LILUtosi Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Właśnie dlatego że nie ma tej kasy trzeba wszystko po kolei zrobić, a nie na łapu capu. Wiem że czasu jest nie wiele. Jednak ciężko będzie znaleźć ds jeśli nie będzie wiadomo co tak naprawdę psu jest. Ja mogę z psem na kliniki pojechać, jak tylko auto mi zrobią, tylko dobrze by było, pogadać w schronie i to załatwić. Mi psa nikt nie wyda, bo trochę mało mnie znają, ale może Wam uda się to załatwić. Trzeba spróbować. Allegro cegiełkowe dobrze by było zrobić, aby przynajmniej była kasa na diagnostykę, a później na paliwo do hotelu. Jak założę teraz konto na allegro to będę mało wiarygodna dla potencjalnych darczyńców. Jak napisałam mogę zająć się kontem, rozliczaniem, rozesłać dyplomy. Po za tym brakuje nam jeszcze na hotel. Mamy dopiero niecałe 200zł. Musimy uzbierać jeszcze ze 200 stałych deklaracji. Ja zabieram się dzisiaj do privów. Quote
Ewelina.w38 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 przeglądałam ogłoszenia na dogo i dosć sporo jest dla duzych, młodych psów. Ona ma ok.2 lat o ile sie nie myle? Gdyby uda się dowiedzieć jak pies zachowuje sie w stosunku do innych zwierzat, może od razu do ds by pojechał a my z uzbieranych pieniędzy zoperowalibyśmy mu łapkę? Quote
marysia55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='GoskaGoska']Dziękuję bardzo za tekst :loveu::loveu::loveu::loveu: - gdby ktoś robi z nim ogłoszenia to proszę wyciąć miejsce gdzie pies przybywa, zeby nie było napisane, ze do wrocławskiego. Własnie zrobiłam mu jeszcze gumtree Krakow. LILUtosi - robisz mu allegro cegiłkowe i zajmiesz się tym - czyli spisywanie wpłat - itd? Gosiu na wszelki wypadek gdyby nie zauważono Twójego postu edytowałam tekst i naniosłam poprawki, a także dopisałam na co są potrzebne pieniądze. OK Quote
marysia55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 to ja przed snem tez go podrzucę :multi::multi: i zapytam kto chętny na taki ciepły termoforek do łozka na zimę :p:p , będzie cieplutko w nogi :lol: Quote
LILUtosi Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Wysyłam, wysyłam te privy i na koniec dnia: Napisał Kaas1 Witaj Myślę, że na dzień dzisiejszy mogę zaproponować stałą deklarację po 25 zł/miesiąc. Proszę podaj numer konta to wyślę pieniądze. Jak będzie źle to postaram się jeszcze coś wyskrobać. pozdrawiam i czekam na wieści Kasia Quote
zuzlikowa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='LILUtosi']Wysyłam, wysyłam te privy i na koniec dnia: Napisał Kaas1 Witaj Myślę, że na dzień dzisiejszy mogę zaproponować stałą deklarację po 25 zł/miesiąc. Proszę podaj numer konta to wyślę pieniądze. Jak będzie źle to postaram się jeszcze coś wyskrobać. pozdrawiam i czekam na wieści Kasia Cudnie...za ciężką pracę nagroda...o 25zł więcej dla psiaka!:loveu: Dziewczyny...zlitujcie się i wymyślcie dla benia ...czy też moskiewskiego...a niech to...a może dać chłopakowi na imię CAR ? Władca może być i kulawy, i nie piekny,a i tak rządzi, i wszystkimi trzęsie...może dać chłopakowi na imię właśnie Car? Jeśli nie,to wymyślcie mu jakieś imię...nie umiem tak bezimiennie myśleć...:shake::oops: Quote
GoskaGoska Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 a juz pisałam , ze Lord jest w ogłoszeniach Quote
zuzlikowa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='GoskaGoska']a juz pisałam , ze Lord jest w ogłoszeniach Umknęło mi ...Lord...pięknie! Quote
Kashdog Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Psiak jest piękny, oby szybko znalazł dom :) Ja mogę tylko podnieść... Quote
LILUtosi Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Kashdog napisał(a):Psiak jest piękny, oby szybko znalazł dom :) Ja mogę tylko podnieść... Witamy na wątku Kashdog, miło że jesteś z nami. Quote
LILUtosi Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='kaczadupka']hej, deklaruje stałą wpłatę 15 PLN co miesiac, proszę o dane do konta. :loveu::loveu::loveu: Kolejna deklaracja, dziękujemy bardzo w imieniu Lorda :multi::multi: Quote
LILUtosi Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='xmartix']ja mogę dawać 15 zł stała deklaracja Dziękujemy :multi::multi::multi: Gosia, zmień w deklaracjach moją znajomą na znajomego ;) [FONT=MS Shell Dlg 2]ZBIERAMY DEKARACJE JESLI MAMY MU POMOC: STAŁE: [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Litutosi20zl[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]znajoma Litutosi 50zl - Artur W.[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]ulv 25zl[/FONT] Piotra K 100zl ( przez 6m-cy) Kaas1 25zl Quote
LILUtosi Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Hotel u Jamora: Uwaga . W związku z delegowaniem służbowym pod koniec pażdziernika z początkiem listopada moja obecnośc w domu bedzie prawie żadna ( całkowice obecny jedynie sobota- niedziele). Obowiązki z opieka na zwierzyńcem przejmnie moja małżonka. Wobec powyższego od dnia dziesiejszego do 7 listopada nie bedą przyjmowane zadne psy powyżej 30 kg jak też agresywne. Z obecnym stanem żonka doskonale sobie daje rade a nie moge jej narazac na niespodzianki. Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 czyli juz wiadomo , gdzie pies nie pojedzie :shake: Quote
Kaas1 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Pomóżmy biedakowi, niech coś się zmieni w jego smutnym życiu..... Quote
marysia55 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 nie będę gorsza i tez hopsnę z chłopakiem na pierwszą :p Quote
Madallena Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Do gory maly! PILNIE potrzebujesz wsparcia :placz: Quote
GoskaGoska Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Madallena a co z tym miejscem w Wawie czy to jest ktoś z dogo czy zupełnie któs inny, jest jakiś wątek z tego miejsca? No i co z tym wyprowadzaniem? czy musi ktoś do niego jeżdzić? Quote
Recommended Posts