Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOnto wysyłam na priva zainteresowanym, takze prosić i jeszcze raz prosić.
Dziękuje w imieniu Lorda za kolejne 10zł :loveu::loveu:

Jakbyś ktoś pytał to wszystkie wpływy są na pierwszej stronie.

Transport - ja się zaoferowałam, a co jesteś chętna??

Posted

Na moje koto wplynęły już pieniażki od Kochanej cioteczki, ktora na wątku cce pozostac anonimowa i ofiarowuje Beniowi 100$ czyli 281 zł.....jutro zostaną przesłane na konto, ktore dostalam juz od Niej i mysle, ze w poniedzialek powinny zasilic skarpete psuirka:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Na moje koto wplynęły już pieniażki od Kochanej cioteczki, ktora na wątku cce pozostac anonimowa i ofiarowuje Beniowi 100$ czyli 281 zł.....jutro zostaną przesłane na konto, ktore dostalam juz od Niej i mysle, ze w poniedzialek powinny zasilic skarpete psuirka:loveu::loveu::loveu::loveu:

Gonia66 to Ty teraz zostałaś takim "francuskim łącznikiem" tzn. chciałam powiedzieć "amerykańskim łącznikiem" :p:p

Posted

marysia55 napisał(a):
Gonia66 to Ty teraz zostałaś takim "francuskim łącznikiem" tzn. chciałam powiedzieć "amerykańskim łącznikiem" :p:p

Kochana marys- ja juz od dawna "lącznikuję", tylko na innych watkach..no co mam zrobic jak mam szczeście do ludzi i spotykam na dogo samych Aniołów...???To w zasadzie szczęscie ale i zaszczyt:loveu:Jeden z nich- to ta wlasnie cioteczka...:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

LILUtosi napisał(a):

Transport - ja się zaoferowałam, a co jesteś chętna??

Jeśli byłyby problemy ze znalezieniem transportu to mogę pomóc, jeździły już ze mną benie ;) Ale skoro już macie coś to super :loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):

Jeszcze raz tej cioteczce dziękuje w imieniu Lorda, i Tobie gonia66 za pośrednictwo. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Co do karmy to ja teraz kupuje karmę dla psów Dog chow active 30kilo za 180zł. To jest chyba lepsza od Bosha tej najtańszej. Jakby starczyło kaski to można by na pierwszy miesiąc podkarmić chłopaka, co myślicie??

Posted

na krakvecie jest za 174zl 30kg (kurier gratis oczywiscie) PURINA DOG CHOW Active 2x15kg dog chow nie mogę się doszukac ile % ma mięsa- a sklad decyduje najbardziej .

co do karm to powiem ci kazda pewnie ma swoje zdanie
ale jesli to moze kupic karme specjalnie dla duzych ras
Brit 30kg jest za 159zl
BRIT Adult Large Breed 2x15kg
Skład:
mięso drobiowe i produkty pochodzenia drobiowego (min. 35 %), ryż, kukurydza, pszenica, pulpa buraczana, drożdże, tłuszcz drobiowy, olej z łososia, minerały, glukozamina, siarczan chondroityny, DL-metionina, L-lizyna, miedziowy siarczan pięciowodny (CuSO4 x 5H2O), witamina A, witamina D3, witamina E.
Analiza składu:
Białko - 23 %
Tłuszcz - 9 %
Wilgotność - 10 %
Popiół - 8%
Błonnik - 3 %
Wapń - 1,5 %
Fosfor - 1 %
Miedź - 15 mg
Witamina A - 15 000 IU
Witamina D3 - 1 500 IU
Witamina E - 130 mg

Posted

Kupilam kiedys Brita dla mojego psa. Kupila go tez moja kolezanka dla swoich 3ech psow.
Psy mialy straszne sranie :( wszystkie 4ry!
I nie, ze przestawialy sie czy cos. Przy polowie worka kupa sie nie zmianiala, zmienilysmy karme na Ariona i bylo bardzo dobrze.

Proponuje przez pierwszy miesiac zainwestowac w lepsza karme. A preparaty na stawy to wyludzanie pieniedzy. Psy rownie dobrze reaguja na np. artrostop. To dostaje jeden z moich benkow i jest ok. Tylko to jest suplement diety.

Posted

Madallena napisał(a):
Z calym szacunkiem do Konstancina, ale skoro Bogatynia pracuje z takimi psami jestem za Bogatynia!

Czyli jedzie do Bogatyni..:multi::multi:nie znam wiec podajcie link do hoteliku:cool3::cool3:

Posted

dlatego pisalam, ze kazda będzie miala inne zdanie na temat karmy :evil_lol: .
ja osobiscie kupuję inne, więc nie testowałam sama, tylko czytam opinie innych dogomaniaczek, z tych karm z tanszych połek to wiem, ze Brit mial sporo zwolenników więcej chyba niz dog chow, - Puryna ProPlan jest lepsza, ale tez droższa tu trochę zdan o karmach:roll: http://www.dogomania.pl/forum/f719/zywienie-karmy-itp-889/?highlight=chow
Tak naprawdę Lilutusia rób jak uważasz i decyduj sama :eviltong: -ja tylko
nie jestesm przekonana czy warto na dog chowa wydawać pieniądzę, moim zdaniem - albo kupić naprawdę dobrą karmę - albo tą którą ma jeść docelowo + np taki preparat ok 34zl to tez nie jest specjalnie dla psow- ( tylko Agatek go bierze) preparat na stawy Arthroblock.

Posted

Nie wiem juz sama...
Zla jestem na ludzi, zla jestem, ze tyle benkow jest w potrzebie. Niedlugo ich ilosc osiagnie rozmiar kundelkow...

Kolejny benek nie zyje. Nie zdazylismy :( (z Klembowa)

Poprosze na PW numer konta, mam kolejna wplate...tamten skasowalam