Jump to content
Dogomania

Młody jamnik z lasu. ZOSTAJE NA STAŁE U KOCHANEJ TAKS !!!! :)))))

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocia Kenny wróciła, ale niebawem wyjeżdża jeszcze na chwilkę, a potem już będzie.
To Kenny miała być tym ew. tymczasem dla jamnisia, ale teraz nie może go wziąć.
Szukamy dalej.

Moi rodzice jutro wyjeżdżają. Kupili małemu legowisko i zrobili mu spanie gdzieś na terenie ośrodka (żeby do lasu już nie łaził), zaopatrzyli go w obróżkę przeciw kleszczom i pchłom. Kupili karmę. Myślę, że spokojnie przesiedzi tam do poniedziałku.

Mama biegała za nim dziś półtorej godziny, żeby założyć mu tą obróżkę. Nie chciała nic robić na siłę, a on boi się zakładanie jakichkolwiek "pętli" na szyję (może ktoś go przywiązał w tym lesie?). Więc się ganiali przez 90 minut ;).

Posted

maciaszek napisał(a):
Ciocia Kenny wróciła, ale niebawem wyjeżdża jeszcze na chwilkę, a potem już będzie.
To Kenny miała być tym ew. tymczasem dla jamnisia, ale teraz nie może go wziąć.
Szukamy dalej.

Moi rodzice jutro wyjeżdżają. Kupili małemu legowisko i zrobili mu spanie gdzieś na terenie ośrodka (żeby do lasu już nie łaził), zaopatrzyli go w obróżkę przeciw kleszczom i pchłom. Kupili karmę. Myślę, że spokojnie przesiedzi tam do poniedziałku.

Mama biegała za nim dziś półtorej godziny, żeby założyć mu tą obróżkę. Nie chciała nic robić na siłę, a on boi się zakładanie jakichkolwiek "pętli" na szyję (może ktoś go przywiązał w tym lesie?). Więc się ganiali przez 90 minut ;).

Masz cudowną mamę Maciaszku:loveu::loveu::loveu: Wzór dla wszystkich mam:loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Masz cudowną mamę Maciaszku:loveu::loveu::loveu: Wzór dla wszystkich mam:loveu::loveu:

Zgadzam się z powyższym :lol: czyli maciaszku dt dalej nie mamy?

Posted

Dt dalej nie mamy, ale szukamy.
Mamy opcję hoteliku pod W-wą, za 10 zł/doba + wet. W razie czego zawiozę go tam, tylko nie wiem czy dam radę zrobić sama (jako kierowca) w jeden dzień 700 km. Ja rzadko jeżdżę.
No i TZ mnie zabije ;), bo już doszedł do wniosku, że za bardzo na głowie staję dla tego psa (a to dopiero początek stawania :diabloti:).

Posted

maciaszek napisał(a):
Dt dalej nie mamy, ale szukamy.
Mamy opcję hoteliku pod W-wą, za 10 zł/doba + wet. W razie czego zawiozę go tam, tylko nie wiem czy dam radę zrobić sama (jako kierowca) w jeden dzień 700 km. Ja rzadko jeżdżę.
No i TZ mnie zabije ;), bo już doszedł do wniosku, że za bardzo na głowie staję dla tego psa (a to dopiero początek stawania :diabloti:).

To my go razem udusimy :diabloti: bo kochana maciaszek robi wszystko w porządeczku, tak ma być :diabloti:

Posted

dobre wieści od cioci Kenny :eviltong:
Mamy DT, które (jeżeli piesio się spisze i będzie grzeczny w mieszkaniu) może się stać DS :cool3::cool3::cool3: nieodpłatne :cool3: najwyżej w kosztach leczenia pomożemy. Pani czeka na psiaka w Krakowie. Poniedziałek jej pasuje. ;)

