scorpio133 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 UDAŁO SIE UDAŁO SIE HURA ogi KOPIE NORKE Quote
Diora Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gratuluję wstawienia fotki :cool3: Ogi śliczny :) Jaki przystojniak w tym skórzanym kagańcu :loveu: Quote
scorpio133 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dziekuje!!!!!. Sama wstawiłam!!!! ,ale wczesniej wszystkie zdjecia skasowałam w telefonie:evil_lol: teraz bede wstawiala foteczki:loveu::lol::multi::multi: Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ra_dunia napisał(a):Widzę, że nie tylko ja wpadłam na genialny pomysł zapewnienia Ogusiowi towarzystwa :evil_lol: Niestety Scorpio dzielnie się broni ;) OOOO :) to zobaczymy jak długo :diabloti: w końcu Ogi też ma coś do powiedzenia :diabloti::loveu: Quote
scorpio133 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Zapytajcie Ogulke- napewno by nie chciał:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Diora Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No fakt, teraz ma Pańcię i Pańcia na wyłaczność :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 jedynak jeden rozpieszczony :D:evil_lol: Quote
scorpio133 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ogus w swoim madejowym wyrku! . Kosc , ktora cioteczki tu widzicie to specjalna do czyszczenia moich pieknych białych zebow! Zdjecie troche ciemne, ale zobaczyc mnie mozna:loveu::loveu:Pozdrawiam wszystkie cioteczki, ktore mnie odwiedzaja. Masza cioteczko tyle czasu nie ma Cie na dogo, ale moze chociaz czasami zagladasz do mnie? Quote
wapiszon Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No, no... Pańcia Ogusiowa sie rozwija :multi::multi::multi: A Ogus jaki szczęśliwy:loveu: Chyba Was odwiedzę:evil_lol: Quote
scorpio133 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wapiszonku napisałam ze my na Ciebie bardzo czekamy ale cos mi nie weszło - Quote
scorpio133 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A ja własnie sobie siedze na sofie. W moim domku wszedzie mi wolno. Gdzie mi sie podoba tam jestem -tylko moja pani mowi .... Ogulku nie na lampe. Pozdrawiam wszystkie odwiedzajace mnie cioteczki. Wujku Krisie o Tobie tez pamietam! Quote
Diora Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jak to?? Biedny Ogi, nie pozwalasz mu się huśtać na lampie?? :eviltong: :evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ach, Oguś, Oguś :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Diora napisał(a):Jak to?? Biedny Ogi, nie pozwalasz mu się huśtać na lampie?? :eviltong: :evil_lol: Właśnie! :diabloti: Quote
scorpio133 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 cioteczki dziekuje Wam za zagladanie do Ogulki. Teraz po tych zmianach na dogo to nie wiem czy bede umiała dodawac zdjecia, a mam juz nowe zrobione.Gdzie sa te usmiechniete buzie , albo takie koty czerwone z ogonkami u gory?. Zawsze mogłam wysłac - teraz nie widze? Quote
Diora Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nie rozmawiamy z Tobą, bo nie pozwalasz Ogiemu wchodzić na lampę :P A tak na serio, to ja też nie jestem zadowolona z tych zmian na Dogo. Emotki? Nie wiem gdzie się podziały... Quote
__Lara Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Diora napisał(a):Nie rozmawiamy z Tobą, bo nie pozwalasz Ogiemu wchodzić na lampę :P A tak na serio, to ja też nie jestem zadowolona z tych zmian na Dogo. Emotki? Nie wiem gdzie się podziały... Ciotuchny, bo pewnie Wam się włącza funkcja szybkiej odpowiedzi jak klikacie "wyślij odpowiedź" ;) a wtedy trzeba kliknąć w dymek obok "opcje zaawansowane", tam są te wszystkie buźki ;) Quote
Diora Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Laruniu jesteś kochana :multi: Dzięki :cool3: :diabloti: Bo ja jestem ślepa jak kret :oops: i pewnie bym nigdy tych "opcji zaawansowanych" nie wypatrzyła :p Quote
__Lara Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Diora napisał(a):Laruniu jesteś kochana :multi: Dzięki :cool3: :diabloti: Bo ja jestem ślepa jak kret :oops: i pewnie bym nigdy tych "opcji zaawansowanych" nie wypatrzyła :p Nie ma za co ;) Quote
Ra_dunia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Nie na lampie... no też coś :evil_lol: Quote
scorpio133 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Z okazji zblizajacych sie Swiat- wszystkim ,ktorzy odwiedzaja Ogulke na watku i nie tylko zyczymy samej radosci i wszystkiego co piekne i dobre. Quote
Diora Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Bardzo dziękujemy i wzajemnie - wszystkiego dobrego :) To będą Wasze pierwsze święta z Ogim!! :) Co mu Mikołaj przyniesie? :D Quote
__Lara Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Scorpio, cioteczko, dziękujemy, wzajemnie, mocno ściskamy! :D :D Quote
Recommended Posts