agata51 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dzisiaj jedziemy do Bonuska :multi: Jeśli chodzi o zdjęcia, to ja tylko "komórkowe" :oops: Przynajmniej dzisiaj. Quote
Onaa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 DANE DO KONTAKTU W SPRAWIE ADOPCJI - trzeba dać dobre namiary w ogłoszeniach. Quote
ewatonieja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 dane tylko i wyłacznie moje Natalia 503 759 557 [email protected] lub [email protected] z Agata :) najsmaczniejsze sa serdelki :) Quote
marysia55 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 madcat1981 napisał(a):Sympatyczny psiuleczek:loveu: sympatyczny to mało powiedziane, cudowniasty:loveu::loveu: Agatka tez tylko mało jej widać :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Bonusik:loveu: proszę 'umykaj' do domku taki jesteś śliczniasty :evil_lol: Domki nie zastanawiać sie :mad: tylko zabierać i kochać naszego Bonusika:p:p To pies dla koneserów :loveu: Quote
agata51 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jestem dopiero dzisiaj, bo wczoraj po prostu padłam. Obudziłam się o 4 rano na kanapie, szybciutko przeniosłam do łóżeczka i spałam dalej. Obudziłam się rześka i wyspana o 08.11. :crazyeye: Coś się ze mną porobiło - rytm dobowy legł w gruzach. Chyba będę musiała na poranną zmianę się przenieść! A Bonus jest przepiękny, przeuroczy, przekochany! Nawet blizny dodają mu uroku. Zresztą każdy facet powinien mieć co najmniej kilka - staje się przez to o wiele bardziej interesujący. Bonusik jest jeszcze nieco zdystansowany do ludzi i bardziej ciekawi go, co w trawie piszczy, ale co się dziwić - po tylu latach spędzonych na betonie! Zresztą, po paru kęsach paróweczki, trawa przestała być taka fascynująca. Głaski też mu sprawiają przyjemność - aż oczyska mruży z rozkoszy. Brzuchola jeszcze nie wystawia, ale to tylko kwestia czasu. Spróbuję dzisiaj TŻa wyciągnąć do hoteliku, chociaż nie wiem, czy mi się uda, bo ciężki tydzień miał w pracy i jego zwykła, sobotnia, popłudniowa drzemka może przeciągnąć się do wieczora. Szkoda, że w niedzielę nie ma wizyt. W każdym razie w Bonusie można się zakochać od pierwszego wejrzenia, czego, rzecz jasna, nie omieszkałam uczynić. Najpierw Ariel, teraz Bonus - co wy za psy macie w tej Fundacji! Wyspacerowałyśmy też szalonego Lucky'ego. Albo południowy temperament albo ADHD. Energia go wprost roznosi - on powinien agility uprawiać a nie w boksie siedzieć. Poznałam też (przez kraty) kilka amstaffów, w tym Rudiego (robi wrażenie!) i nawet odważyłam się poczęstować je ciasteczkami. Podobno to strasznie milusińskie psy. Przy okazji spróbuję przekonać się o tym własnoręcznie. No i last but not least miałam wreszcie przyjemność poznać Natalię. Nie będę tu piała peanów na jej cześć, bo to w końcu wątek Bonusa, ale mam nadzieję, że nie było to nasze ostatnie spotkanie. Natalio, zdjęcia Bonusa przepiękne! Ciekawa jestem, czy z sesji Lucky'ego coś wyszło! Marysiu, jak to "mało mnie widać"? Zostałam uwieczniona dosłownie od stóp do głów. Ale się rozpisałam! Służy mi ta wczesna pora, czy co? Zgroza! Quote
ewatonieja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Lucky Luke na chwile w bezruchu/ułamki sekund/ :evil_lol: pies został potrącony przez samochód kilka tyg temu, akurat ruda76 przejeżdzała w tym miejscu i zgarneła młodego, który ma ok 1 roku jest niesamowicie energicznym i radosnym psiakiem, non stop wygłupki podgryzki w głowie, w maju został adoptowany ze schroniska, mimo kilku prób nawiązania kontaktu ex własciciel nie był zainteresowany odbiorem psa Agato a ja siedziałam przed kompem do 24 :lol: i rano pobudka przed 7 Bonus dostał od Pani Anety z hotelu piękną czerwoną obrożę prezentuje sie uroczo Quote
