Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miejsce JEST, potrzebujemy stałe deklaracje na już. Kto się dołoży do Frani?

Wyślę dzisiaj rzeczy do bazarku.. Potrzebujemy pilnie dla niej pieniążków :help1:

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leni356 napisał(a):
Miejsce JEST, potrzebujemy stałe deklaracje na już. Kto się dołoży do Frani?

Wyślę dzisiaj rzeczy do bazarku.. Potrzebujemy pilnie dla niej pieniążków :help1:

Ja już deklarowałam. 20zł/mies. Ile potrzeba na DT?

Posted

agata51 napisał(a):
Ja już deklarowałam. 20zł/mies. Ile potrzeba na DT?

10 zł za dobę z pełnym wyżywieniem + fryzjer 50-70 zł. Potrzeba 300 zł/miesiąc na DT i dodatkowe wydatki (wet, fryzjer).

Każda mała złotówka mile widziana

Posted

Ja już też deklarowałam 50 PLN miesięcznie.
A gdzie ten DT?
Na jakie konto zbieramy?
Ja jestem dziś na necie z doskoku.
Jutro może też, ale od poniedziałku na pewno codziennie.

Laro... to na jakie konto zbieramy?

Posted

Oczywiście, że przerzucamy na Zuzię, przynajmniej ja!
A co to za domek w Sosnowcu?
Czy mogłabym Franię zabrać ze schroniska i zawieźć do niego?
Chyba zaraz z krzesła spadnę...

Posted

[quote name='Jasza']Oczywiście, że przerzucamy na Zuzię, przynajmniej ja!
A co to za domek w Sosnowcu?
Czy mogłabym Franię zabrać ze schroniska i zawieźć do niego?
Chyba zaraz z krzesła spadnę...

Oczywiście Jaszo :loveu: możemy nawet razem jechać ;) chętnie poznam bliżej Franię, i zdjęcia porobię :razz: a dt miał być dla dobermana Kapri z naszego schronu, ale on się nie nadaje, bo ponoć nie lubi przebywać z innymi posami - w boksie siedzi sam - a w dt jest dalmatyńczyk. Więc skoro Kapri nie może to maciaszek dziś na akcji adopcyjnej w SCC dała mi cynk, że może być miejsce np. dla Frani ;)

Posted

A jakieś szczegóły dotyczące tego DT dla Frani?
Nie trzymajcie mnie w takim napięciu, bo nie wytrzymam...
Gdyby to wypaliło, to ja mogę po nią jechać choćby jutro...i zawozić...:painting:

Posted

Jasza napisał(a):
A jakieś szczegóły dotyczące tego DT dla Frani?
Nie trzymajcie mnie w takim napięciu, bo nie wytrzymam...
Gdyby to wypaliło, to ja mogę po nią jechać choćby jutro...i zawozić...:painting:

Właśnie dzwonilam do dt ;) miła Pani, powiedziała, że fajnie będzie jak ją podwieziemy do centrum do Sosnowca :) Frania może do Pani pojechać w każdej chwili. Pani się tylko pytała czy Frania godzi się z innymi psami... maciaszku, chyba tak, prawda? siedzi przecież w boksie z innymi suczkami. Maciaszku, P. Ania jutro na akcji będzie mi w stanie coś o tym powiedzieć czy zadzwonić do schronu i się o to wypytać, o jej stosunek do innych psów, czy Ty może wiesz?

Posted

[quote name='__Lara']Ciotki, dla Frani mamy prawdopodobnie bezpłatny dt w Sosnowcu :multi::loveu:

Ale miejsce u megii1 chętnie bym wykorzystała dla Zuzi z tego wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potrzebne-fundusze-na-hotel-bardzo-smutna-terrierkowata-sunia-zuzia-z-katowic-139322/index9.html

więc jak ktoś coś deklaruje - za co serdecznie dziękuję :loveu: - to zapraszam na wątek Zuzi :lol:

Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu, fajnie jakby udało się obie wyciągnąć ze schronu!! Lara, ustalisz to proszę z Megii? Ja mam jeszcze jednego do wyciągnięcia na już i mam nadzieję że się uda, wejdźcie na wątek biedaka:

http://www.dogomania.pl/forum/f1155/pomocy-skulony-w-kacie-budy-strach-w-oczach-zostanie-uspiony-pilnie-dt-jelenia-gora-140957/

Posted

[quote name='leni356']Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu, fajnie jakby udało się obie wyciągnąć ze schronu!! Lara, ustalisz to proszę z Megii? Ja mam jeszcze jednego do wyciągnięcia na już i mam nadzieję że się uda, wejdźcie na wątek biedaka:

http://www.dogomania.pl/forum/f1155/pomocy-skulony-w-kacie-budy-strach-w-oczach-zostanie-uspiony-pilnie-dt-jelenia-gora-140957/

Tak, ustalę to z megii1 ;) :loveu::multi:

Posted

No to pięknie!
Czekam na wieści od Lary czy, i kiedy jedziemy po Franeczkę!:sweetCyb:
Czy mam zabrać smycz i obrożę?

A Złota Zuzia jak tylko trafi do Megi to na pewno szybko znajdzie domek, bo jest piękna!

Posted

Jasza napisał(a):
No to pięknie!
Czekam na wieści od Lary czy, i kiedy jedziemy po Franeczkę!:sweetCyb:
Czy mam zabrać smycz i obrożę?

A Złota Zuzia jak tylko trafi do Megi to na pewno szybko znajdzie domek, bo jest piękna!

Jaszo, jakbyś mogła to byłoby super (smycz i obroża) :oops: