leni356 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kolejny dramat, czy macie jakieś namiary na hotelik i czy jest więcej miejsc? Dwa jamniki, nie dajmy im trafić do schronu :placz: Ja się podejmuję zbierać fundusze http://www.dogomania.pl/forum/f1166/staruszki-jamniki-po-smierci-pani-musza-znalezc-dom-inaczej-pojda-do-schroniska-142963/index7.html Quote
__Lara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja też zaznaczam. Witaj ciotko Kenny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wróciłaś na dobre? :cool3::loveu: Quote
maciaszek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Ciocia Kenny wróciła, ale niebawem wyjeżdża jeszcze na chwilkę, a potem już będzie. To Kenny miała być tym ew. tymczasem dla jamnisia, ale teraz nie może go wziąć. Szukamy dalej. Moi rodzice jutro wyjeżdżają. Kupili małemu legowisko i zrobili mu spanie gdzieś na terenie ośrodka (żeby do lasu już nie łaził), zaopatrzyli go w obróżkę przeciw kleszczom i pchłom. Kupili karmę. Myślę, że spokojnie przesiedzi tam do poniedziałku. Mama biegała za nim dziś półtorej godziny, żeby założyć mu tą obróżkę. Nie chciała nic robić na siłę, a on boi się zakładanie jakichkolwiek "pętli" na szyję (może ktoś go przywiązał w tym lesie?). Więc się ganiali przez 90 minut ;). Quote
ihabe Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 maciaszek napisał(a):Ciocia Kenny wróciła, ale niebawem wyjeżdża jeszcze na chwilkę, a potem już będzie. To Kenny miała być tym ew. tymczasem dla jamnisia, ale teraz nie może go wziąć. Szukamy dalej. Moi rodzice jutro wyjeżdżają. Kupili małemu legowisko i zrobili mu spanie gdzieś na terenie ośrodka (żeby do lasu już nie łaził), zaopatrzyli go w obróżkę przeciw kleszczom i pchłom. Kupili karmę. Myślę, że spokojnie przesiedzi tam do poniedziałku. Mama biegała za nim dziś półtorej godziny, żeby założyć mu tą obróżkę. Nie chciała nic robić na siłę, a on boi się zakładanie jakichkolwiek "pętli" na szyję (może ktoś go przywiązał w tym lesie?). Więc się ganiali przez 90 minut ;). Masz cudowną mamę Maciaszku:loveu::loveu::loveu: Wzór dla wszystkich mam:loveu::loveu: Quote
__Lara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ihabe napisał(a):Masz cudowną mamę Maciaszku:loveu::loveu::loveu: Wzór dla wszystkich mam:loveu::loveu: Zgadzam się z powyższym :lol: czyli maciaszku dt dalej nie mamy? Quote
maciaszek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Dt dalej nie mamy, ale szukamy. Mamy opcję hoteliku pod W-wą, za 10 zł/doba + wet. W razie czego zawiozę go tam, tylko nie wiem czy dam radę zrobić sama (jako kierowca) w jeden dzień 700 km. Ja rzadko jeżdżę. No i TZ mnie zabije ;), bo już doszedł do wniosku, że za bardzo na głowie staję dla tego psa (a to dopiero początek stawania :diabloti:). Quote
__Lara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 maciaszek napisał(a):Dt dalej nie mamy, ale szukamy. Mamy opcję hoteliku pod W-wą, za 10 zł/doba + wet. W razie czego zawiozę go tam, tylko nie wiem czy dam radę zrobić sama (jako kierowca) w jeden dzień 700 km. Ja rzadko jeżdżę. No i TZ mnie zabije ;), bo już doszedł do wniosku, że za bardzo na głowie staję dla tego psa (a to dopiero początek stawania :diabloti:). To my go razem udusimy :diabloti: bo kochana maciaszek robi wszystko w porządeczku, tak ma być :diabloti: Quote
Kenny Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 dobre wieści od cioci Kenny :eviltong: Mamy DT, które (jeżeli piesio się spisze i będzie grzeczny w mieszkaniu) może się stać DS :cool3::cool3::cool3: nieodpłatne :cool3: najwyżej w kosztach leczenia pomożemy. Pani czeka na psiaka w Krakowie. Poniedziałek jej pasuje. ;) Quote
Kenny Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 __Lara napisał(a):Ja też zaznaczam. Witaj ciotko Kenny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wróciłaś na dobre? :cool3::loveu: witam :loveu: od końca września jestem na dobre, teraz tylko jeszcze 12 dni w Polsce będę........dzięki za miłe powitanie :oops::loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kenny napisał(a):dobre wieści od cioci Kenny :eviltong: Mamy DT, które (jeżeli piesio się spisze i będzie grzeczny w mieszkaniu) może się stać DS :cool3::cool3::cool3: nieodpłatne :cool3: najwyżej w kosztach leczenia pomożemy. Pani czeka na psiaka w Krakowie. Poniedziałek jej pasuje. ;) :buzi::lilangel::buzi::lilangel::Rose: Quote
