Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewatonieja napisał(a):
no i sie narobiło dziura jak 5 zł głęboka na ok 3 cm do tego dawny uraz otorbił się, torebka wielkości damskiej dłoni, zbiera sie płyn krew puchnie to w srodku i sie wylewa przez ta dziurę (zrobiła sie tzw. przetoka)
bonus dostał antybiotyk, specyfik do płukania wewn i zewn
jest niewielka szansa ze to zniknie ale raczej w gre wchodzi operacja

jelsi ktos moze pomoc sklecic mejla po ang lub niemiecku do przyszłej opiekunki Bonusa i do Beaty z niem fundacji bede bardzo wdzieczna

potrzebny transport w czwartek do lecznicy na godz18-20 około

kurde, ale straszne wieści - Bonus poważnie chory i teraz nie wiadomo co z adopcją:placz::placz::placz:
angola na tyle dobrze nie znam, a o niemieckim pojęcia nie mam:oops::oops::oops:

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no włąsnie to nie zostało ocenione jako powazny stan, ale jednak wymagający pewnych czynności zastrzyki, irygacje a w razie zawodności tych metod skonczy sie to operacja która chyba nie nalezy do skomplikowanych zabiegów

Posted

ewatonieja napisał(a):
no włąsnie to nie zostało ocenione jako powazny stan, ale jednak wymagający pewnych czynności zastrzyki, irygacje a w razie zawodności tych metod skonczy sie to operacja która chyba nie nalezy do skomplikowanych zabiegów

dla mnie to i tak brzmi dość...dramatycznie:oops: ja to zawsze mam pietra jeśli chodzi o jakieś rany, dziury, przetoki, ropnie itp:mdleje:

Posted

Niemiecki dobrze zna Dorothy i przypuszczam, że chętnie Ci pomoże jeśli tylko znajdzie czas. Napisz do niej pw.

Bonusiku zdrowiej szybko bo domek czeka...

Posted

Jesli twoja mama da rade we czwartek to bardzo prosimy o pomoc.
Bonus jezdzi samochodem bardzo grzecznie, przynajmiej wczoraj tak bylo wsiadł sobie grzeczniutko i tak samo grzecznie pokonalismy droge powrotną.
Ja niestety juz w czwartek nie moge.

Posted

Lidan napisał(a):
Jak się dzisiaj czuje Bonus? Co z tą dziwną dziurą?

cos mi się dzisiaj zdarza chadzać drózkami za cioteczką Lidan :lol: ..... pewnie wszystkiego dowiemy sie jutro po wizycie u weta.

Posted

jestem umówiona z mamą chom85 dziekuję za pozostałe deklaracje :loveu:
jeszcze nie dostałam odpowiedzi od Hundehilfe więc nadal nie wiemy czy jedziemy :-( paszport sie wyrobił =51 zł wiec trzeba to odliczyc od kwoty z 1 strony

Posted

rana goi sie niespodziewanie dobrze, Pani magda-wet była zaskoczona pozytywnie, Bonus łądnie sie zachowywał, tylko dał plamę kiedy spotkalismy koleżankę (wzięta 9 lat temu ze schroniska) z poprzedniej wizyty skakał szczekał i zachęcał do zabawy :oops: bardzo się podobał włascicielom tez suni:diabloti: juz miałam oddac go ze smyczą:evil_lol: z rany troszke cieknie ale wygląda lepiej niz 2 dni temu
dostałam zastrzyk na jutro oraz tabletki na 3 kolejne dni, przygotowujemy sie do wyjazdu
Agnieszko Pani Magda wystawi fakturę, jesli to nie problem proszę odbierz i ureguluj:Rose:

BARDZOOOOOO SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA MAMY CHOM85 :multi: ZA POMOC W TRANSPORCIE ZA MIŁE SŁOWA I SMAKOŁYKI DLA BONUSA

OLGAJ ROWNIEZ DZIEKUJEMY ZA PODWÓZKE ROZKLEKOTANYM AUTKIEM:loveu:

Posted

ewatonieja napisał(a):
jestem umówiona z mamą chom85 dziekuję za pozostałe deklaracje :loveu:
jeszcze nie dostałam odpowiedzi od Hundehilfe więc nadal nie wiemy czy jedziemy :-( paszport sie wyrobił =51 zł wiec trzeba to odliczyc od kwoty z 1 strony

Odliczone , Czy mam go wycofać z ogłoszeń na 100% ?

Posted

Bonus został zapakowany do autka o 9 i pewnie juz przekroczył granicę:multi:
bardzo ładnie sie zachowywał, bez problemu wszedł do kontenera, nie było pisków wycia szczekania moze przeczuwał że jedzie do domu?
można go wycofać z ogłoszeń, serdecznie dziekuję za pomoc !!:Rose: