Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ati, Irenka (irenaka) bardzo prosi Cię o kontakt w sprawie adopcji Karo (właśnie z nią rozmawiam, że jest dla psa światełko w tunelu). Kontakt do Irenki 0-500181920.

Posted

[quote name='Marinka']Ostateczną decyzję w sprawie adopcji podejmie wolontariuszka Fundacji For Animals
Oczywiście, że tak. Nie jestem jednak upoważniona do tego, by informować, z jakiego powodu Irenka prosi o kontakt. Ati wszystkiego dowie się przez tel. (Irenka jest w stałym kontakcie z tą wolontariuszką).

Posted

majqa napisał(a):
Oczywiście, że tak. Nie jestem jednak upoważniona do tego, by informować, z jakiego powodu Irenka prosi o kontakt. Ati wszystkiego dowie się przez tel. (Irenka jest w stałym kontakcie z tą wolontariuszką).

Ja również

Posted

Dziewczyny:loveu: Sorki, jestem teraz w prawdziwym biegu i stąd moja nieobecność na dogo.
Absolutnie nie chcę pchać się na siłę w rozmowy w sprawie Karo.
Znam sytuację i stąd moja propozycja pomocy.
Czy mam się wycofać z tej rozmowy?

Posted

irenaka napisał(a):
Dziewczyny:loveu: Sorki, jestem teraz w prawdziwym biegu i stąd moja nieobecność na dogo.
Absolutnie nie chcę pchać się na siłę w rozmowy w sprawie Karo.
Znam sytuację i stąd moja propozycja pomocy.
Czy mam się wycofać z tej rozmowy?

Witaj, fajnie, że się odezwałaś...moje zdanie jest takie:
nie wprowadzajmy tu zamieszania, obie mamy kontakt z Moniką, ja dodatkowo osobiście poznałam Karo i nie wolno nam także nie liczyć się ze zdaniem założycielki wątku DORY, która zna Karo najdłużej i najlepiej

edit: i jeszcze jedna bardzo ważna rzecz - umowa adopcyjna przyjdzie na mój adres i ja będę obecna przy jej podpisaniu nie do mnie jednak należy ostateczna decyzja - Ta należy do Moniki

Posted

Ati napisał(a):
dzwonie od 16.10 ale ciagle zajete:(

Przepraszam:oops:
Istotnie mam non stop zajętą komórkę.
Lubię gadać:oops:
Ale skoro w tej chwili już jesteśmy po wstępnej rozmowie, to obiecuję przekazać wszystkie informacje do Fundacji.

Posted

Marinka napisał(a):
Witaj, fajnie, że się odezwałaś...moje zdanie jest takie:
nie wprowadzajmy tu zamieszania, obie mamy kontakt z Moniką, ja dodatkowo osobiście poznałam Karo i nie wolno nam także nie liczyć się ze zdaniem założycielki wątku DORY, która zna Karo najdłużej i najlepiej

OK. Przekazuję to co wiem Monice i już milczę:oops:

Posted

Marinka napisał(a):
(...) nie wprowadzajmy tu zamieszania, obie mamy kontakt z Moniką, ja dodatkowo osobiście poznałam Karo i nie wolno nam także nie liczyć się ze zdaniem założycielki wątku DORY, która zna Karo najdłużej i najlepiej

Nikt nie wprowadza zamieszania. Nikt też nie ma zamiaru nie uszanować osoby samej Dory i jej zdania w sprawie.

Posted

irenaka napisał(a):
OK. Przekazuję to co wiem Monice i już milczę:oops:

Ależ Irenko :loveu: ...źle mnie odczytałaś... to była tylko sugestia, wiem, że często przybieram surowy ton...ale już tak mam :oops::evil_lol: