ewatonieja Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 nie otrzymałam zadnych sygnałów niepokojących wiec wszystko ok, przynajmniej odkąd Bonus jest w boksie zewn. bo w wewn walił głową w kraty :placz: powinny byc zdjecia bo jedzie do hotelu aga1234 i anovip1 Quote
bico Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 ewatonieja napisał(a):nie otrzymałam zadnych sygnałów niepokojących wiec wszystko ok, przynajmniej odkąd Bonus jest w boksie zewn. bo w wewn walił głową w kraty :placz: czemu on walił głową w kraty? co jest tego przyczyną? biedaczek:-(:-( Quote
ewatonieja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 najprawdopodobniej nie pasowało mu być w boksie wewnątrz budynku, albo burza tak na niego działa Quote
anovip1 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Bonusik spragniony jest kontaktu z człowiekiem. Potrzebuje częstych odwiedzin i dużo okazanego mu serca. Z Bonusikiem trzeba spokojnie popracować by się wyciszył . Mam wrażenie ,że chłopak bardzo przeżywa zamknięcie w odosobnieniu,z dala od ludzi. Quote
ewatonieja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 po wiosce historycznej zamierzam go częsciej odwiedzać, on tego bardzo potrzebuje, to wrązliwy pies, który bardzo przeżywa wszelkie zmiany :-( Quote
ewatonieja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 tylko trzeba sie umówić z właścicielem hotelu albo dogadac z sylwia-ruda76 Quote
bico Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agata51 napisał(a):A ja mogłabym go odwiedzić? oj odwiedź go agatko, on taki biedulek znerwicowany:-(:placz: Quote
Onaa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 A dlaczego on ma kolczatkę na sobie a nie zwykłą obrożę ??? Quote
Onaa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Bonusik jest już 1 w kolejce do hoteliku Ani w Brodnicy :). Quote
ewatonieja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 o wspaniale!!!tam bedzie miał jak w raju i na pewno jeszcze się wielu rzeczy nauczy, w sumie fajnie by było gdyby ariel poszedł do domu a Bonus go zastapił :evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dogo07 napisał(a):Bonusik jest już 1 w kolejce do hoteliku Ani w Brodnicy :). no to prawie jakby tam już był. Bonusik plecak spadkowany :lol: Quote
bela51 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Czy to chore oczko Bonusa było diagnozowane???????? Czy po prostu nie da sie juz nic zrobic? Quote
ewatonieja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 WG TEGO CO MÓWIŁ ŁUKASZ OKO JEST W TAKIM STANIE ZE POMÓC MOZE TYLKO PRZESZCZEP:shake: DOKŁADNIE NIE PAMIETAM,ALE TO STARE USZKODZENIE ROGÓWKI(?) Quote
szajbus Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Na tych zdjęciach widać, że chłopakowi brakuje pewności. Ogon ma cały czas pokulony. Ale będą z niego "ludzie". Trzeba mu dać trochę czasu. Patrze na te foty ze schroniska i teraz na te dzisiejsze, jest wyraźna różnica na korzyść psa. Quote
agata51 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Bonus jest na Malowniczej, tak? Czy znów coś pokręciłam? Quote
ewatonieja Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 na malowniczej zgadza się, chetnie wyjdzie na spacer:cool3: tylko aneta powie o tym kilka słów Quote
madcat1981 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wpłaciłam deklarację na nadchodzący miesiąc:) Quote
ewatonieja Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 bardzo dziekujemy! mam pytanie do osób które deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa, czy można uznac to za wirtulaną opiekę i czy zgadzacie sie być wymienione z nicków na naszej stronie fundacyjnej? :)) forum to jedno a na stronie mamy jeszcze taki dział adopcje wirtualne, gdzie wymienieni sa wirtualni opiekunowie, którzy zadeklarowali comiesieczne wpłaty na danego psa, pytam po prostu czy chcecie,by wasze nicki lub imiona były tam umieszczone? mam nadzieje ze to zachęci ludzi do wirtualnych adopcji Quote
marysia55 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ewatonieja napisał(a):bardzo dziekujemy! mam pytanie do osób któe deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa, czy można uznac to za wirtulaną opiekę i czy zgadzacie sie być wymienione z nicków na naszej stronie? ja poproszę o rozwinięcie tematu ponieważ nie 'kumam bazy' przeciez nasze nicki są wpisane na pierwszej stronie, chyba że ta nasza strona to jeszcze jakaś inna :cool3::cool3: Quote
szajbus Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Natalii pewnie chodzi o stronę Fundacji Pomagajmy Razem- Zwierzęta w Potrzebie Quote
bela51 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Czy to znaczy, że nasze deklaracje miesięczne są opieka wirtualną? Dla mnie to jest to samo, ale może nie dobrze rozumuję. Proszę rozwiń temat.Jesli to jest to samo, to oczywiście sie zgadzam. Quote
Recommended Posts