agata51 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 A kto ci zafundował tę pobudkę? Zabiłabym :mad: Śliczne fotki - zdolna bestia jesteś. Te uszy!!!! To on jest Lucky, Luke czy dwojga imion? Jego ksywy nie podam przez litość dla was. ;) Ma wątek? Quote
ewatonieja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 on jest szczęściarz Luke albo Lucky Luke :evil_lol: watku jeszcze nie ma za to jest na stronie naszej kompromitacji oszczędź! :lol: ksywek nie podawaj Quote
ciapuś Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Bardzo potrzebna Wasza pomoc http://www.dogomania.pl/forum/f1159/pilnie-potrzebny-nowy-dom-143224/ Quote
ewatonieja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 kochane cioteczki i wujkowie (?) " z tego co wiem idzie Bonus do domu stalego do Hamburg. Ta Pani nazywa sie Angelika B. Przesle ci jeszcze pozostale informacje. Prosze zarezerwowac Bonus na sierpien. Nie musisz sie o niego martwic. On idzie w bardzo dobre rece. Ta Pani ma juz innego psa z polski - Norka ze Schroniska w Piotrkow Trybunalski." Bonus zarezerwowany na sierpień :multi: dopiluje żeby były wieści, a w razie tfu tfu komplikacji będa zwiady :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 o matko:crazyeye::crazyeye: ale wiesci:multi::multi: Quote
szajbus Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 To będzie domek stały? Kiedy miałby jechać? Quote
Onaa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ale skąd ten domek ? Jak się dowiedział o Bonusiku ? I czy to jest naprawdę dobry domek ? Quote
zuzka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='ewatonieja']kochane cioteczki i wujkowie (?) " z tego co wiem idzie Bonus do domu stalego do Hamburg. Ta Pani nazywa sie Angelika B. Przesle ci jeszcze pozostale informacje. Prosze zarezerwowac Bonus na sierpien. Nie musisz sie o niego martwic. On idzie w bardzo dobre rece. Ta Pani ma juz innego psa z polski - Norka ze Schroniska w Piotrkow Trybunalski." Bonus zarezerwowany na sierpień :multi: dopiluje żeby były wieści, a w razie tfu tfu komplikacji będa zwiady :evil_lol: Ale swietne wiadomośc :cool2: Quote
scorpio133 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 swietne wiesci , tyle juz wycierpiał ze nalezy mu sie kochajacy dom i miłosc ludzi.To wielka sprawa pomoc piesiowi - by pozniej znalazł sie dom, ktory pokocha:multi::loveu::multi: Quote
ewatonieja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ale jestem roztrzepana takiego mejla dostałam od Marioli z Fundacji Hundehilfe Polen, zaznaczyłam,że MUSZĘ mieć informacje i namiary na osobę która adoptuje Bonusa, że nie damy go do dt, Quote
Onaa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Tak, tak, Bonusik tylko w pewne i bardzo dobre ręcę. Quote
bela51 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jeśli to osoba sprawdzona, to wiadomość rewelacyjna. Choć ja troche sceptycznie podchodzę do zagranicznych adopcji.:roll: Quote
piechcia15 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 przepraszam za offa... porzucone szczeniaki w lesie pod Pabianicami. POMOCY!! http://www.dogomania.pl/forum/f1159/szczeniaki-porzucone-w-lesie-fredek-szuka-domu-mix-husky-143250/#post12719820 Quote
marysia55 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 agata51 napisał(a):Marysiu, jak to "mało mnie widać"? Zostałam uwieczniona dosłownie od stóp do głów. ale tak sprytnie to zrobiłaś, że nie widzę Twojej buźki :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts