GoskaGoska Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 a co do wplat napisz od kogo są wplaty a komu na privat pisać - i naprawdę jak mozesz to zbierz jeszcze inny kontakt niz przez samo dogo a wczesniej wysylalas link z nim jakism systemem- literą - czy tak przypadkowo- moze porozsyłam jeszcze tylko nie chce dublować Quote
LILUtosi Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 GoskaGoska napisał(a):a co do wplat napisz od kogo są wplaty a komu na privat pisać - i naprawdę jak mozesz to zbierz jeszcze inny kontakt niz przez samo dogo Ulv i xmartix i mnie znamy, chyba nie trzeba potwierdzeń, moi znajomi wpłacili już, jeden założył polecenie zapłaty, a drugi daje mi gotówkę do ręki. Zrobiłam literkę K Quote
zuzlikowa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Lordziku...poszła dyszka...jedna nic nie może,ale wiele może dać Ci i życie i zdrowie!!!....o dużo dyszek dla Lorda proszę!!! Quote
kikou Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 czyli gdzie, u ktorego specjalisty planujecie skonsultować go przed podróżą? u dr Niedzielskiego? czy w Warszawie? u kogo? Quote
gagata Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Mogę sie dorzucić ale niewiele....10 zł co miesiąc... Reszte zjadaja moje własne.. Quote
LILUtosi Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 gagata napisał(a):Mogę sie dorzucić ale niewiele....10 zł co miesiąc... Reszte zjadaja moje własne.. Dyszka do dychy i się uzbiera, Lord dziękuje. :loveu: Quote
LILUtosi Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Zapisuje sobie slicznosci Witaj aga :loveu: Quote
marysia55 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Madallena']Tylko mam prosbe...Czy da rade zmienic mu imie?MAmy juz Milorda i troche sie myli...:oops: Nowego imienai mozna uzyc w nowej serii ogloszen... imie Lord jest imieniem roboczym, to może zmienimy mu np. na Homer ???? [quote name='Madallena']Dziewczyny, Czy ktoras potrafi pisac MEGA totalne wyciskacze lez? Poprosze na PW Madallena, tekst do ogłoszeń jest na str.12 post nr 115 , jeżeli jest za słabym 'wyciskaczem' to mogę nad nim jeszcze popracować Quote
GoskaGoska Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 wlasnie jutro ten tekst przekleje do 1 postu Quote
Poker Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 bazarek dla bidaka http://www.dogomania.pl/forum/f99/chora-lapa-silny-charakter-eutanazja-dla-fanow-mazdy-do-15-10-g-22-a-148410/#post13118304 Quote
Cajus JB Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Zostałem poproszony więc dorzucam 50zł co miesiąc. Jednak w tym miesiącu dopiero po piętnastym mogę wpłacić. Quote
Neris Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Powoli się zaczyna przejaśniać niebo nad Lordem :multi: Gagata :loveu: Ja Gagacie o tym psie truję od początku, w każdej rozmowie telefonicznej... Quote
Madallena Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 20 kg starczy miesiecznie, no powinno. Tyle zre inny benio w tym hoteliku. KARMA PSY: ARION PROFESSIONAL CROC 20kg KURIER !!! (772222229) - Aukcje internetowe Allegro o ta je. 500 zl/miesiecznie. Wiem ze nie malo, ale wsadzmy go tam i szukajmy ewentualnie czegos innego. NA chwile obecna nie ma wyjscia! NIech zrobia co sie da. Tu na miejscu w Warszawie mam lekarza (jest dobry i mam znizki, wlasciwie sa dwie lecznice dobre i tanie ale tamta druga jest daleko) do ktorego ewentualnie benek by jezdzil, wiec do Waszej decyzji pozostawiam czy lekarz Wroclaw czy Warszawa. Jednak jestem za tym, zeby natychmiast po wyjeciu go ze schronu zdiagnozowac co mu jest i w miare mozliwosci od razu pomoc! Quote
GoskaGoska Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 wszystkim dziękujemy - wczoraj powysyłałam troszkę prv może się jeszcze ktoś zlituje nad psiakiem :roll: Quote
LILUtosi Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='Cajus JB']Zostałem poproszony więc dorzucam 50zł co miesiąc. Jednak w tym miesiącu dopiero po piętnastym mogę wpłacić. Bardzo dziękujemy Cajus, :loveu::loveu::loveu: Jesteście wielcy. W razie czego: Bogatynia 400 + karma, lub 500zł bez karmy. Czyli tak samo. Tylko proszę nie dzwonić tam, bo załatwiła nam niższą cenę ab-agnieszka i tylko przez nią na razie będziemy prowadzić rozmowy. Quote
GoskaGoska Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 hm jesli tak, to powiem, ze chyba lepiej do Bogatyni , bo tam się pracuje z agresywanymi psami i do tego dość blisko do Wroclawia :cool3: Quote
Kaas1 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Przelałam przed chwilą. Będę przelewała pod koniec miesiąca jak dostanę pensję. Może uda się coś uskładać więcej, na razie 30... :( Quote
Poker Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 z bazarku już będzie 35 zł :multi:, niewiele,ale zawsze cos :multi: Quote
Madallena Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Czyli Bogatynia na 100%? Mam zwalniac miejsce w KOnstancinie? na stowe :cool3: ? Quote
coronaaj Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Madallena napisał(a):trzymaj sie maly! pomoc jest juz blisko! Czy cos o nim wiadomo? Co mowi schronisko? ile mamy czasu? Mam to samo pytanie czy jest szansa na wyciagniecie psa ze schroniska? Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 co do wyboru miejsca to Lilutosia niech się wypowie . Quote
LILUtosi Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Napisze tak. Hotel pod Warszawą pasował mi, bo blisko Jamora, tylko 30km. Mogłybyśmy go tam zawieść, a po miesiącu jak już Jamor byłby w pełni dyspozycyjny przewieść chłopaka. Jestem obserwatorką wątku Lando, byłam u Wiosny i widziałam agresję tego psa. Zdjęcia Lando bawiącego się z córką Jamora mnie zaskoczyły. Agresor i mała dziewczynka??? Widać ze ten człowiek ma rękę do psów. Konstancinie miałby dobrą opiekę. Madallena zaoferowała się pomoc z lekarzem i ewentualnym odwiedzaniem Benka. Ale czy poradzą sobie tam z jego charakterem??? W hotelu w Bogatyni maja wielopokoleniowe doświadczenie z szkoleniem psów, nie mają dużo boksów, a co za tym idzie, dużo psów. I mam nadzieje że będą z Benkiem/Lordem pracować. Przedstawiłam zalety i waty. Powiedźcie co Wy myślicie? Quote
Madallena Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Z calym szacunkiem do Konstancina, ale skoro Bogatynia pracuje z takimi psami jestem za Bogatynia! Quote
Recommended Posts