Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonus uzbierał niezły kapitalik i z tego co wiedzę to po opłaceniu hotelu i rachunku za leczenia tego tasiemca zostanie mu jeszcze niezła sumka. Czy wiadomo na kogo będzie przeznaczona?

Posted

[quote name='ewatonieja']moim skromnym zdaniem na szamana i ariela:cool3: co Wy na to Cioteczki?
wiem, że niektóre już sie zgodziły :evil_lol:
Zaczne od tego, ze nie widze swojej wplaty??? Zgadzam sie na wszystkie propozycje...ja teraz socjalizuje pako z meksykanami, nawet juz po hiszpansku ucze.

http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-1-5-kg-nieszczescie-po-smierci-wlascicielki-w-dt-czeka-na-ds-139441/#post12738499

Posted

Zrobiłam porządek z deklaracjami i bez problemu mogę przenieść swoją deklarację dla Bonusa na Szamana. PIerwsza wpłata wyszłaby ode mnie ok. 26.08. Konto się nie zmieni, tak?:cool3:

Posted

Jeśli sprawa Bonusika już jest pewna, że psiak jedzie do nowego domku to moją wpłatę sierpniową, którą wpłaciłam na Bonusa jeśli można, też proszę przekazać na Szamanka :).

Posted

marysia55 napisał(a):
Bonusik:loveu: kochany psiaku leć do domku. Na wszelki wypadek zrobiłam przelewik na sierpień, żebys miał 'na wyprawkę':evil_lol::evil_lol:

zadysponujcie tymi pieniążkami 'po uważaniu' każdy nasz dogomaniacki pies potrzebuje wsparcia :loveu:

Posted

Tak się zastanawiam czy ten domek dla Bonusika jest jakoś sprawdzany czy on tak troszkę w ciemno jedzie. Ale myślę, że Cioteczki już dopilnują żeby wszystko było jak najlepiej dla psiaczka. I mam nadzieję, że będzie można liczyć na jakieś fotki z nowego domku :).

Posted

Czyli niedługo Bonusik będzie się pakował, i wreszcie po tylu latach tułaczego życia, strachu i gryzienia w schronisku, będzie miał dom, swój dom i swojego człowieka.