Lidan Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Super wieści :multi: Powodzenia Bonusiku :bye: Quote
rita60 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Piesku zycze ci dobrego domku i morza miłosci........ Quote
madcat1981 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Jola_li, skróć link, z tego co masz nikt już dziś nie zagłosuje... Niepokonani: Profil użytkownika - paulinasmyk Quote
jola_li Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='madcat1981']Jola_li, skróć link, z tego co masz nikt już dziś nie zagłosuje... Niepokonani: Profil użytkownika - paulinasmyk Oj, przepraszam - święta racja... Tak na szybko to przekleiłam z postu zamieszczonego w innym wątku... Quote
Lidan Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Czy są jakieś wieści z nowego domku Bonusika :???: Quote
Bambino Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Wszystkiego dobrego Bonusiku. Szybko zdrowiej i już więcej nie choruj. Ciesz się życiem. :multi: Quote
Ra_dunia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Bonusiku dużo szczęścia :loveu: Czy są już jakieś wieści z nowego domku? Quote
Onaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Czyli Bonusik już pojechał :sad:. Cieszę się, że udało się go wyrwać ze schroniska i poprawić jego los, mam nadzieję i tego mu życzę, aby teraz był już tylko szczęśliwy i kochany w swoim nowym domku. Ale jednocześnie tak mi jakoś smutno, będzie mi go brakować. Powodzenia Bonusiku :loveu:. Quote
madcat1981 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Nie chciałam się przyznawać, ale mi też smutno?:sad: Nie powinno, ale jednak. Polubiłam teg psiaczka. Mam nadzieję, że będa choć zdjęcia, bo chyba w tym smutku dużo jest też niepokoju - jak mu tam będzie? Quote
szajbus Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Dziewczyny, Bonus już wyjechał więc prosiłabym o rozliczenie wydatków poniesionych na niego. Chce zrobić rozliczenie na pierwszej stronie i przenieść temat . Quote
ketunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Bonusiku dużo zdrówka i szcześcia w nowym domku. Badź szczęśliwy. Czy jest jakaś szansa na wiadomości i fotki z nowego domku? Quote
Panca Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 zajrzalam po miesiacu nieobecnosci i taka niespodzianka:crazyeye:genialnie ze juz nasz Bonusik pojechal po nowe,wspaniale zycie!!!!!teraz tylko czekam najakies wiesci z tego domu Quote
Niewiasta_21 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ostatnia wpłata na Bonusa: ANETA355 10 zł Ale cos mi sie wydaje ze miało to przejsc na Szamanka? Wiecej wpłat juz niema. Quote
aneta355 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Tak, na Szamanka proszę, bo nie widziałam swojej wpłaty na wątku Szamanka. A Bonuskowi życzę samych szczęśliwych chwil u boku kochających ludzi :lol::lol: Czekam na zdjęcia Bonuska Quote
szajbus Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Niewiasta_21']Ostatnia wpłata na Bonusa: ANETA355 10 zł Ale cos mi sie wydaje ze miało to przejsc na Szamanka? Wiecej wpłat juz niema. Aniu, ale chodzi mi nie tylko o wpłaty, ale i poniesione koszty związane z Bonusem : leczenie tasiemca i hotel. Hotel z tego co nam wiadomo miał być za 450 zł /m-c , ale nie wiemy ile wyniosło leczenie Bonusa z tasiemca itd. Na potrzeby Bonusa były zbierane pieniądze na dogo i teraz trzeba się z tego rozliczyć. Tego wymaga regulamin dogo. "13. W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco max. raz na tydzień (nie po skończonej akcji) rozliczeń w 1 poście tzn. wpłat, wydatków i salda końcowego. a. gdy fundusze zbierane są na konto fundacji/ schroniska na ogólne potrzeby rozliczenia nie sa potrzebne b. gdy fundusze zbierane sa na konto fundacji/ schroniska na KONKRETNE potrzeby/zwierzaki wklejanie rozliczeń jest koniecznie. Jednak po skończonej akcji, gdy pieniądze juz nie są potrzebne, a została nadyżwka nie ma obowiązku pytania userów na co chcą przekazać reszte pieniędzy. Fundacja/schronisko infromuje o tym ile zostało pieniędzy i że wykorzystuje je na inne potrzeby. c. gdy fundusze zbierane są na konto prywatnej osoby należy robić dokładne rozliczenia, a po skończonej akcji zapytać userów na co chca przekazać reszte pieniędzy. d. W WYPADKU GDY ROZLICZEŃ NIE BĘDĄ ZAMIESZCZANE W 1 POŚCIE WATKI BĘDĄ USUWANE, A OSOBY ZBIERAJĄCE PIENIADZE BĘDĄ BANOWANE " Chce zrobić rozliczenie, ale nie mam danych, dlatego prosiłam o ich podanie. Nie ma też informacji na co będzie przeznaczona nadwyżka pieniędzy pozostała po Bonusie. Quote
Niewiasta_21 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 To trzeba poczekac na ewatonieja,bo ja sie psem nie zajmowałam. Quote
ewatonieja Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 no ja nie zajmuje sie fakturami z cm vetu nie chadzam tam :shake: sylwia lub aga1234 odbieraja faktury za hotelowanie :)) Quote
Onaa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ciekawe czy będą jakieś wieści i może nawet zdjęcia Bonusika z nowego domku. Quote
ewatonieja Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 jest faktura 1590 zł za 4 psy za lipiec oczywiście zbiorcza za sierpień 315 zł bedzie w lecznicy znowu wystawili zbiorczą :angryy: dziekuje opatrzności ze wiecej psów pod opieka nie mam szlag by mnie trafił wiesci będa jak znajde czas na napisanie mejla po niemiecku do opiekunki Bonusa, kiedy to bedzie nie wiem, półżywa wracam z pracy... cierpliwości Quote
szajbus Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Co to znaczy zbiorcza faktura z lecznicy? Nie rozumiem tego. Każdy pies jest inaczej leczony. Dostaje inne leki, inne dawki , więc i kwoty za leczenie są rożne. Każdy właściciel/ opiekun psa ma prawo żądać rachunek w każdej lecznicy za leczenie danego zwierzaka i nikt mu nie robi łaski. Nawet mówią o tym przepisy skarbowe. Pierwsze się spotykam z czymś takim jak faktura zbiorcza. Czyli co? Dostajecie fakturę zbiorcza i nie wiecie ile kosztowało leczenie konkretnego psa? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie rozumiem tego. Słowo! Quote
olgaj Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Mam chyba w domu dokladne koszty Bonusa z lecznicy, Poprosilam o rozpiske przy okazji odwiedzin. Mam tylko nadzieje, ze tego gdzies nie posialam. Quote
olgaj Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 od 13.07 44,50 leki + odrobaczenie i cos czego nie jestem w stanie odczytac 14.07 24 zł za pobyt 15.07 24 zł za pobyt 16.07 24 zł za pobyt odrobaczenie powtórne 30,20 fiprex L 20 zł 17.07 24 zł za pobyt 18.07 24 złote za pobyt i pratel ktorego ceny nie zapisano, ale Natalka powinna pamietac bo brala dla bonusa jak wychodził Quote
ewatonieja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 absolutnie nic nie pamietam, nie kojarze zeby mi ktoś podawał kwotę pratelu ale możemy założyć ze to 10 zł za tabletke tak płaciłam w dwóch innych lecznicach Quote
szajbus Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Pierwszy post uzupełniony. Na koncie Bonusa pozostało 1440, 30 zł Quote
Recommended Posts