Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena napisał(a):
a te zdjecia w jakiej sytuacji byly robione?
bo nie byl agresywny...

opisz mi sytuacje kiedy on jest agresorem...i w stosunku do kogo?

Ja do niego przychodzę już jakiś czas, to poznaje chyba zapach, a wcześniej ulv podpatrzyłam jak ona go mizia po tyłeczku, to ja go tez miziam :eviltong:, uuuwielbia to. Ale jak obcy idzie to się stroszy i szczeka. W schronie go nie lubią, ale pies pielęgniarza lubi. Wet mówił że jak z pielęgniarzem przychodzi to jest grzeczniutki. Ale tak to go nikt nie wyprowadzi. Pieszczot mu brakuje to i się nastawia.

Posted

[quote name='Madallena']Zobaczycie, ze on nas wszystkich jeszcze milo zaskoczy :cool3:

Oj,zaskoczy...zaskoczy!

Cioteczki...Lordzik potrzebuje jeszcze pieniążków...pomóżcie-każde 5zł...10zł,to dla niego wolność,bezpieczeństwo i zdrowie!...to dla niego życie!

Posted

gonia66 napisał(a):
281 zł od anonimowej cioteczki też już poszlo doWas- więc jak dojdą pieniążki, to proszę o info:loveu:

Kochane cioteczki (i wujaszkowie), wszystkie wpłaty codziennie sprawdzam i wysyłam w privie do GoskaGoska, a ona umieszcza na pierwszej stronie.
Jutro mogę mieć problem z dostępem do neta, więc wybaczcie - nie będzie danych. Gonia66 - kaska doszła.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Kochane cioteczki (i wujaszkowie), wszystkie wpłaty codziennie sprawdzam i wysyłam w privie do GoskaGoska, a ona umieszcza na pierwszej stronie.
Jutro mogę mieć problem z dostępem do neta, więc wybaczcie - nie będzie danych. Gonia66 - kaska doszła.

No to sie cieszę bardzo..w takiej sytuacji, chyba juz nie brakuje kaski??Bo w tytult watku jest 130 zl...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Na pierwszy miesiąc nie brakuje, tylko pewnie chodzi o deklaracje stale. A cioteczka nasza kochana, anonimowa chyba deklarowała jednorazową pomoc, będzie na paliwko i dobrą karmę :razz: + uzupełnienie hotelu. Trzeba się niestety liczyć ze nasz Lordzik może trochę się wczasować za nim znajdzie tego jedynego ludzia.

...a bo cioteczka Gosia nie wypisała wszystkich wpłat....

Posted

tak te 130zl - to chodzi , ze brak stałych deklaracji co miesiąc , czas tak leci, ze nim się człowiek obejrzy, to kolejne miesiac trzeba placic, jesli są stałe deklaracje to jest się bezpiecznym i nie co miesiąc się martwic jak załatać dziurę.
zaraz zupelnie 1 str

Posted

sobota sie zbliza :) tra la la la :multi:
czy wszystko gotowe? nie bedzie niespodzianek? oby tylko tego dnia nie zglosil sie po niego wlasciciel tak jak bylo to w przypadku Nadzieji :angryy:

Posted

a ja mam wplate 5zl - ale nie dostalam w tytule przelewu na jakiego pieska - a ze na rozne psiaki zbieram :roll: to mogę się tylko domyślać , ze chyba o Lorda chodzilo
to jutro przeleję od Pani KAROLINA G 1986

Posted

w schronie mówią że piesek chudnie, ktoś z ciotek wie czemu? mówią coś o zaniku mięśni, tzn że przestanie chodzić niebawem??
jak nie wiecie to i tak jutro mam dzwonić do weta i się pytać o szczegóły, ponieważ zgłosiła się pewna pani, lecz niestety mieszka z kotem i w mieszkaniu na 2 piętrze, nie wiem czy to ją nie dyskwalifikuje właśnie jak domek dla Benia, jak myślicie?
wiemy coś więcej o jego zdrowiu?
dzisiaj go widziałam, siedzi w boksie 13, chodzi na 3, 4-tą się podpiera delikatnie

Posted

A winde ma ta Pani? bo jak nie to odpada...nie bedzie przeciez cielska wnosic na drugie pietro!

Z drugiej jednak strony skoro pies dostal etykiete agresor, moze cos w tym jest. A zwrotow z adopcji nie chcemy - to benki przezywaja najbardziej :( z reszta jak kazdy inny pies.

Moja propozycja jest taka: wyciagac go, sprawdzac, testowac, poznawac i dopiero pozniej oglaszac i szukac domu. A z Pania kontaktu nie urywac, powiedziec, ze na razie moze zostac jego wirtualna opiekunka i pomagac w socjalizacji.

Posted

a nie pytałam o windę, ale ma jutro dzwonić to się zapytam, może kaukaza od nas jej zaproponować, chociaż takie psy to po ogrodzie latać powinny a nie w mieszkaniach..