Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj rano dzwoniłam do schronu, i dziwna sytuacja, w schronie zapomnieli o operacji, zapomnieli że się umawiali, pies już jadł, więc operacja przełożona na następny piątek. Znowu się przedłuża. Wcześniej wymyśliliśmy że w trakcie operacji nogi zostanie też wykastrowany. To by trochę ułatwiło. Wzielibyśmy go przed operacją, ale nasza Tośka ma cieczkę i boimy się że nie zapanujemy nad nim.

Posted

ja Puryną Proplan karmiłam swoją sunie - i parę worków zjadła - miala ładną sierści itd więc ja tą karmę lubię.
Wiecie co zapomniałam, czy on miał w końcu badanie krwi?
Bo to jego chudość , zeby np nie była z trzustką związana i wtedy to specjalistyczną karmę musiałby mieć, ale się zakręciałam czy miał wyniki czy nie robione w schrosniku.

Posted

Z tego co wiem to nie, ale poproszę jeszcze przed zabiegiem żeby zrobili.

Jeszcze tak sobie myślę, Może ktoś ma znajomego doktora, który zna się na stawach. Skonsultowałabym jeszcze ten zabieg z kimś innym. Mogłabym jutro podwieś zdjęcia.

Posted

:placz: Nikt tu nie zagląda....
.... a chłopak powoli pakuje manatki.
Kupiłam mu dwa worki karmy po 15 kg za 315zł, starczy mu na dłużej.
Po za tym doszła wplata z bazarku od Poker 35 zł.
W piątek po operacji Beniu jedzie do nas na tymczas. Tymczas będzie płatny (za koszt karmy dla naszych psów, czyli jakieś 259zl miesięcznie NUTRA NUGGETS Professional Dog Formula 2x15kg 259,00zł ).
Na razie dla wszystkich wyjdzie taniej a i tak po zabiegu nie powinien jechać do kojca. Jeśli wszystko będzie dobrze, czyli dogada się z naszą ferajną, to będzie mógł zostać dłużej, jeśli będą problemy to pojedzie albo do Jamora albo do Bogatyni.

Posted

[quote name='LILUtosi']:placz: Nikt tu nie zagląda....
.... a chłopak powoli pakuje manatki.
Kupiłam mu dwa worki karmy po 15 kg za 315zł, starczy mu na dłużej.
Po za tym doszła wplata z bazarku od Poker 35 zł.
W piątek po operacji Beniu jedzie do nas na tymczas. Tymczas będzie płatny (za koszt karmy dla naszych psów, czyli jakieś 259zl miesięcznie NUTRA NUGGETS Professional Dog Formula 2x15kg 259,00zł ).
Na razie dla wszystkich wyjdzie taniej a i tak po zabiegu nie powinien jechać do kojca. Jeśli wszystko będzie dobrze, czyli dogada się z naszą ferajną, to będzie mógł zostać dłużej, jeśli będą problemy to pojedzie albo do Jamora albo do Bogatyni.

Lilu...dzięki!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Miałam dzisiaj do schronu dzwonić, ale miałam taki sajgon, że diopiero o 16, 30 mi się przypomniało. Mam nadzieje że tym razem nie zapomną o jutrzejszym zabiegu, sama kierowniczka umawiała się z doktorem. I oby wszystko było dobrze.