leni356 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Miejsce JEST, potrzebujemy stałe deklaracje na już. Kto się dołoży do Frani? Wyślę dzisiaj rzeczy do bazarku.. Potrzebujemy pilnie dla niej pieniążków :help1: Quote
agata51 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 leni356 napisał(a):Miejsce JEST, potrzebujemy stałe deklaracje na już. Kto się dołoży do Frani? Wyślę dzisiaj rzeczy do bazarku.. Potrzebujemy pilnie dla niej pieniążków :help1: Ja już deklarowałam. 20zł/mies. Ile potrzeba na DT? Quote
leni356 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 agata51 napisał(a):Ja już deklarowałam. 20zł/mies. Ile potrzeba na DT? 10 zł za dobę z pełnym wyżywieniem + fryzjer 50-70 zł. Potrzeba 300 zł/miesiąc na DT i dodatkowe wydatki (wet, fryzjer). Każda mała złotówka mile widziana Quote
monika55 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Jestem. Moge jednorazowo pare zlotych.:oops: A jesli chcecie bazarki to wspomoge fantami. Ratujcie sunie. Quote
szajbus Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Franiu, kiedy ktoś cie pokocha i zabierze do wspaniałego domku? Quote
Jasza Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ja już też deklarowałam 50 PLN miesięcznie. A gdzie ten DT? Na jakie konto zbieramy? Ja jestem dziś na necie z doskoku. Jutro może też, ale od poniedziałku na pewno codziennie. Laro... to na jakie konto zbieramy? Quote
Jasza Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Wysyłam Ci Laro zdjęcia rzeczy na bazarek dla Frani. Na Twój adres. Quote
leni356 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Jasza']Ja już też deklarowałam 50 PLN miesięcznie. A gdzie ten DT? Laro... to na jakie konto zbieramy? Hotelik u Megii Quote
leni356 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Jasza napisał(a):Wysyłam Ci Laro zdjęcia rzeczy na bazarek dla Frani. Na Twój adres. Moje zdjęcia będą wieczorem, właśnie się wgrywają Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Jaszo, agato51, wszystkie ciotki deklarujące się jednorazowo, łącznie z rzeczami na bazarek, przerzucicie je na Zuzię? ;) Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Ciotki, dla Frani mamy prawdopodobnie bezpłatny dt w Sosnowcu :multi::loveu: Ale miejsce u megii1 chętnie bym wykorzystała dla Zuzi z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potrzebne-fundusze-na-hotel-bardzo-smutna-terrierkowata-sunia-zuzia-z-katowic-139322/index9.html więc jak ktoś coś deklaruje - za co serdecznie dziękuję :loveu: - to zapraszam na wątek Zuzi :lol: Quote
Jasza Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Oczywiście, że przerzucamy na Zuzię, przynajmniej ja! A co to za domek w Sosnowcu? Czy mogłabym Franię zabrać ze schroniska i zawieźć do niego? Chyba zaraz z krzesła spadnę... Quote
hovomaniaczka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='__Lara']Jaszo, agato51, wszystkie ciotki deklarujące się jednorazowo, łącznie z rzeczami na bazarek, przerzucicie je na Zuzię? ;) Przerzuce sie :evil_lol:;) Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Jasza']Oczywiście, że przerzucamy na Zuzię, przynajmniej ja! A co to za domek w Sosnowcu? Czy mogłabym Franię zabrać ze schroniska i zawieźć do niego? Chyba zaraz z krzesła spadnę... Oczywiście Jaszo :loveu: możemy nawet razem jechać ;) chętnie poznam bliżej Franię, i zdjęcia porobię :razz: a dt miał być dla dobermana Kapri z naszego schronu, ale on się nie nadaje, bo ponoć nie lubi przebywać z innymi posami - w boksie siedzi sam - a w dt jest dalmatyńczyk. Więc skoro Kapri nie może to maciaszek dziś na akcji adopcyjnej w SCC dała mi cynk, że może być miejsce np. dla Frani ;) Quote
Jasza Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 A jakieś szczegóły dotyczące tego DT dla Frani? Nie trzymajcie mnie w takim napięciu, bo nie wytrzymam... Gdyby to wypaliło, to ja mogę po nią jechać choćby jutro...i zawozić...:painting: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Jasza napisał(a):A jakieś szczegóły dotyczące tego DT dla Frani? Nie trzymajcie mnie w takim napięciu, bo nie wytrzymam... Gdyby to wypaliło, to ja mogę po nią jechać choćby jutro...i zawozić...:painting: Właśnie dzwonilam do dt ;) miła Pani, powiedziała, że fajnie będzie jak ją podwieziemy do centrum do Sosnowca :) Frania może do Pani pojechać w każdej chwili. Pani się tylko pytała czy Frania godzi się z innymi psami... maciaszku, chyba tak, prawda? siedzi przecież w boksie z innymi suczkami. Maciaszku, P. Ania jutro na akcji będzie mi w stanie coś o tym powiedzieć czy zadzwonić do schronu i się o to wypytać, o jej stosunek do innych psów, czy Ty może wiesz? Quote
leni356 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='__Lara']Ciotki, dla Frani mamy prawdopodobnie bezpłatny dt w Sosnowcu :multi::loveu: Ale miejsce u megii1 chętnie bym wykorzystała dla Zuzi z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potrzebne-fundusze-na-hotel-bardzo-smutna-terrierkowata-sunia-zuzia-z-katowic-139322/index9.html więc jak ktoś coś deklaruje - za co serdecznie dziękuję :loveu: - to zapraszam na wątek Zuzi :lol: Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu, fajnie jakby udało się obie wyciągnąć ze schronu!! Lara, ustalisz to proszę z Megii? Ja mam jeszcze jednego do wyciągnięcia na już i mam nadzieję że się uda, wejdźcie na wątek biedaka: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/pomocy-skulony-w-kacie-budy-strach-w-oczach-zostanie-uspiony-pilnie-dt-jelenia-gora-140957/ Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='leni356']Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu, fajnie jakby udało się obie wyciągnąć ze schronu!! Lara, ustalisz to proszę z Megii? Ja mam jeszcze jednego do wyciągnięcia na już i mam nadzieję że się uda, wejdźcie na wątek biedaka: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/pomocy-skulony-w-kacie-budy-strach-w-oczach-zostanie-uspiony-pilnie-dt-jelenia-gora-140957/ Tak, ustalę to z megii1 ;) :loveu::multi: Quote
Jasza Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 No to pięknie! Czekam na wieści od Lary czy, i kiedy jedziemy po Franeczkę!:sweetCyb: Czy mam zabrać smycz i obrożę? A Złota Zuzia jak tylko trafi do Megi to na pewno szybko znajdzie domek, bo jest piękna! Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Jasza napisał(a):No to pięknie! Czekam na wieści od Lary czy, i kiedy jedziemy po Franeczkę!:sweetCyb: Czy mam zabrać smycz i obrożę? A Złota Zuzia jak tylko trafi do Megi to na pewno szybko znajdzie domek, bo jest piękna! Jaszo, jakbyś mogła to byłoby super (smycz i obroża) :oops: Quote
Jasza Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 To jak jutro będziemy wiedziały na pewno, że jedziemy, skoczę do zoologicznego i kupię... Quote
Recommended Posts