Marinka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Będę jutro w Klinice, to porozmawiam z lekarzem o kastracji również Quote
magda222 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ati napisał(a):jestem zainteresowana adopcja Karo oraz oplaceniem mu kastracji w Hotelu gdzie przebywa- jezeli jest taka mozliwosc Ati :crazyeye: Serio?! :crazyeye: Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ati, Irenka (irenaka) bardzo prosi Cię o kontakt w sprawie adopcji Karo (właśnie z nią rozmawiam, że jest dla psa światełko w tunelu). Kontakt do Irenki 0-500181920. Quote
Marinka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ostateczną decyzję w sprawie adopcji podejmie wolontariuszka Fundacji For Animals Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Marinka']Ostateczną decyzję w sprawie adopcji podejmie wolontariuszka Fundacji For Animals Oczywiście, że tak. Nie jestem jednak upoważniona do tego, by informować, z jakiego powodu Irenka prosi o kontakt. Ati wszystkiego dowie się przez tel. (Irenka jest w stałym kontakcie z tą wolontariuszką). Quote
Marinka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 majqa napisał(a):Oczywiście, że tak. Nie jestem jednak upoważniona do tego, by informować, z jakiego powodu Irenka prosi o kontakt. Ati wszystkiego dowie się przez tel. (Irenka jest w stałym kontakcie z tą wolontariuszką). Ja również Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Marinka napisał(a):Ja również Superancko. :lol: Quote
irenaka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dziewczyny:loveu: Sorki, jestem teraz w prawdziwym biegu i stąd moja nieobecność na dogo. Absolutnie nie chcę pchać się na siłę w rozmowy w sprawie Karo. Znam sytuację i stąd moja propozycja pomocy. Czy mam się wycofać z tej rozmowy? Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Istotnie tak, pewno Irenka wisi na słuchawce. Zaraz postaram się do niej dodzwonić. Quote
Marinka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 irenaka napisał(a):Dziewczyny:loveu: Sorki, jestem teraz w prawdziwym biegu i stąd moja nieobecność na dogo. Absolutnie nie chcę pchać się na siłę w rozmowy w sprawie Karo. Znam sytuację i stąd moja propozycja pomocy. Czy mam się wycofać z tej rozmowy? Witaj, fajnie, że się odezwałaś...moje zdanie jest takie: nie wprowadzajmy tu zamieszania, obie mamy kontakt z Moniką, ja dodatkowo osobiście poznałam Karo i nie wolno nam także nie liczyć się ze zdaniem założycielki wątku DORY, która zna Karo najdłużej i najlepiej edit: i jeszcze jedna bardzo ważna rzecz - umowa adopcyjna przyjdzie na mój adres i ja będę obecna przy jej podpisaniu nie do mnie jednak należy ostateczna decyzja - Ta należy do Moniki Quote
irenaka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ati napisał(a):dzwonie od 16.10 ale ciagle zajete:( Przepraszam:oops: Istotnie mam non stop zajętą komórkę. Lubię gadać:oops: Ale skoro w tej chwili już jesteśmy po wstępnej rozmowie, to obiecuję przekazać wszystkie informacje do Fundacji. Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Wiem Ati, że już jesteście po rozmowie i Irena teraz kontaktuje się z panią z fundacji przekazać sprawę. Quote
irenaka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Marinka napisał(a):Witaj, fajnie, że się odezwałaś...moje zdanie jest takie: nie wprowadzajmy tu zamieszania, obie mamy kontakt z Moniką, ja dodatkowo osobiście poznałam Karo i nie wolno nam także nie liczyć się ze zdaniem założycielki wątku DORY, która zna Karo najdłużej i najlepiej OK. Przekazuję to co wiem Monice i już milczę:oops: Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Marinka napisał(a):(...) nie wprowadzajmy tu zamieszania, obie mamy kontakt z Moniką, ja dodatkowo osobiście poznałam Karo i nie wolno nam także nie liczyć się ze zdaniem założycielki wątku DORY, która zna Karo najdłużej i najlepiej Nikt nie wprowadza zamieszania. Nikt też nie ma zamiaru nie uszanować osoby samej Dory i jej zdania w sprawie. Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 irenaka napisał(a):OK. Przekazuję to co wiem Monice i już milczę:oops: Super. Reszta już w rękach bezpośrednio zainteresowanych. Quote
Marinka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Doszło zaświadczenie o szczepieniu Karo (właśnie wyjęłam ze skrzynki ), dzięki... tylko dlaczego czytam na nim, że Karo ma 8 lat??? Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Marinka napisał(a):(...) Karo ma 8 lat??? o qrczę... Quote
Marinka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 irenaka napisał(a):OK. Przekazuję to co wiem Monice i już milczę:oops: Ależ Irenko :loveu: ...źle mnie odczytałaś... to była tylko sugestia, wiem, że często przybieram surowy ton...ale już tak mam :oops::evil_lol: Quote
Marinka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 majqa napisał(a):o qrczę... No moim zdaniem jak on ma 8 lat , to ja jestem królowa Kleopatra :razz: Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Musiał się komuś długopis obsunąć. ;) Ważne jest co mówią weci, z jakimi macie teraz kontakt i tej wersji się trzymajmy. Quote
Marinka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Jutro będę wiedziała wszystko :roll:...no prawie wszystko :cool3: Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Uzbrajamy się w cierpliwość w oczekiwaniu na wieści. :lol: Quote
Recommended Posts