Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam do:
AguśSosnowiec, AMBRA, Anecioreczek, asiunia, basiapron, doda, gemsi, iwonamaj, Justysia i Grześ, Lucy*, muro,

Mam nadzieję, że któraś z tych osób tutaj zajrzy...
Chodzi tylko o kilka pięknych zdjęć!:lol:

Posted

Jak przekazywałam Wiewiórce Frankę to spotkałyśmy się w centrum Sosnowca i Frania mieszka teraz niedaleko tego miejsca.
Podam Ci na PW numer do Wiewiórki i jeżeli Ona tutaj nie zajrzy dzisiaj to proszę zadzwoń.
U Frani był wczoraj fryzjer no i poza tym potrzebujemy jakieś chwytające za serce zdjęcia do ogłoszeń.
Liczymy na Twoją artystyczną duszę!
I dzięki że zajrzałaś! :loveu:

Posted

ja też się pisze na sesje,cyfróweczke mam do dyspozycji taką zwykłą,ale mój chłopak ma bardziej porządny sprzęt wiec tez może użyczyć.a teraz słonko to zdjęcia piękne wyjdą.
ps. mieszkam baaardzo blisko centrum:)

Posted

Przepraszam was że się nie odzywałam ale na koncie nic nie mam, a dziś znowu cały dzień z Franką nad wodą byłyśmy. Ja jestem wolna cały czas nawet jutro, a i ja na dańdówce mieszkam to może tam na trójkącie?

Posted

Wiewiórka napisał(a):
Przepraszam was że się nie odzywałam ale na koncie nic nie mam, a dziś znowu cały dzień z Franką nad wodą byłyśmy. Ja jestem wolna cały czas nawet jutro, a i ja na dańdówce mieszkam to może tam na trójkącie?

jutro jadę do Gliwic ale pozostałe dni mi pasuje, mogę tam podjechać, tylko w jakich godzinach by Ci pasowało?

Posted

Wiewiórka napisał(a):
no to może w jutro (czwartek) o 10? na dańdówce.

w piątek, jednak mi sie plany pozmieniały, przez dzisiejsza pogodę, chyba że w czwartek popołudniu-będe dostępna
albo moment, bo w deszczu nie będziemy robic zdjęć, a w piątek też w prognozie jest deszcz
od niedzieli ma byc znów słonko, ale znowu czy to nie za późno
jak Ty to widzisz?

Posted

Wiewiórko, dzięki za zdjęcia ( moja mama właśnie je dostała mms-em):loveu:
Jak ja się stęskniłam za Franią!
Mam nadzieję, że się umówicie jutro z Basiapron i będą dalsze zdjęcia!

Posted

Piękna i słodka i wspaniała! :lol:
A grzeczna była chociaż podczas obcinania?
I jak w ogóle sobie radzi?
Jaki jest jej stosunek do dzieci?
I do innych psów?

Posted

Wiewiórka napisał(a):
mi to obojętne naprawdę, a zdjęcia narazie tylko takie byłam w stanie komórką zrobić, słodka po tym strzyżeniu jest co nie? ;)

to jak wrócę z Gliwic (bo jutro jade) to napisze do Ciebie smsa z internetu (mam nadzieję że masz aktywną tą usługę) o której dam rade zjawić się na trójkącie

edit: możliwe że bede mogła wcześniej, póki co musze rozwiązać bardzo ważny problem i dam później znać o której mogę

Posted

ok będę czekać.
Jeśli chodzi o dzieci Frania nie jest specjalnie zainteresowana, ale krzywdy też nie zrobi. Moją 3 letnią siostrzyczkę na początku strasznie obszczekiwała ale teraz już się przyzwyczaiła i daje się głaskać. A z psami to Frania kocha wszystkie póki nie wejdą jej na głowę ;p wtedy troszkę powarczy pokaże ząbki i na tym koniec. Ale zauważyłam że Franka kiedyś się w bójkę wdała bo ma ślad na jednym uchu.

Posted

Jasza napisał(a):
Czli Frania to pies idealny!
Ważne informacje, które przydają się do ogłoszeń!
Dzięki Wiewiorko!

z moją też tak było, też miała ślady po bójkach, ale sądze że raczej broniła swojego, do dzieci jest idealna, pozwala im na głowe wchodzić (dosłownie) i w ogóle
już sie nie mogę doczekać spotkania z Frania:)

Posted

Jasza napisał(a):
Wyściskaj ją ode mnie Basiapron! :loveu:
Prosimy o piękne zdjęcia!
Żeby po ogłoszeniach się domki biły o Franeczkę!

ja jestem jak japończyk, jak nie cyknę 50 zdjec w ciągu godziny to znaczy że coś jest nie tak:evil_lol: