna :cool3:, ale mam prośbę - nie wyrywaj mnie z kontekstu, bo despota się włączy :mad::evil_lol:

Posted

Marinka napisał(a):
(...) nie wyrywaj mnie z kontekstu, bo despota się włączy :mad::evil_lol:

Nie wyrywam. :lol: Odniosłam się wyłącznie do tego, co zostało napisane. Zaraz puszczę ogłoszenia na mazowieckie i małopolskie.

Posted

[quote name='Marinka']ale mam prośbę - nie wyrywaj mnie z kontekstu, bo despota się włączy :mad::evil_lol:
Marinko, ostatnio coś często Ci się ten despota włącza:evil_lol:

[quote name='Marinka'] dla mnie Dora jest matką sukcesu Karo.

matką, a może nawet i samym ojcem, baką i dziadkiem też:evil_lol: sukcesu Karo, jest każda obecna tu na wątku osoba, która wykazuje/wykazywała konstruktywne zainteresowanie psem lub pomaga Karo w realu, pracą przy nim/ogłaszaniem/pomocą finansową itp.

a prawdziwy sukces będzie wtedy, gdy dobry dom dla Karo znajdziemy:cool3:

Posted

Karo :loveu: wcale tak dobrze nie wygląda :shake:, nadal jest mocno wychudzony i nie przybywa na wadze :shake:...wygląda może lepiej, bo jest weselszy, coraz mniej wystraszony. Fakt jest bezpieczny, nic mu nie grozi...ale czy jest szczęśliwy :shake:...szuka przecież swojego domu.

Zrobiłam mu dzisiaj nowe zdjęcia, ale wstawię jutro, bo muszę je obrobić...choć jedno dodam teraz

no może jeszcze jedno...zwróćcie proszę uwagę na jego kości policzkowe

i jeszcze

Posted

rzeczywiście, wciąż chudzina z niego:(

Marinko, a on miał badanie jakieś robione? Krew, kal, siku itp? nie pamiętam:oops:

może on jest na coś chory...oby nie:shake:

Posted

Przecież on jest cudownej urody , nie tak szybko nabierze masy , można mu zrobić badanie krwi i z pewnością ,by to rozjaśniło sytuację , przepraszam ,że się mądrzę wiem ,ze to wszystko jest związane z kosztami ,ale jak tylko się odkuję w następnym roku to pojadę jak z procy :roll:

Posted

[quote name='Basia i Barni']Przecież on jest cudownej urody , nie tak szybko nabierze masy , można mu zrobić badanie krwi i z pewnością ,by to rozjaśniło sytuację , przepraszam ,że się mądrzę wiem ,ze to wszystko jest związane z kosztami ,ale jak tylko się odkuję w następnym roku to pojadę jak z procy :roll:

nie, nie mądrzysz się, a masz rację :razz: - badania należy przeprowadzić. Dadzą nam jasność, co do jego stanu zdrowia

Posted

[quote name='anett']Jestem Marinko:lol::lol:, zaraz przejrzę wątek i postaram się dziś/jutro przygotować jakiś plakacik:cool3:

Jesteś kochana :loveu: [FONT=Comic Sans MS]dziękuję Ci [/FONT]:Rose::Rose::Rose: