__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Frania w nowym wydaniu, po fryzjerze, już w dt :D (inne zdjęcia na stronie 40 wątku): NAJNOWSZE OGŁOSZENIA: ALEGRATKA PAJĘCZYNA ROZGŁOS.NET GUMTREE.KATOWICE E-ZWIERZAK OJEJ KATOWICZAK HIPEROGŁOSZENIA NASIPUPILE SZERLOK.KATOWICE Jamnik szorstkowłosy mix, pies, psy, pokochaj ją (688332203) - Aukcje internetowe Allegro Frania to suczka, która lubi dzieci, bez oporu daje im się głaskać. Jest wesoła, pogodna, lubi się bawić piłeczką. Chętnie spędza czas na świeżym powietrzu. Pozytywnie nastawiona wobec innych psich przyjaciół, nie chce tylko żeby jej weszli na głowę. Piękna jamnikowata Frania! Nieduża suczka. W schronisku od 9 listopada 2008. Bardzo źle znosi pobyt w tym miejscu :(. Jest strasznie smutna. Ma 6 lat i 6 miesięcy. adopcja - adopcje - psy - 1186/08 - Schronisko Dla Zwierząt Ogłoszenia ma: - alegratka, - allegro, - www.pajęczyna.pl - rozgłos.net, - e-zwierzak, - katowiczak, - sklep zoologinczny, - biblioteka, - gumtree.katowice, - ojej.pl - ogłoszeniamax.com.pl - szerlok-katowice.pl - Neeon - ogłoszenia.adverts.pl - adin.pl - www.przygarnijzwierzaka.pl - www.aleoferty.com ( 2 razy - jako mix i jako jamniczka) - www.kupisprzedaj.pl ( też dwa razy, jako mix i jako jamniczka) www.otopies.pl www.psy.elk.pl www.marketeo www.śląskieogłoszenia.pl www.pupil.fr.pl www.hiperogłoszenia.pl www.nasipupile.pl nasza klasa Pineska e-oferty giełdaogloszen kupsprzedaj kokosy zeonet petsy ogłoszenia interpress [url=http://naszejamniki.pl/index.php]Nasze Jamniki Forum Mi gumtree wrocław gumtree kraków chorzowski serwis informacyjny Tekst do ogłoszeń: [FONT=Times New Roman]Frania[/FONT] [FONT=Times New Roman]Widziałeś kiedyś schronisko?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Rząd betonowych boksów i klatek…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wszechogarniający smutek płynący z tak wielu małych i większych psich serc…[/FONT] [FONT=Times New Roman]W takim miejscu , porzucona i zapomniana, czeka niewielka suczka[/FONT] [FONT=Times New Roman]o pięknej czekoladowej sierści…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Na imię ma FRANIA..[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przypomina szorstkowłosą jamniczkę…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czeka..[/FONT] [FONT=Times New Roman]..na człowieka, który nie przejdzie obok niej obojętnie, [/FONT] [FONT=Times New Roman]na człowieka, który spojrzy w jej smutne oczy, [/FONT] [FONT=Times New Roman]na człowieka, który zatrzyma się chociaż na chwilę…[/FONT] [FONT=Times New Roman]a może nawet na człowieka, który zobaczy ja i powie:”Chodź ze mną!”[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ma sześć lat, ale czy to znaczy, że resztę życia ma spędzić[/FONT] [FONT=Times New Roman]w miejscu zapomnianym przez wszystkich?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czy sześć lat to WYROK?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeżeli możesz jej pomóc, zadzwoń do wolontariuszki: [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ola 506 493 005[/FONT] [FONT=Times New Roman]Lub napisz :[/FONT] [FONT=Times New Roman][email protected][/FONT] Plus tytuł, ale tytuł wymyślam na poczekaniu, wpisując ogłoszenie... Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Hop suniu! Niech nam cioteczki pomogą w ogłoszeniach... Quote
Jasza Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Mogę w ogłoszeniach napisać, że to mix jamniczki szorstkowłosej? Według mnie podobna jest do jamnika. Mam chyba sentyment do takich kędzierzawych, szorstkowłosych psów jak ona. Będą zaraz ogłoszenia na alegratce. Quote
Jasza Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Dałam jej ogłoszenie na alegratce, w dziale "jamnikowym" i "kundelkowym"... Tylko w dziale "jamnikowym " zapomniałam podać jej numer w schronisku..:oops: Ale gdyby ktoś dzwonił, to chyba sie Laro domyślisz, że o nią chodzi... Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Jasza napisał(a):Dałam jej ogłoszenie na alegratce, w dziale "jamnikowym" i "kundelkowym"... Tylko w dziale "jamnikowym " zapomniałam podać jej numer w schronisku..:oops: Ale gdyby ktoś dzwonił, to chyba sie Laro domyślisz, że o nią chodzi... Jasne Jaszo :) w ogóle nie podawaj nr schroniska!!! pod żadnym pozorem... trzeba chętnych najpierw sprawdzić. A co do jamnika szorstkowłosego to jestem za :) Dzięki za ogłoszenia :loveu: Quote
