Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie otrzymałam zadnych sygnałów niepokojących wiec wszystko ok, przynajmniej odkąd Bonus jest w boksie zewn. bo w wewn walił głową w kraty :placz: powinny byc zdjecia bo jedzie do hotelu aga1234 i anovip1

Posted

ewatonieja napisał(a):
nie otrzymałam zadnych sygnałów niepokojących wiec wszystko ok, przynajmniej odkąd Bonus jest w boksie zewn. bo w wewn walił głową w kraty :placz:

czemu on walił głową w kraty? co jest tego przyczyną? biedaczek:-(:-(

Posted

Bonusik spragniony jest kontaktu z człowiekiem. Potrzebuje częstych odwiedzin i dużo okazanego mu serca.
Z Bonusikiem trzeba spokojnie popracować by się wyciszył .
Mam wrażenie ,że chłopak bardzo przeżywa zamknięcie w odosobnieniu,z dala od ludzi.

Posted

Na tych zdjęciach widać, że chłopakowi brakuje pewności. Ogon ma cały czas pokulony. Ale będą z niego "ludzie". Trzeba mu dać trochę czasu.
Patrze na te foty ze schroniska i teraz na te dzisiejsze, jest wyraźna różnica na korzyść psa.

Posted

bardzo dziekujemy! mam pytanie do osób które deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa, czy można uznac to za wirtulaną opiekę i czy zgadzacie sie być wymienione z nicków na naszej stronie fundacyjnej? :)) forum to jedno a na stronie mamy jeszcze taki dział adopcje wirtualne, gdzie wymienieni sa wirtualni opiekunowie, którzy zadeklarowali comiesieczne wpłaty na danego psa, pytam po prostu czy chcecie,by wasze nicki lub imiona były tam umieszczone? mam nadzieje ze to zachęci ludzi do wirtualnych adopcji

Posted

ewatonieja napisał(a):
bardzo dziekujemy! mam pytanie do osób któe deklarowały miesięczne wpłaty na Bonusa, czy można uznac to za wirtulaną opiekę i czy zgadzacie sie być wymienione z nicków na naszej stronie?

ja poproszę o rozwinięcie tematu ponieważ nie 'kumam bazy' przeciez nasze nicki są wpisane na pierwszej stronie, chyba że ta nasza strona to jeszcze jakaś inna :cool3::cool3:

Posted

Czy to znaczy, że nasze deklaracje miesięczne są opieka wirtualną? Dla mnie to jest to samo, ale może nie dobrze rozumuję. Proszę rozwiń temat.Jesli to jest to samo, to oczywiście sie zgadzam.