xmartix Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 już podałam numer konta na które ja wpłaciłam deklarację na Benia Quote
GoskaGoska Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dark Water jest z Bygoszczy - poza tym przy adopcji Ariela - bylo sporo osob z Bydgoszcz Quote
Madallena Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A kiedy planujecie go stamtad wyjac? Sa na to deklaracje? Po co ma siedziec w schronie? Quote
GoskaGoska Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 siedz w schronie , bo chyba 6.xi ma zabieg we Wroclawiu - a Lilotusia wyjechala Quote
Poker Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 i co słychac u psa? Mam wpłacic na niego pieniądze z bazarku ? Quote
LILUtosi Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Jestem, już jestem. Nie wiem co się dzieje. Jutro rano dzwonie do schronu i wszystko się dowiem co i jak. Mam nadzieje że pamiętają o zabiegu. Quote
LILUtosi Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Dzisiaj rano dzwoniłam do schronu, i dziwna sytuacja, w schronie zapomnieli o operacji, zapomnieli że się umawiali, pies już jadł, więc operacja przełożona na następny piątek. Znowu się przedłuża. Wcześniej wymyśliliśmy że w trakcie operacji nogi zostanie też wykastrowany. To by trochę ułatwiło. Wzielibyśmy go przed operacją, ale nasza Tośka ma cieczkę i boimy się że nie zapanujemy nad nim. Quote
Poker Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wpłaciłam 35 zł z mojego bazarku na konto Agnieszki K. Jak dojda , proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym. http://www.dogomania.pl/forum/f1075/chora-lapa-silny-charakter-eutanazja-dla-fanow-mazdy-do-15-10-g-22-a-148410/#post13118304 Quote
LILUtosi Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Cioteczki poradźcie mi. Chciałam już zamówić karmę dla naszego benia. I tak się zastanawiam którą. Tą: PURINA PRO PLAN Adult Performance 15kg 169,00zł PURINA PRO PLAN Adult Performance 2x15kg 319,00zł http://allegro.pl/item796011946_purina_pro_plan_performance_2x15kg_dostawa.html Czy tą: NUTRA NUGGETS Professional Dog Formula 15kg 139,00zł NUTRA NUGGETS Professional Dog Formula 2x15kg 259,00zł NUTRA NUGGETS PROFESSIONAL 2X15kg+DOSTAWA GRATIS (796016215) - Aukcje internetowe Allegro Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ja z tych dwóch to za Puryna Pro Plan Quote
LILUtosi Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Mogą być też inne propozycje... Na razie takie wygrzebałam. Trzeba połączyć karmę dla psów pracujących - pełnowartościowa + duże rasy + stawy. Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ja Puryną Proplan karmiłam swoją sunie - i parę worków zjadła - miala ładną sierści itd więc ja tą karmę lubię. Wiecie co zapomniałam, czy on miał w końcu badanie krwi? Bo to jego chudość , zeby np nie była z trzustką związana i wtedy to specjalistyczną karmę musiałby mieć, ale się zakręciałam czy miał wyniki czy nie robione w schrosniku. Quote
LILUtosi Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Z tego co wiem to nie, ale poproszę jeszcze przed zabiegiem żeby zrobili. Jeszcze tak sobie myślę, Może ktoś ma znajomego doktora, który zna się na stawach. Skonsultowałabym jeszcze ten zabieg z kimś innym. Mogłabym jutro podwieś zdjęcia. Quote
GoskaGoska Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 i co w jego sprawie , bo chyba mial miec zabieg jakos teraz? Quote
LILUtosi Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Gosiu miał mieć 06. ale schron zapomniał, w ten piątek jest przełożony termin. Karmę zamówiłam, odbieram jutro. Quote
LILUtosi Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 :placz: Nikt tu nie zagląda.... .... a chłopak powoli pakuje manatki. Kupiłam mu dwa worki karmy po 15 kg za 315zł, starczy mu na dłużej. Po za tym doszła wplata z bazarku od Poker 35 zł. W piątek po operacji Beniu jedzie do nas na tymczas. Tymczas będzie płatny (za koszt karmy dla naszych psów, czyli jakieś 259zl miesięcznie NUTRA NUGGETS Professional Dog Formula 2x15kg 259,00zł ). Na razie dla wszystkich wyjdzie taniej a i tak po zabiegu nie powinien jechać do kojca. Jeśli wszystko będzie dobrze, czyli dogada się z naszą ferajną, to będzie mógł zostać dłużej, jeśli będą problemy to pojedzie albo do Jamora albo do Bogatyni. Quote
Szarotka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Benio badz grzeczny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='LILUtosi']:placz: Nikt tu nie zagląda.... .... a chłopak powoli pakuje manatki. Kupiłam mu dwa worki karmy po 15 kg za 315zł, starczy mu na dłużej. Po za tym doszła wplata z bazarku od Poker 35 zł. W piątek po operacji Beniu jedzie do nas na tymczas. Tymczas będzie płatny (za koszt karmy dla naszych psów, czyli jakieś 259zl miesięcznie NUTRA NUGGETS Professional Dog Formula 2x15kg 259,00zł ). Na razie dla wszystkich wyjdzie taniej a i tak po zabiegu nie powinien jechać do kojca. Jeśli wszystko będzie dobrze, czyli dogada się z naszą ferajną, to będzie mógł zostać dłużej, jeśli będą problemy to pojedzie albo do Jamora albo do Bogatyni. Lilu...dzięki!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
LILUtosi Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Miałam dzisiaj do schronu dzwonić, ale miałam taki sajgon, że diopiero o 16, 30 mi się przypomniało. Mam nadzieje że tym razem nie zapomną o jutrzejszym zabiegu, sama kierowniczka umawiała się z doktorem. I oby wszystko było dobrze. Quote
Cajus JB Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No to udanego zabiegu Lord. Bez niespodzianek i komplikacji. Quote
Recommended Posts