Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
Pani ma dwa psy z Piotrkowa Tryb. które adoptowała dzieki pomocy fundacji hundehilfe wiec dom jest sprawdzony-dla jasnośości ,żeby mi ciśnienie nie podniosło się znowu

mnie się tam ciśnienie nie podniesie na pewno, bo ja popieram sprawdzone zagraniczne adopcje i uważam, że nie ważne w jakim kraju pies ma dom, byle to był dom dobry i kochający - a tym przypadku widzę, że tak właśnie będzie:multi::loveu::multi::loveu:
Bonus, do domku prędziutko:thumbs:

już pisałam do cioteczki szajbus lub ciapuś, że wpłatę sierpniową Bonuska, dam dla Szamanka;)

Posted

słuchajcie, kasę dla Kodinki(10 zł) zamiast do Negri wpłaciłam na konto Fundacji, a kasę dla Bonusa-Szamana do Negri, ale to i tak na jedno wychodzi, tylko dopiski inne:evil_lol: wybrniecie z tego zamieszania?:oops:

Posted

ewatonieja napisał(a):
7 dni zostało w piątek chcę go zabrać do domu żeby nie budzic o 7 rano Pani Anety no i sprawdzic jak Bonus zachowuje sie w domu, mam nadzieje ze dogadaja sie z Dajmonem :oops:

Dobry pomysł. Trzeba psisko spakować do wyjazdu ;) Czy to juz na 100% pewne? Znaczy ten wyjazd do sprawdzonego domu?

Posted

szajbus napisał(a):
:-( A w Polsce domków ni ma :-(

niestety racja - w Polsce dla takich umęczonych psów "domów ni ma":mad::-( i dlatego musimy ich szukać za granicą - innej rady nie widzę:niewiem:

Posted

mam niedobre info Bonus ma cos podobnego do wrzodu na plecach i wygryzł sobie trochę sierści dookoła, jutro jade sprawdzic co to,żebym mogła opowiedzieć wetowi i żebysmy dobrali odpowiednie leki :placz: Bonusie :-(

Posted

szajbus napisał(a):
Może go coś uchlało?
W tym roku mamy bardzo agresywne robale.

no właśnie, może jakiś robal, albo pchla się ujawniła z ukrycia...może jest uczulony na ugryzienia któregoś robala..?:roll:
matko, tylko żeby to nie było nic poważnego:nerwy:

Posted

Jestem za daleko, żeby pomóc :shake: Nie masz czym zawieźć psa do weterynarza czy potrzebujesz kogoś do trzymania psa? Czy to daleko? Autobusem lub na nogach nie da rady? Szukaj osób z Twojej okolicy i pisz pw, maile itp

Posted

ja też z dalszej części Polski:roll: Bonusa odwiedzała ciotka agata51 - może ona coś wymyśli, podpowie z transportem Bonusa do weta, bo to cioteczka też z Łodzi:oops:

Posted

no i sie narobiło dziura jak 5 zł głęboka na ok 3 cm do tego dawny uraz otorbił się, torebka wielkości damskiej dłoni, zbiera sie płyn krew puchnie to w srodku i sie wylewa przez ta dziurę (zrobiła sie tzw. przetoka)
bonus dostał antybiotyk, specyfik do płukania wewn i zewn
jest niewielka szansa ze to zniknie ale raczej w gre wchodzi operacja

jelsi ktos moze pomoc sklecic mejla po ang lub niemiecku do przyszłej opiekunki Bonusa i do Beaty z niem fundacji bede bardzo wdzieczna

potrzebny transport w czwartek do lecznicy na godz18-20 około