Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mogę sie wypowiadać za Natalię, ale wydaje mi się, że ona pyta czy osoby, które deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa wyrażają zgodę na to, żeby na stronie Fundacji wymienić ich jako wirtualnych opiekunów.

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
bardzo dziekujemy! mam pytanie do osób które deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa, czy można uznac to za wirtulaną opiekę i czy zgadzacie sie być wymienione z nicków na naszej stronie fundacyjnej? :)) forum to jedno a na stronie mamy jeszcze taki dział adopcje wirtualne, gdzie wymienieni sa wirtualni opiekunowie, którzy zadeklarowali comiesieczne wpłaty na danego psa, pytam po prostu czy chcecie,by wasze nicki lub imiona były tam umieszczone? mam nadzieje ze to zachęci ludzi do wirtualnych adopcji

to dobry pomysł, bo faktycznie może zachęcić innych ludzi, nawet spoza dogo, do wirtualnej adopcji, pomocy finansowej i oczywiście każdej innej pomocy:lol:
ja zgadzam się na umieszczenie tam mojego nicku z dogo;)

Posted

ewatonieja napisał(a):
bardzo dziekujemy! mam pytanie do osób które deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa, czy można uznac to za wirtulaną opiekę i czy zgadzacie sie być wymienione z nicków na naszej stronie fundacyjnej? :)) forum to jedno a na stronie mamy jeszcze taki dział adopcje wirtualne, gdzie wymienieni sa wirtualni opiekunowie, którzy zadeklarowali comiesieczne wpłaty na danego psa, pytam po prostu czy chcecie,by wasze nicki lub imiona były tam umieszczone? mam nadzieje ze to zachęci ludzi do wirtualnych adopcji

Ja jak najbardziej się zgadzam:loveu:

Posted

ewatonieja napisał(a):

Ja się zgadzam. Świetny pomysł

Posted

ewatonieja napisał(a):
:evil_lol: Agato nocny marku, nie ma problemu :) czy wybierasz sie do Bonusa? jesli byłoby to popołudnie w tyg to ja się chetnie z Toba umówię

A twoje popołudnie o której się zaczyna? Bo sama widzisz, że mój cykl dobowy stoi na głowie. ;) Dostosuję się. Dzień nie gra roli.

Posted

cioteczko telefon jest na stronie Fundacji :evil_lol: w dziale kontakt

nie wiem skąd jedziesz, ale zapoznałam sie z rozkładem jazdy mpk
i trzeba dojechac do ronda inwalidów-ROKICIŃSKA i stamtąd jechać ok 12 min autobusem 91A na Malownicza 29 reszte dojśc na piechote :razz:

Posted

szajbus napisał(a):
Nie mogę sie wypowiadać za Natalię, ale wydaje mi się, że ona pyta czy osoby, które deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa wyrażają zgodę na to, żeby na stronie Fundacji wymienić ich jako wirtualnych opiekunów.

Ja też nie mam nic przeciwko temu, a jak jeszcze zwiększy darowizny na psy, to nawet możesz wpisać nicki DUŻYMI LITERAMI.:cool3:

Posted

agata51 napisał(a):
Cholera, znów się pomyliłam :oops: Brakującą dychę dorzucę do następnej wpłaty, dobrze?

Ja widziałam to wcześniej, ale myślałam, że brakuje Ci na chlebek :evil_lol::evil_lol: