Jump to content
Dogomania

Młody jamnik z lasu. ZOSTAJE NA STAŁE U KOCHANEJ TAKS !!!! :)))))

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klementynkaa napisał(a):
tak czy siak, jest słodziak jamniol!!! oj mój sentyment się odzywa... bo wiecie czemu doberman? bo to taki większy jamnik ;) dobrze, że mały będzie bezpieczny!

Dokładnie, dobermany to jamniki na szczudłach :evil_lol:

Posted

Tato zrobił jeszcze kilka zdjęć, ponoć lepszych, to znaczy takich, na których o wiele lepiej go widać. Ma mi przesłać (jak nie zapomni ;) ).

Kenny, wysłałam Ci wiadomość na gg.

Posted

maciaszek napisał(a):
Tato zrobił jeszcze kilka zdjęć, ponoć lepszych, to znaczy takich, na których o wiele lepiej go widać. Ma mi przesłać (jak nie zapomni ;) ).

Kenny, wysłałam Ci wiadomość na gg.

Ja czekam na zdjęcia ;)

Posted

lucySxy napisał(a):
Czy zbieracie dla niego jakies datki?
No właśnie chciałam jednak poprosić o jakieś wsparcie finansowe... Troszkę się uzbierało i uzbiera tych wydatków :shake:.
Rodzice kupili już karmę (5 kg), krople do ucha (mały stan zapalny), smycz + obrożę. Nie wiem ile zapłacili, ale powiedzmy, że to temat zamknięty :).

Przed nami wydatki na benzynę... Całkowita trasa do pokonania to ok. 480-500 km. Samochód pali ok. 7 litrów na 100 km. Wychodzi ok. 35 litrów, czyli ok. 160 zł.
Do tego szczepienie i odrobaczenie. To ok. 70 zł (dobrze liczę?).
Razem: 230 zł.

Czekam na info czy dt (dopóki będzie dt) sam utrzyma psa (w sensie wyżywienia) czy potrzebne będzie wsparcie.

Jeśli ktoś mógłby wspomóc to :loveu:.
Zapewne będę tankować po drodze. Wezmę oczywiście rachunek/paragon!

Posted

Szkoda mi jej. Jakiś inny, bardziej potrzebujący psiak by mógł skorzystać.
My nie potrzebujemy pokrycia całej kwoty, tylko jej części. A sukienka pokryłaby prawie wszystko...