__Lara Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Jasza']No i sprawa z wizytą nieaktualna. Frania ma pecha..:shake: Otóż sama zadzwoniłam do tego Pana z Ligoty Tworkowskiej, bo postanowiłam sama pojechać na tą wizytę przedadopcyjną, pociągiem do Tworkowa (z jedną przesiadką) a z Tworkowa to tylko 5 kilometrów,więc pewnie by jechał jakiś bus. Porozmawiałam z tym Panem przez telefon, ma sześć psów, ofiarował się nawet, że przyjdzie po mnie do Raciborza i zawiezie z powrotem, jak zobaczę wszystko na miejscu. Obiecał też dać dwie skrzynki karmy dla schroniska, ale jednak coś mi nie dało spokoju i drążyłam temat dalej. Niestety Pan był przekonany,że Frania to rasowa jamniczka. Jak się dwiedział, że nie to zaraz podziękował.. Więc niby miły a jednak..:razz: Czasem nawet w trakcie rozmowy telefonicznej można (niestety) szybko kogoś zweryfikować. Nie wiem czy on tam nie ma jakiejś pseudohodoowli...:shake: Franeczko, trzymaj się... Poczekamy, może zadzwoni ktoś naprawdę wspaniały, bo na takiego człowieka zasługujesz... Wszystkich, którzy tutaj zajrzą proszę o ogłoszenia! A Maciaszka, Larę i Gisic proszę BARDZO, BARDZO jeżeli to będzie możliwe, jak będą w schronisku, o jakieś zdjęcia FRANI z bliska!! Jaszo, dziękuję, że rozjaśniłaś całą sytuację :loveu: Pana nie wiem czy nie wpisać na czarne kwiatki... pachnie mi to pseudohodowlą... a mówił coś o kastracji??? To musimy dalej szukać :roll: ale dziękuję dziewczyny za nowe ogłoszenia :loveu::multi: Quote
stratoos Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Z tą pseudohodowlą to nawet możliwe :shake: Szkoda, że się nie udało, bo znalazłam osobę, która mogła pojechać. Ale może domek dla Frani znajdzie się gdzieś w pobliżu Wodzisławia, to my się zgłaszamy :) Trzymamy kciuki za Franię, rasowego kundelka! Quote
Jasza Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 O tej pseudohodowli od razu pomyślałam, ale pewności nie mam. W każdym razie Pan zachwalał jak to Frania bedzie sie miała dobrze, opisywał jakie ma jeszcze psy, z tego co zapamietałam, to dwa kaukazy, dwa owczarki niemieckie, a jego kolega tez ma kilka owczarków... W każdym razie cała rozmowa ucięta została szybko i krótko, już bez serdeczności, kiedy tylko okazało się, że Frania to nie żadna "czystej krwi" jamniczka... Dziewczyny z Wodzisławia: DZIĘKUJĘ ZA OGŁOSZENIA!! (Mineralna - pozdrów mamę, jeśli chciała jechać z Toba na wizytę to musi być z niej "równa babka'. Mam nadzieję, że się nie obrazi za to stwierdzenie.;)) No i czekamy jutro na wieści... A może w międzyczasie Frania znalazla jakiś fajny domek... Quote
mineralna_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jak później dam radę to jeszcze Franię porozgłaszam, kobita śliczna zasługuje na domek ;) Frania dalej przebywa w schronisku? Może udałoby się znaleźć dla niej DT? W razie czego mogłabym pomóc, popytać w śród znajomych, porozklejać ogłoszenia po Wodzisławiu, może znalazł by się człowiek Frani... Quote
Jasza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mineralna...no pewnie, działaj jeśli tylko możesz! Każda pomoc się przyda! A im więcej ogłoszeń tym lepiej! DZIĘKUJĘ BARDZO!:multi: Quote
Jasza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Frania ma dodatkowe ogloszenia na: www.tusprzedaj.pl i na portalach miast: swiony.pl mój.bytom.pl mój.chorzów.pl moje.katowice.pl łaziska.com.pl mojepiekary.pl Ruda Śląska.com.pl mojezabrze.pl mojeżory.pl mójmikołów.pl Quote
Jasza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Myślimy, że jak najbardziej!! Jak się znajdzie dla niej dobry domek to ja ją zawiozę choćby nie wiem co! Jak jej Lara albo Maciaszek zrobią piękne zdjecia to może zrobię jej ogłoszenie w "Moim psie" w przyszłym miesiącu. Ale po wypłacie, bo ze zdjęciem to bedzie około 70 PLN. Quote
leni356 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Hmm, a może rozszerzyć to jeszcze np na Wwę, Wro czy inne miasta? co myślicie? Quote
Jasza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 leni356 napisał(a):Hmm, a może rozszerzyć to jeszcze np na Wwę, Wro czy inne miasta? co myślicie? Myślimy, że jak najbardziej, powtarzam się, ale posty skaczą.. Quote
Jasza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No to dodalam Franeczkę na gumtree warszawa. A co tam. LUDZIE DZWOŃCIE!! Quote
Jasza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Tak Frania wyglądała kiedy trafiła do schroniska. Była w ciąży. Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Widziałyśmy dzisiaj Franię w schronisku, biedaczka :( Pani Ania ją wyciągnęła na chwilę... mam zdjęcia, zaraz wkleję. Quote
leni356 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Zobaczcie, taka podobna trochę sunia znalazła domek, to i jej się uda http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutna-przestraszona-terrierkowata-sunia-maja-w-katowicach-juz-w-domu-139314/ Quote
leni356 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Post przeskoczył. Czy ktoś może zapytać Isadorę? Quote
leni356 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 __Lara napisał(a):Nie ma :shake: ja nie umiem zrobić. maciaszek wklei jeszcze jej zdjęcia. Pomóżcie cioteczki wyciągnąć ją stamtąd :-( Czy ktoś może zapytać Isadorę? Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 leni356 napisał(a):Aha, czy Frania ma banerki? Nie ma :shake: ja nie umiem zrobić. maciaszek wklei jeszcze jej zdjęcia. Pomóżcie cioteczki wyciągnąć ją stamtąd :-( Quote
maciaszek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='__Lara']maciaszek wklei jeszcze jej zdjęcia.Ma tylko 2 fotki, ale przecież Ty tez robiłaś :). Quote
leni356 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Tak na szybko banerek dla Frani. Coś zmienić? Quote
leni356 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jutro dorobię jeszcze banerki, tylko powiedzcie jaki tekst dać? Bo pierwszy raz robie Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 leni356 napisał(a):Jutro dorobię jeszcze banerki, tylko powiedzcie jaki tekst dać? Bo pierwszy raz robie Dziękujemy :loveu: Hmmm....np. "Zlituj się nade mną" / "Daj mi szansę"/ "Pokochaj mnie"/ "Zabierz mnie stąd".... ;) maciaszku, Tobie ładniej wyszły zdjęcia :D Quote
Recommended Posts