Madallena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 melduje sie rowniez i ja :) Standardowo: najpierw imie, pozniej SZYBKO deklaracje, transport raz dwa a hotel sie znajdzie. Wydaje mi sie ze pies reaguje tak przez zaistniala sytuacje, stres, bol i schroniskowe warunki. Po wyjsciu ze schronu jeszcze zaufa i sie zmieni! zobaczycie! "Ksiegowosc" potrzebna! ps. moze by jeszcze kaukazom watek podrzucic... Quote
GoskaGoska Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 no to jak zwykle potrzebna kasa !!! kto pomoze na tego psiaka potrzebne jest duzooo fuduszy. Z łapą to on coś własnie miał robione- usiłowano mu wyciągnąc ten drut ,miał jakieś prześwietlenie- ale nie wiele to dało - oczywiście w warunkach schroniskowy to było robione- ale nie wyszło. Zdjęcia są z jego początku w schronie - teraz wygląda niestety o wiele gorzej - a wtedy byl juz chudy :shake: Quote
Paulina_mickey Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 On już jest na naszej klasie od jakiegoś czasu;) Quote
GoskaGoska Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 tylko wczesniej nie było tak dramatycznie :shake: Quote
GoskaGoska Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 przypominamy o psie - bo czasu niewiele Quote
Paulina_mickey Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 aj kolejny w pilnej potrzebie :placz: Quote
GoskaGoska Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 niestety takich pilnych przypadkow posypało się w schronie bardzo dużo- jednak jego życie jest naprawdę bardzo zagrozone - potrzebuje przed wszystkim masy ogloszen- bo bez deklaracji psa do hoteliku się nie da zabrac tym bardziej ze 5 szt juz mamy na utrzymaniu :shake: Quote
monika083 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 wrzucilam go tu : http://www.dogomania.pl/forum/f28/wakacyjne-zniwo-wysyp-bernardynow-pomocy-133903/index136.html#post13072174 Quote
Madallena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='monika083']wrzucilam go tu : http://www.dogomania.pl/forum/f28/wakacyjne-zniwo-wysyp-bernardynow-pomocy-133903/index136.html#post13072174 Niestety juz o nim wiemy :( Dziewczynym, czy macie juz jakies konkretne miejsce, gdzie mozna go ulokowac? zuzlikowa pisala cos o doswiadczonych hotelikach. Pisalyscie tam? jak nie to trzeba napisac. Zuzlik, daj namiary na te hotele. Grunt pali sie nam pod nogami a najbardziej psiakowi! Ja napisze do takiej jednej organizacji z zagranicy :cool3: Moze cos pomoga! Quote
LILUtosi Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 W hotelu w Warce jest już zapytanie, czekamy na odpowiedź, Jamor dopiero w nocnych porach przed kompem siedzi. Ale to jest koszt 400, 450 zl. Quote
GoskaGoska Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 no wlasnie miejsce to jedno- a drugie finanse :shake: wieczorem pozniejszymy wezné sié za ogloszenia jego Quote
LILUtosi Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 To jest ten hotel http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/ Quote
LILUtosi Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Madallena napisał(a):Tylko zeby miejsce bylo:( Z tego co śledzę losy Hotelu, miejsce jest, gorzej z kasą!! Ktoś deklaruje jakieś wpłaty??? Zacznijmy zbierać. Quote
GoskaGoska Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Madallena Ty to jestes optymistká finansowá:roll: My za psiaki ledwo 200zl ciulamy co miesiác- wiéc nie wiem czy któras jeszcze ciotka z wroclawski da radé zlozyc jakas deklaracje.No i ciekawe czy jamor sié zgodzi Quote
LILUtosi Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Ale czemu tylko Wrocławskie ciotki, zaprosimy też inne, wpłacać każdy może :eviltong:. Przecież widać że chłopak światowy, a nie tylko nasz :evil_lol:. Quote
