szajbus Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Nie mogę sie wypowiadać za Natalię, ale wydaje mi się, że ona pyta czy osoby, które deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa wyrażają zgodę na to, żeby na stronie Fundacji wymienić ich jako wirtualnych opiekunów. Quote
bico Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ewatonieja napisał(a):bardzo dziekujemy! mam pytanie do osób które deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa, czy można uznac to za wirtulaną opiekę i czy zgadzacie sie być wymienione z nicków na naszej stronie fundacyjnej? :)) forum to jedno a na stronie mamy jeszcze taki dział adopcje wirtualne, gdzie wymienieni sa wirtualni opiekunowie, którzy zadeklarowali comiesieczne wpłaty na danego psa, pytam po prostu czy chcecie,by wasze nicki lub imiona były tam umieszczone? mam nadzieje ze to zachęci ludzi do wirtualnych adopcji to dobry pomysł, bo faktycznie może zachęcić innych ludzi, nawet spoza dogo, do wirtualnej adopcji, pomocy finansowej i oczywiście każdej innej pomocy:lol: ja zgadzam się na umieszczenie tam mojego nicku z dogo;) Quote
madcat1981 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ewatonieja napisał(a):bardzo dziekujemy! mam pytanie do osób które deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa, czy można uznac to za wirtulaną opiekę i czy zgadzacie sie być wymienione z nicków na naszej stronie fundacyjnej? :)) forum to jedno a na stronie mamy jeszcze taki dział adopcje wirtualne, gdzie wymienieni sa wirtualni opiekunowie, którzy zadeklarowali comiesieczne wpłaty na danego psa, pytam po prostu czy chcecie,by wasze nicki lub imiona były tam umieszczone? mam nadzieje ze to zachęci ludzi do wirtualnych adopcji Ja jak najbardziej się zgadzam:loveu: Quote
Onaa Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ja też zgadzam się na umieszczenie mojego nicku z dogomanii. Quote
ketunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Witam , deklarowałam na Bonusika 50 zł miesięcznie. Czy moje 2 wpłaty nie dotarły? Pozdrawiam Kasia Quote
ketunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ewatonieja napisał(a):bardzo dziekujemy! mam pytanie do osób które deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa, czy można uznac to za wirtulaną opiekę i czy zgadzacie sie być wymienione z nicków na naszej stronie fundacyjnej? :)) forum to jedno a na stronie mamy jeszcze taki dział adopcje wirtualne, gdzie wymienieni sa wirtualni opiekunowie, którzy zadeklarowali comiesieczne wpłaty na danego psa, pytam po prostu czy chcecie,by wasze nicki lub imiona były tam umieszczone? mam nadzieje ze to zachęci ludzi do wirtualnych adopcji Ja się zgadzam. Świetny pomysł Quote
szajbus Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Bonus maszeruje na pierwsza stronę i prosi o domek Quote
Niewiasta_21 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kolejne wpłaty: agata51 20 zł MADCAT1981 10 zł ketunia 50 zł Dziekujemy! Quote
agata51 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Cholera, znów się pomyliłam :oops: Brakującą dychę dorzucę do następnej wpłaty, dobrze? Quote
ewatonieja Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 :evil_lol: Agato nocny marku, nie ma problemu :) czy wybierasz sie do Bonusa? jesli byłoby to popołudnie w tyg to ja się chetnie z Toba umówię Quote
ciapuś Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 zapraszamy na bazarki Kosmetyki ,książki i nie tylko -na *FPR-ZwP* do 02.08 SUUUPER plecak w kształcie kota i nie tylko -na *FPR-ZwP* do 02.08 Biżuteria,ciuchy,ciuszki,fatałaszki - na *FPR-ZwP* do 02.08 Quote
agata51 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ewatonieja napisał(a)::evil_lol: Agato nocny marku, nie ma problemu :) czy wybierasz sie do Bonusa? jesli byłoby to popołudnie w tyg to ja się chetnie z Toba umówię A twoje popołudnie o której się zaczyna? Bo sama widzisz, że mój cykl dobowy stoi na głowie. ;) Dostosuję się. Dzień nie gra roli. Quote
ewatonieja Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 POPOŁUDNIE ZACZYNA SIE PO17 :) KIEDY DAJMON ODESZCZANY I JESTEM WOLNA BO PIEROGI NA OBIAD NAWET GŁUPI SOBIE UMIE ZROBIC :evil_lol: Quote
agata51 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No to podobnie jak u mnie. Wieczorem zadzwonię i będziemy się umawiać. :lol: Quote
bico Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 To kiedy te cioteczki w odwiedziny do Bonusika idą?:cool3: Quote
agata51 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Wczoraj mi się przydrzemało :oops: a dzisiaj okazało się, że nie mam telefonu do Natalii :angryy: Przyślesz numer na PW? Natychmiast zadzwonię. Quote
ewatonieja Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 cioteczko telefon jest na stronie Fundacji :evil_lol: w dziale kontakt nie wiem skąd jedziesz, ale zapoznałam sie z rozkładem jazdy mpk i trzeba dojechac do ronda inwalidów-ROKICIŃSKA i stamtąd jechać ok 12 min autobusem 91A na Malownicza 29 reszte dojśc na piechote :razz: Quote
Bambino Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 szajbus napisał(a):Nie mogę sie wypowiadać za Natalię, ale wydaje mi się, że ona pyta czy osoby, które deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa wyrażają zgodę na to, żeby na stronie Fundacji wymienić ich jako wirtualnych opiekunów. Ja też nie mam nic przeciwko temu, a jak jeszcze zwiększy darowizny na psy, to nawet możesz wpisać nicki DUŻYMI LITERAMI.:cool3: Quote
Bambino Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 agata51 napisał(a):Cholera, znów się pomyliłam :oops: Brakującą dychę dorzucę do następnej wpłaty, dobrze? Ja widziałam to wcześniej, ale myślałam, że brakuje Ci na chlebek :evil_lol::evil_lol: Quote
ewatonieja Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 jutro mam sie umówić z cioteczka agatą nawiedzimy Bonusa :loveu: Quote
szajbus Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Bonus, szykują ci się gości. A będą foty z tych odwiedzin? Domki, można się ustawiać w kolejce po Bonusa Quote
Recommended Posts