Isadora7 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kenny napisał(a):dobre wieści od cioci Kenny :eviltong: Mamy DT, które (jeżeli piesio się spisze i będzie grzeczny w mieszkaniu) może się stać DS :cool3::cool3::cool3: nieodpłatne :cool3: najwyżej w kosztach leczenia pomożemy. Pani czeka na psiaka w Krakowie. Poniedziałek jej pasuje. ;) booooooosko:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kenny napisał(a):dobre wieści od cioci Kenny :eviltong: Mamy DT, które (jeżeli piesio się spisze i będzie grzeczny w mieszkaniu) może się stać DS :cool3::cool3::cool3: nieodpłatne :cool3: najwyżej w kosztach leczenia pomożemy. Pani czeka na psiaka w Krakowie. Poniedziałek jej pasuje. ;) O ludzie, kocham cię normalnie cioteczko Kenny, brak słów :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: działasz jak burza :loveu::loveu: Quote
Jasza Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Aż sie wierzyc nie chce! :crazyeye: Maciaszku, to może tą sukienkę na jakiegos innego psiaka? Zdjęcia Ci już wysłałam na PW, potem tutaj dopiero zajrzałam... Kenny, nie znam Cię, ale już tyle o Tobie słyszałam, że ho,ho...:diabloti: Od historii Cyklusia się zaczęło... Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jasza napisał(a):Aż sie wierzyc nie chce! :crazyeye: Maciaszku, to może tą sukienkę na jakiegos innego psiaka? Zdjęcia Ci już wysłałam na PW, potem tutaj dopiero zajrzałam... Kenny, nie znam Cię, ale już tyle o Tobie słyszałam, że ho,ho...:diabloti: Od historii Cyklusia się zaczęło... Kenny to ciotka z tych "cud miód" :loveu: niech przyjeżdża do Polski, bo bardzo jej potrzebujemy, psiaki jej cudownego dt :lol: Quote
maciaszek Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Tak, Kenny jest kochana :loveu:, bardzo! Wieści są świetne. w poniedziałek jadę po psiaka. Jutro skontaktuję się z Tobą, Kenny i dogadamy szczegóły. Dzisiaj miałam kiepski dzień, a teraz jeszcze dopadła mnie migrena. Więc zmykam zaraz się położyć. Jaszo, myślę, że sukienka może spokojnie posłużyć innemu psiakowi. Quote
Kenny Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Już tak mi nie słodźcie :oops::oops::oops::eviltong: nie ja oferuję DT tylko miła pani, którą poznałam przypadkiem i wierzę, że dobrze zajmie się maluchem...ja żałuję, że nie mogę wziąć go do siebie, ale tak mi akurat wyjazd wypadł. Miejmy nadzieję, że maluch się spisze i nie będzie za bardzo rozrabiał tam :eviltong: Wszystkie jesteście "cud miód" a przede wszystkim rodzice maciaszka, że pieskiem się zainteresowali, bo większość ludzi to woli udawać, że nie widzą co się wokól nich dzieje...ehh...no niestety. Czekam jutro na kontakt w takim razie...;) Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Musi się to wszystko jakoś dobrze skończyć :lol: Quote
caelestis Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Super wieści, no to teraz trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Jasza Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Super wieśći!!! To sukienka może będzie dla Zumiego, on jest w hoteliku, i u niego krucho z kasą... Quote
maciaszek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Na razie nie zmieniam tytułu.Zmienię w poniedziałek jak psiak już będzie w dt. Na razie mam jedno zdjęcie, na telefonie. Ale nie mam kabelka, żeby do kompa zrzucić, a na maila nie udaje mi się wysłać (:angryy:). Mogę ew. podesłać komuś, kto mógłby z telefonu wrzucić tu. Jasza napisał(a):Super wieśći!!! To sukienka może będzie dla Zumiego, on jest w hoteliku, i u niego krucho z kasą... Jak rozumiem sukienkę wystawi ktoś z wątku Zumiego, tak? Quote
Jasza Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Jeśli bedzie chętny... Napisałam na jego wątku, ale cisza.. Najwyżej wystawię jak przyjadę.. Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 maciaszek napisał(a):Na razie nie zmieniam tytułu.Zmienię w poniedziałek jak psiak już będzie w dt. Na razie mam jedno zdjęcie, na telefonie. Ale nie mam kabelka, żeby do kompa zrzucić, a na maila nie udaje mi się wysłać (:angryy:). Mogę ew. podesłać komuś, kto mógłby z telefonu wrzucić tu. Jak rozumiem sukienkę wystawi ktoś z wątku Zumiego, tak? maciaszku, mi możesz mmsem podesłać zdjęcie, ja tu wkleję ;) Quote
Recommended Posts