zuzlikowa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 GoskaGoska napisał(a):Madallena Ty to jestes optymistká finansowá:roll: My za psiaki ledwo 200zl ciulamy co miesiác- wiéc nie wiem czy któras jeszcze ciotka z wroclawski da radé zlozyc jakas deklaracje.No i ciekawe czy jamor sié zgodzi To niestety nie optymizm Madalleny ,lecz czysta konieczność i ...ogromna robota. Gdyby tak czekać z psiakami w ostatecznych sytuacjach na pełne deklaracje,to siedziałyby jeszcze w schronach,albo by ich nie było!A tak Nadia,Stivi...są już w domu! Może nie nazbieracie całej kwoty 450zł w deklaracjach(tyle u jamora kosztuje hotel dla dużego psa),ale kto powiedział,że tyle psiak tam musi być? A nawet...to szukajcie jak już pies bedzie bezpieczny!Bazarki,allegro...dalej można wołać o deklaracje,a pies jest bezpieczny! Nikt nie powiedział,że to bedzie łatwe i pozbawione ryzyka,ale ... Zgadzam się LILUtosi...czemu tylko wrocławskie ciotki? hahaha...dobra robota...natknęłam się już na kilku wątkach na LILU... Quote
LILUtosi Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Ciotki i wujaszkowie, każde 5zł, 10zł na wagę złota, deklarujcie proszę. Ja od siebie dam 20zł (przekierowanie z Ambusia za TM) i 50zl od mojego znajomego. Kto następny. Quote
zuzlikowa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='LILUtosi']Ciotki i wujaszkowie, każde 5zł, 10zł na wagę złota, deklarujcie proszę. Ja od siebie dam 20zł (przekierowanie z Ambusia za TM) i 50zl od mojego znajomego. Kto następny. I to rozumiem! LILU...zróbcie od razu zestawienie...deklaracje stałe i deklaracje jednorazowe. Znajdźcie też kogoś z kontem...żeby Was potem temat nie zaskoczył! Dużo nie mogę i na stałe też nie dam rady...choć jak będę mogła,to będę pamiętać...ale 10zł jednorazowo wpłacę! Quote
GoskaGoska Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 a ja nie powiedzialam , ze wroclawiskie majá byc tylko :cool3: , bo to nie było by wykonalne ale widzé, jak coraz bardziej, jest pod górkę z tymi deklaracjami na wszystkich wątkach. Każda z ciotek juz ma po parę deklaracji stały - a psiaki siedzą w hotelikach i nie ma jak nawet przełożyc tych deklaracji na inne psiaki. A pozniej jak pies bezpieczny to jeszcze ciężej zbiera się opłaty. A ja nie wyobrażam sobie , ze pies jest w hotelu a nie ma za co płacić - tym bardziej, ze to nie jest jedyny pies - na którego co miesiąc trzeba coś dozbierać- to moze pozniej być jak domek z kart i wszystko się zawali - te psy co były wyciągnięta - to nie są psy - zbytnio adopcyjne - siedzą juz tak ponad rok i juz pewnie będą siedzieci tak do ostatnich swoich dni. Ja nie ma nic przeciwko zeby pies pojechał - ale jest ktoś kto weżnie się za zbiórkę pieniędzy i co miesiąc będzie pilnować i tracic nerwy- czy się uzbiera czy się nie uzbiera - ja tak wysokiej kwoty jak 450zl się nie podejmuję , bo juz tak łatamy dziury na tych co są i do 200 zl jest cieżko dobić. Ale ja tak tu biadole - ale chce zeby psa się udało utratowac - więc szukamy chętnych do pomoc - bo bez tego się nie uda na pewno. Kto co może niech deklaruje, bo wiadomo każda pomoc się liczy. Quote
LILUtosi Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Gosia, TY rządzisz na wątku, wprowadzisz na pierwszej stronie deklaracje?? Ja mogę konto udostępnić, jeśli potrzeba, ale może też Ty Gosiu całość pociągniesz? Quote
GoskaGoska Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 a te 20zl i 50zl to jednorazowe czy stałe ? Quote
LILUtosi Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Stałe, te wpłaty na Ambusia szły, ale jego już nie ma :placz:. Aha, ktoś zrobi banerek, bo ja kiepska w tym jestem. Quote
ulvhedinn Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ode mnie macie 25 zł miesięcznie. Chłopak jest wspaniały, chociaż trudny i gdyby nie łapki, to chyba już by u mnie siedział, ale obawiam się że schody dla niego to za dużo :-( Z charakterkiem to bym sobie radę dała, zresztą misiek jest przeze mnie odwiedzany za każdym razem, jak jestem w schronie- na początku było: hau, hau, wrrrr... potem machnięcia ogonem na odczepnego "o rany znowu ta baba", a dziś wsadził dupsko w kraty do pomiziania :diabloti: Quote
Recommended Posts