Posted

__Lara napisał(a):
Ja też zaznaczam. Witaj ciotko Kenny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wróciłaś na dobre? :cool3::loveu:

witam :loveu: od końca września jestem na dobre, teraz tylko jeszcze 12 dni w Polsce będę........dzięki za miłe powitanie :oops::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kenny napisał(a):
Mamy DT, które (jeżeli piesio się spisze i będzie grzeczny w mieszkaniu) może się stać DS :cool3::cool3::cool3: nieodpłatne :cool3: najwyżej w kosztach leczenia pomożemy. Pani czeka na psiaka w Krakowie. Poniedziałek jej pasuje. ;)

:buzi::lilangel::buzi::lilangel::Rose:

Posted

Kenny napisał(a):

booooooosko:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kenny napisał(a):

O ludzie, kocham cię normalnie cioteczko Kenny, brak słów :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: działasz jak burza :loveu::loveu:

Posted

Aż sie wierzyc nie chce! :crazyeye:

Maciaszku, to może tą sukienkę na jakiegos innego psiaka?
Zdjęcia Ci już wysłałam na PW, potem tutaj dopiero zajrzałam...

Kenny, nie znam Cię, ale już tyle o Tobie słyszałam, że ho,ho...:diabloti:
Od historii Cyklusia się zaczęło...

Posted

Jasza napisał(a):
Aż sie wierzyc nie chce! :crazyeye:

Maciaszku, to może tą sukienkę na jakiegos innego psiaka?
Zdjęcia Ci już wysłałam na PW, potem tutaj dopiero zajrzałam...

Kenny, nie znam Cię, ale już tyle o Tobie słyszałam, że ho,ho...:diabloti:
Od historii Cyklusia się zaczęło...

Kenny to ciotka z tych "cud miód" :loveu: niech przyjeżdża do Polski, bo bardzo jej potrzebujemy, psiaki jej cudownego dt :lol:

Posted

Tak, Kenny jest kochana :loveu:, bardzo!
Wieści są świetne. w poniedziałek jadę po psiaka.
Jutro skontaktuję się z Tobą, Kenny i dogadamy szczegóły. Dzisiaj miałam kiepski dzień, a teraz jeszcze dopadła mnie migrena. Więc zmykam zaraz się położyć.
Jaszo, myślę, że sukienka może spokojnie posłużyć innemu psiakowi.

Posted

Już tak mi nie słodźcie :oops::oops::oops::eviltong: nie ja oferuję DT tylko miła pani, którą poznałam przypadkiem i wierzę, że dobrze zajmie się maluchem...ja żałuję, że nie mogę wziąć go do siebie, ale tak mi akurat wyjazd wypadł. Miejmy nadzieję, że maluch się spisze i nie będzie za bardzo rozrabiał tam :eviltong:
Wszystkie jesteście "cud miód" a przede wszystkim rodzice maciaszka, że pieskiem się zainteresowali, bo większość ludzi to woli udawać, że nie widzą co się wokól nich dzieje...ehh...no niestety.
Czekam jutro na kontakt w takim razie...;)

Posted

Na razie nie zmieniam tytułu.Zmienię w poniedziałek jak psiak już będzie w dt.

Na razie mam jedno zdjęcie, na telefonie. Ale nie mam kabelka, żeby do kompa zrzucić, a na maila nie udaje mi się wysłać (:angryy:). Mogę ew. podesłać komuś, kto mógłby z telefonu wrzucić tu.

Jasza napisał(a):
Super wieśći!!!
To sukienka może będzie dla Zumiego, on jest w hoteliku, i u niego krucho z kasą...

Jak rozumiem sukienkę wystawi ktoś z wątku Zumiego, tak?

Posted

maciaszek napisał(a):
Na razie nie zmieniam tytułu.Zmienię w poniedziałek jak psiak już będzie w dt.

Na razie mam jedno zdjęcie, na telefonie. Ale nie mam kabelka, żeby do kompa zrzucić, a na maila nie udaje mi się wysłać (:angryy:). Mogę ew. podesłać komuś, kto mógłby z telefonu wrzucić tu.

Jak rozumiem sukienkę wystawi ktoś z wątku Zumiego, tak?

maciaszku, mi możesz mmsem podesłać zdjęcie, ja tu wkleję ;)