Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Tak jak Cyklopek wypięknieje :lol: zaraz wysyłam zaproszenia na wątek.

Dziękuję za zaproszenie;)

Chciałabym jakoś pomóc, ale właśnie szóste nieszczęście psie przygarnęłam - tymczasowo niby... :cool3: ale czarno to widzę, bo to staruszek Charlie... jest śliczny, podoba się ludziom, ale jak ułyszą:
ma 12 lat... już się nie podoba :-(

Jeśli jednak mogę się na coś przydać - proszę o "instrukcje", bo nowa tu jestem :evil_lol:

Pozdrawiam!

Posted

Jasza napisał(a):
Mari23 witamy Cię serdecznie!
Sześć psów...jak sobie radzisz?
Ja za chiny ludowe nie mogę przekonać TZ-ta że drugi pies to nie kłopot...
Pracuję nad tym..

Mnie się udało :roll: Powodzenia :)

Posted

Mari23 witamy Cię serdecznie!
Sześć psów...jak sobie radzisz?
Ja za chiny ludowe nie mogę przekonać TZ-ta że drugi pies to nie kłopot...
Pracuję nad tym..
Może jak zda w końcu prawo jazdy...13.07 ma egzamin..

Posted

[quote name='mari23']Dziękuję za zaproszenie;)

Chciałabym jakoś pomóc, ale właśnie szóste nieszczęście psie przygarnęłam - tymczasowo niby... :cool3: ale czarno to widzę, bo to staruszek Charlie... jest śliczny, podoba się ludziom, ale jak ułyszą:
ma 12 lat... już się nie podoba :-(

Jeśli jednak mogę się na coś przydać - proszę o "instrukcje", bo nowa tu jestem :evil_lol:

Pozdrawiam!

Witamy :lol: Frania już bezpieczna :) zapraszam na wątek Kornelii również:

http://www.dogomania.pl/forum/f1166/kornelia-juz-ponad-rok-w-schronie-dt-ds-potrzebny-na-cito-zbieramy-na-hotel-139587/

Posted

Jasza napisał(a):
Laro, a może by tak zmienić tytuł wątku?
Że nie zbieramy na hotel, tylko że Frania w DT szuka DS?

Zaraz zmieniam :) Witaj Franiu z rana :D

Posted

Dzięki Laro!

A co tam u Franki słychać?
Czekamy na zdjęcia.
Na jej Allegro jest ciągle jeden obserwujący...może jak już sobie poobserwuje, to napisze albo zadzwoni?

Posted

Jasza napisał(a):
Dzięki Laro!

A co tam u Franki słychać?
Czekamy na zdjęcia.
Na jej Allegro jest ciągle jeden obserwujący...może jak już sobie poobserwuje, to napisze albo zadzwoni?

ooo.... oby oby, to ja trzymam mocno kciuki :loveu::loveu:

Posted

Hejoł;) ta cisza to przez to że dziś cały dzień z Franeczką nad wodą byłyśmy. Frania wygląda i czuje się coraz lepiej tak jak by weselej i ośmieliła się bardzo a dziś nad jeziorkiem jak pięknie pływała -uwielbia wodę, szczególnie w taki gorąc jak dziś. A właśńie z tym posikiwaniem to coraz rzadziej więc to pewnie nic takiego. Franka cały czas chce być na dworze więc z mamą rozłożyłyśmy jej namiot i nalałyśmy wody to takiego małego baseniku żeby jej gorąco niebyło. Z Pati się już całkowicie tolerują, zdjęć niestety nie mam jak zrobić bo aparatu nieposiadam. Chyba że telefonem i komuś sms wyśle, co wy na to?

Posted

maciaszek napisał(a):
A co powiedział wet?
I czy jej nie trzeba zaszczepić na wirusówki?

Właśnie, dołączam się do pytań.

Fajnie, że dziś spędziłyście czas na łonie natury :loveu: Frania jest pewnie przeszczęśliwa, bo siedziała kilka miesięcy w boksie. Ale musi być wesoła :loveu:

Chciałabym ją zobaczyć jak pływa :D

Posted

Dzisiaj ma być u Frani fryzjer z tego co mi wiadomo...
Czekamy na relacje...
I zdjęcia!
Może byś mogła Wiewiórko umówić się z kimś z Dogo z Sosnowca, kto ma aparat i mógłby przyjechać do Ciebie i zrobić Frani sesję zdjęciową?
Potrzebne bylyby bardzo jakieś piękne zdjęcia!
Wiesz jakie to ważne w ogloszeniach!

Posted

Jasza napisał(a):
Dzisiaj ma być u Frani fryzjer z tego co mi wiadomo...
Czekamy na relacje...
I zdjęcia!
Może byś mogła Wiewiórko umówić się z kimś z Dogo z Sosnowca, kto ma aparat i mógłby przyjechać do Ciebie i zrobić Frani sesję zdjęciową?
Potrzebne bylyby bardzo jakieś piękne zdjęcia!
Wiesz jakie to ważne w ogloszeniach!

Dokładnie, do ogłoszeń bardzo się przyda. Może poprosić jakąś ciotkę z Sosnowca o sesję dla Frani? :cool3:

Posted

Wiewiórka napisał(a):
Już jesteśmy po fryzjerze ;d Frania wygląda świetnie a ogonek ma jak lew ;) na tą sesje można by się umówić, znaczy ja jestem chętna tylko czy ktoś teraz jest wolny?

Jaszo, poszukasz kogoś? :oops: ja też już poszukam :) szkoda, że wyjeżdżam to był podjechała i poznała Franię ;)