Onaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Może jeszcze jakieś zdjęcia słodziaka Bonusika ? Quote
ciapuś Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Pozdrowienia od uśmiechniętego Bonuska Jak mi dobrze, drap mnie tak jeszcze nie przestawaj Quote
bico Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ewatonieja napisał(a):Pani ma dwa psy z Piotrkowa Tryb. które adoptowała dzieki pomocy fundacji hundehilfe wiec dom jest sprawdzony-dla jasnośości ,żeby mi ciśnienie nie podniosło się znowu mnie się tam ciśnienie nie podniesie na pewno, bo ja popieram sprawdzone zagraniczne adopcje i uważam, że nie ważne w jakim kraju pies ma dom, byle to był dom dobry i kochający - a tym przypadku widzę, że tak właśnie będzie:multi::loveu::multi::loveu: Bonus, do domku prędziutko:thumbs: już pisałam do cioteczki szajbus lub ciapuś, że wpłatę sierpniową Bonuska, dam dla Szamanka;) Quote
ciapuś Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Kolejne psie nieszczęście POMOCY!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-czy-brak-jednej-lapy-wyrok-143822/#post12763362 Quote
Onaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Przepraszam za offa :-(: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/zaniedbany-skoltuniony-rumcajs-zbieramy-na-hotel-143182/. Quote
bico Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 słuchajcie, kasę dla Kodinki(10 zł) zamiast do Negri wpłaciłam na konto Fundacji, a kasę dla Bonusa-Szamana do Negri, ale to i tak na jedno wychodzi, tylko dopiski inne:evil_lol: wybrniecie z tego zamieszania?:oops: Quote
bela51 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Czy juz odliczamy dni do wyjazdu, Bonusku? Ile zostało?:lol: Quote
ewatonieja Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 7 dni zostało w piątek chcę go zabrać do domu żeby nie budzic o 7 rano Pani Anety no i sprawdzic jak Bonus zachowuje sie w domu, mam nadzieje ze dogadaja sie z Dajmonem :oops: Quote
Lidan Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ewatonieja napisał(a):7 dni zostało w piątek chcę go zabrać do domu żeby nie budzic o 7 rano Pani Anety no i sprawdzic jak Bonus zachowuje sie w domu, mam nadzieje ze dogadaja sie z Dajmonem :oops: Dobry pomysł. Trzeba psisko spakować do wyjazdu ;) Czy to juz na 100% pewne? Znaczy ten wyjazd do sprawdzonego domu? Quote
bico Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 szajbus napisał(a)::-( A w Polsce domków ni ma :-( niestety racja - w Polsce dla takich umęczonych psów "domów ni ma":mad::-( i dlatego musimy ich szukać za granicą - innej rady nie widzę:niewiem: Quote
ewatonieja Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 mam niedobre info Bonus ma cos podobnego do wrzodu na plecach i wygryzł sobie trochę sierści dookoła, jutro jade sprawdzic co to,żebym mogła opowiedzieć wetowi i żebysmy dobrali odpowiednie leki :placz: Bonusie :-( Quote
szajbus Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Może go coś uchlało? W tym roku mamy bardzo agresywne robale. Quote
Onaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A to nie to mu się odnowiło co on miał w schronisku ? Może to ze stresu ? Quote
bico Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 szajbus napisał(a):Może go coś uchlało? W tym roku mamy bardzo agresywne robale. no właśnie, może jakiś robal, albo pchla się ujawniła z ukrycia...może jest uczulony na ugryzienia któregoś robala..?:roll: matko, tylko żeby to nie było nic poważnego:nerwy: Quote
ciapuś Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 zapraszamy na bazarek Wszystko dla Twojego psa - dochód dla *FPR-ZwP* do 23.08 http://www.dogomania.pl/forum/f99/suuuuuper-ciuszki-dla-duzych-malych-dochod-na-fpr-zwp-do-23-08-a-144446/ Quote
ewatonieja Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 jesli ktos moze pomoc w transporcie bonusa do lecznicy bede bardzo wdzieczna rana sie powiekszyła :placz::placz: Quote
Lidan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jestem za daleko, żeby pomóc :shake: Nie masz czym zawieźć psa do weterynarza czy potrzebujesz kogoś do trzymania psa? Czy to daleko? Autobusem lub na nogach nie da rady? Szukaj osób z Twojej okolicy i pisz pw, maile itp Quote
bico Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ja też z dalszej części Polski:roll: Bonusa odwiedzała ciotka agata51 - może ona coś wymyśli, podpowie z transportem Bonusa do weta, bo to cioteczka też z Łodzi:oops: Quote
ewatonieja Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 no i sie narobiło dziura jak 5 zł głęboka na ok 3 cm do tego dawny uraz otorbił się, torebka wielkości damskiej dłoni, zbiera sie płyn krew puchnie to w srodku i sie wylewa przez ta dziurę (zrobiła sie tzw. przetoka) bonus dostał antybiotyk, specyfik do płukania wewn i zewn jest niewielka szansa ze to zniknie ale raczej w gre wchodzi operacja jelsi ktos moze pomoc sklecic mejla po ang lub niemiecku do przyszłej opiekunki Bonusa i do Beaty z niem fundacji bede bardzo wdzieczna potrzebny transport w czwartek do lecznicy na godz18-20 około Quote
Recommended Posts