LILUtosi Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Jest kolejna wpłata od kaas1. A tu przypominamy się ;). Quote
Madallena Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ojej, jaki on chudy :( Czy on ma kolczatke?:crazyeye: Quote
LILUtosi Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Chudy jest niemiłosiernie. Tak ma kolczatkę, ale odwróconą. Quote
Madallena Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 a te zdjecia w jakiej sytuacji byly robione? bo nie byl agresywny... opisz mi sytuacje kiedy on jest agresorem...i w stosunku do kogo? Quote
GoskaGoska Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 no on byl juz przy przyjęciu chudy- tylko ze w schronisku psiaki zazwyczaj a on chyba jeszcze schudł:shake: Quote
LILUtosi Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Madallena napisał(a):a te zdjecia w jakiej sytuacji byly robione? bo nie byl agresywny... opisz mi sytuacje kiedy on jest agresorem...i w stosunku do kogo? Ja do niego przychodzę już jakiś czas, to poznaje chyba zapach, a wcześniej ulv podpatrzyłam jak ona go mizia po tyłeczku, to ja go tez miziam :eviltong:, uuuwielbia to. Ale jak obcy idzie to się stroszy i szczeka. W schronie go nie lubią, ale pies pielęgniarza lubi. Wet mówił że jak z pielęgniarzem przychodzi to jest grzeczniutki. Ale tak to go nikt nie wyprowadzi. Pieszczot mu brakuje to i się nastawia. Quote
Madallena Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Zobaczycie, ze on nas wszystkich jeszcze milo zaskoczy :cool3: Quote
GoskaGoska Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ja tez myslę, ze to nie jest jakis agresor straszny- on bardziej stróż :eviltong: mam 100zl od p.Macka z Zielonej Gory i jego znajomych- bardzo dziękujemy :loveu: Quote
gonia66 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 281 zł od anonimowej cioteczki też już poszlo doWas- więc jak dojdą pieniążki, to proszę o info:loveu: Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 a ja przypomnę, ze zbieramy dalej deklaracje , bo narazie jest 370zl - czyli brakuje 130zl Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Madallena']Zobaczycie, ze on nas wszystkich jeszcze milo zaskoczy :cool3: Oj,zaskoczy...zaskoczy! Cioteczki...Lordzik potrzebuje jeszcze pieniążków...pomóżcie-każde 5zł...10zł,to dla niego wolność,bezpieczeństwo i zdrowie!...to dla niego życie! Quote
LILUtosi Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 gonia66 napisał(a):281 zł od anonimowej cioteczki też już poszlo doWas- więc jak dojdą pieniążki, to proszę o info:loveu: Kochane cioteczki (i wujaszkowie), wszystkie wpłaty codziennie sprawdzam i wysyłam w privie do GoskaGoska, a ona umieszcza na pierwszej stronie. Jutro mogę mieć problem z dostępem do neta, więc wybaczcie - nie będzie danych. Gonia66 - kaska doszła. Quote
gonia66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 LILUtosi napisał(a):Kochane cioteczki (i wujaszkowie), wszystkie wpłaty codziennie sprawdzam i wysyłam w privie do GoskaGoska, a ona umieszcza na pierwszej stronie. Jutro mogę mieć problem z dostępem do neta, więc wybaczcie - nie będzie danych. Gonia66 - kaska doszła. No to sie cieszę bardzo..w takiej sytuacji, chyba juz nie brakuje kaski??Bo w tytult watku jest 130 zl...:loveu::loveu::loveu: Quote
LILUtosi Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Na pierwszy miesiąc nie brakuje, tylko pewnie chodzi o deklaracje stale. A cioteczka nasza kochana, anonimowa chyba deklarowała jednorazową pomoc, będzie na paliwko i dobrą karmę :razz: + uzupełnienie hotelu. Trzeba się niestety liczyć ze nasz Lordzik może trochę się wczasować za nim znajdzie tego jedynego ludzia. ...a bo cioteczka Gosia nie wypisała wszystkich wpłat.... Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 tak te 130zl - to chodzi , ze brak stałych deklaracji co miesiąc , czas tak leci, ze nim się człowiek obejrzy, to kolejne miesiac trzeba placic, jesli są stałe deklaracje to jest się bezpiecznym i nie co miesiąc się martwic jak załatać dziurę. zaraz zupelnie 1 str Quote
Madallena Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 sobota sie zbliza :) tra la la la :multi: czy wszystko gotowe? nie bedzie niespodzianek? oby tylko tego dnia nie zglosil sie po niego wlasciciel tak jak bylo to w przypadku Nadzieji :angryy: Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 a ja mam wplate 5zl - ale nie dostalam w tytule przelewu na jakiego pieska - a ze na rozne psiaki zbieram :roll: to mogę się tylko domyślać , ze chyba o Lorda chodzilo to jutro przeleję od Pani KAROLINA G 1986 Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 mam jeszcze wplaté 50zl od Pana Zbigniewa O. z Wroclawia - slicznie dziékujemy:loveu: Quote
Madallena Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Aldona W z Olesnicy to niejaka kolezanka Madalleny :) Quote
xmartix Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 w schronie mówią że piesek chudnie, ktoś z ciotek wie czemu? mówią coś o zaniku mięśni, tzn że przestanie chodzić niebawem?? jak nie wiecie to i tak jutro mam dzwonić do weta i się pytać o szczegóły, ponieważ zgłosiła się pewna pani, lecz niestety mieszka z kotem i w mieszkaniu na 2 piętrze, nie wiem czy to ją nie dyskwalifikuje właśnie jak domek dla Benia, jak myślicie? wiemy coś więcej o jego zdrowiu? dzisiaj go widziałam, siedzi w boksie 13, chodzi na 3, 4-tą się podpiera delikatnie Quote
Madallena Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A winde ma ta Pani? bo jak nie to odpada...nie bedzie przeciez cielska wnosic na drugie pietro! Z drugiej jednak strony skoro pies dostal etykiete agresor, moze cos w tym jest. A zwrotow z adopcji nie chcemy - to benki przezywaja najbardziej :( z reszta jak kazdy inny pies. Moja propozycja jest taka: wyciagac go, sprawdzac, testowac, poznawac i dopiero pozniej oglaszac i szukac domu. A z Pania kontaktu nie urywac, powiedziec, ze na razie moze zostac jego wirtualna opiekunka i pomagac w socjalizacji. Quote
xmartix Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 a nie pytałam o windę, ale ma jutro dzwonić to się zapytam, może kaukaza od nas jej zaproponować, chociaż takie psy to po ogrodzie latać powinny a nie w mieszkaniach.. Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 a czy Lord mial wogole badania krwi- moze ma cos z trzustka? Jesli nie niech mu jeszcze w schronie zrobia badania podstawowe Quote
Recommended Posts