Jasza Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Nie chodziło mi o numer telefonu schroniska tylko o numer jaki tej suczce został przydzielony w schronisku...Czyli 1186/08 Żebyś w razie telefonu wiedziała dokładnie o jakiego psa chodzi... A numeru schroniska oczywiście nie podaję, tak jak mi to wytłumaczyłyście z maciaszkiem na początku... Quote
Jasza Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Dodaję jeszcze kilka ogłoszeń zanim pójdziemy na wieczorny spacer... Quote
Jasza Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Suczka jest więc już na alegratce (niewyróżniona, ale chyba ją wyróżnię jutro) i na www.pajęczyna.pl Dobranoc Mała... Quote
Jasza Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 A może Tej suni pięknej tez Ktoś imię wymyśli? Zawsze to lepiej niż numer...nie będzie taka anonimowa... Quote
Jasza Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sunia jest na portalach: alegratka pajeczyna rozgłos.net e-zwierzak katowiczak Wydrukowałam też kilka jej ogłoszen i porozwieszam w tym tygodniu. W sklepie zoologicznym i bibliotece. Prosimy o telefony!! Quote
__Lara Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Jasza napisał(a):Co tu tak pusto u Frani? Trzymaj się Franeczko.. Własnie, ma na imię Frania ;) na szybko wymyślone, jak macie inne ciekawsze pomysły to napiszcie, mogę podmienić jej imię na allegro :) Jasza, psi aniele, tyle ogłoszeń :loveu: Quote
Jasza Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dodanie ogłoszenia trwa dwie minutki... Bierzmy się do pracy! A Frania do góry! Quote
Jasza Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Frania ma dodatkowe ogłoszenia na: gumtree.katowice ojej.pl ogłoszeniamax.com.pl Quote
Jasza Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A może by ją dodać na forum "jamnikowe"? Tylko jak to się robi? Frneczka taka podobna do jamniczki, przynajmniej na zdjęciach.. A oto ogłoszenia Frani: (wszystkie psiaki maja zreszta podobne, wybaczcie mi, ale robię je w pracy i tak to wyglada, jak wygląda...):oops: [FONT=Times New Roman]Frania[/FONT] [FONT=Times New Roman]Widziałeś kiedyś schronisko?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Rząd betonowych boksów i klatek…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wszechogarniający smutek płynący z tak wielu małych i większych psich serc…[/FONT] [FONT=Times New Roman]W takim miejscu , porzucona i zapomniana, czeka niewielka suczka[/FONT] [FONT=Times New Roman]o pięknej czekoladowej sierści…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Na imię ma FRANIA..[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przypomina szorstkowłosą jamniczkę…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czeka..[/FONT] [FONT=Times New Roman]..na człowieka, który nie przejdzie obok niej obojętnie, [/FONT] [FONT=Times New Roman]na człowieka, który spojrzy w jej smutne oczy, [/FONT] [FONT=Times New Roman]na człowieka, który zatrzyma się chociaż na chwilę…[/FONT] [FONT=Times New Roman]a może nawet na człowieka, który zobaczy ja i powie:”Chodź ze mną!”[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ma sześć lat, ale czy to znaczy, że resztę życia ma spędzić[/FONT] [FONT=Times New Roman]w miejscu zapomnianym przez wszystkich?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czy sześć lat to WYROK?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeżeli możesz jej pomóc, zadzwoń do wolontariuszki: [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ola 506 493 005[/FONT] [FONT=Times New Roman]Lub napisz :[/FONT] [FONT=Times New Roman][email protected][/FONT] Plus tytuł, ale tytuł wymyślam na poczekaniu, wpisując ogłoszenie... Proszę o pomoc w wymyślaniu takich tekstów które chwytaja za serce! Quote
Recommended Posts