Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Widzę, że nie tylko ja wpadłam na genialny pomysł zapewnienia Ogusiowi towarzystwa :evil_lol:
Niestety Scorpio dzielnie się broni ;)

OOOO :) to zobaczymy jak długo :diabloti: w końcu Ogi też ma coś do powiedzenia :diabloti::loveu:

Posted

Ogus w swoim madejowym wyrku! . Kosc , ktora cioteczki tu widzicie to specjalna do czyszczenia moich pieknych białych zebow! Zdjecie troche ciemne, ale zobaczyc mnie mozna:loveu::loveu:Pozdrawiam wszystkie cioteczki, ktore mnie odwiedzaja. Masza cioteczko tyle czasu nie ma Cie na dogo, ale moze chociaz czasami zagladasz do mnie?

Posted

A ja własnie sobie siedze na sofie. W moim domku wszedzie mi wolno. Gdzie mi sie podoba tam jestem -tylko moja pani mowi .... Ogulku nie na lampe. Pozdrawiam wszystkie odwiedzajace mnie cioteczki. Wujku Krisie o Tobie tez pamietam!

Posted

cioteczki dziekuje Wam za zagladanie do Ogulki. Teraz po tych zmianach na dogo to nie wiem czy bede umiała dodawac zdjecia, a mam juz nowe zrobione.Gdzie sa te usmiechniete buzie , albo takie koty czerwone z ogonkami u gory?. Zawsze mogłam wysłac - teraz nie widze?

Posted

Nie rozmawiamy z Tobą, bo nie pozwalasz Ogiemu wchodzić na lampę :P A tak na serio, to ja też nie jestem zadowolona z tych zmian na Dogo. Emotki? Nie wiem gdzie się podziały...

Posted

Diora napisał(a):
Nie rozmawiamy z Tobą, bo nie pozwalasz Ogiemu wchodzić na lampę :P A tak na serio, to ja też nie jestem zadowolona z tych zmian na Dogo. Emotki? Nie wiem gdzie się podziały...

Ciotuchny, bo pewnie Wam się włącza funkcja szybkiej odpowiedzi jak klikacie "wyślij odpowiedź" ;) a wtedy trzeba kliknąć w dymek obok "opcje zaawansowane", tam są te wszystkie buźki ;)

Posted

Laruniu jesteś kochana :multi: Dzięki :cool3: :diabloti: Bo ja jestem ślepa jak kret :oops: i pewnie bym nigdy tych "opcji zaawansowanych" nie wypatrzyła :p

Posted

Diora napisał(a):
Laruniu jesteś kochana :multi: Dzięki :cool3: :diabloti: Bo ja jestem ślepa jak kret :oops: i pewnie bym nigdy tych "opcji zaawansowanych" nie wypatrzyła :p

Nie ma za co ;)

• 4 weeks later...