Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magda222']Kombinuje cały czas jakby tu podjechać do Mosii.
Zobaczyć Sarę i popstrykać jej mnóstwo zdjęć...[/QUOTE]

Ale by było super Madziu!!! Marzy mi się takie zdjęcie Saruni z Tobą:loveu:.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Mój tak, pożyczę. Nie migaj się:evil_lol:[/QUOTE] oj tak Irenka ma aparat jak urodzony paparazzi:evil_lol:. Magda nie wymigasz nam się teraz:diabloti:.
A gdzie Krysia i Cantadorra ????:crazyeye:
O innych juz nie wspomnę:cool3::cool3:

Posted

Kochane moje,mam strasznie smutną wiadomość...
Sara dziś odeszła za Tęczowy Most...
Mosii mówi,że nie cierpiała,że to prawdopodobnie serce nie wytrzymało.
[B]Saruniu
[*][/B]

Posted

[quote name='magda222']Kochane moje,mam strasznie smutną wiadomość...
Sara dziś odeszła za Tęczowy Most... Mosii mówi,że nie cierpiała,że to prawdopodobnie serce nie wytrzymało.
[B]Saruniu [*][/B][/QUOTE]
Magda to nie może być prawdą :shake:. Nie wierzę, po prostu nie wierzę :-(
Sara miała być w moich marzeniach szczęśliwą nestorką zasuwającą na wózku po lepsze życie.
Przepraszam, ale nie takich wiadomości się spodziewałam wchodząc dzisiaj na ten wątek. Nie takich ......
Nie potrafię się z tym pogodzić, ani objąć swoim sercem:-(
Nie jestem na to przygotowana :shake:

Posted

[COLOR=Navy][B][FONT=Arial]
[/FONT][/B][/COLOR][CENTER]

[IMG]http://citronelle.c.i.pic.centerblog.net/8s6zu8xq.gif[/IMG]
[/CENTER]
[/FONT][/B][/COLOR][CENTER][SIZE=3][URL="http://www.youtube.com/watch?v=rcu1Gziqe_4&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=rcu1G...eature=related[/URL][/SIZE]
[/CENTER]

[/FONT][/B][/COLOR][CENTER][COLOR=Navy][B][FONT=Arial] „TĘCZOWY MOST” [/FONT][/B][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Navy]Właśnie ta strona Nieba nazywana jest Tęczowym Mostem.[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Navy]Kiedy umiera zwierzę, które było w szczególny sposób bliskie komuś tu na ziemi, wówczas odchodzi na Tęczowy Most.[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Navy]Są tam łąki i wzgórza dla wszystkich naszych Wyjątkowych Przyjaciół więc mogą biegać i bawić się razem. Jest tam mnóstwo, jedzenia, wody i słońca – nasi Przyjaciele żyją w cieple i dostatku.[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Navy]Wszystkim zwierzętom, które były chore i starsze zostaje przywrócone zdrowie i wigor.[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Navy]Ranne i okaleczone zostają uzdrowione i są znowu silne, tak jak wspominamy je w naszych snach z dni, które minęły.[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Navy]Zwierzęta są tam szczęśliwe i zadowolone z wyjątkiem jednej, małej rzeczy: każde z nich tęskni za kimś wyjątkowym dla nich, kogo musieli pozostawić.[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Navy]Wszystkie razem biegają i bawią się wspólnie, ale przychodzi taki dzień, kiedy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego lśniące oczy patrzą uważnie a jego ciało zaczyna drżeć. Nagle oddziela się od innych, zaczyna biec przez zieloną trawę a jego nogi niosą go szybciej i szybciej.[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Navy]Poznał Cię!![/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Navy]I kiedy Ty i Twój Przyjaciel wreszcie się spotkaliście, przytulacie się do siebie w radości ponownego połączenia – już nigdy nie będziecie rozdzieleni. Deszcz szczęśliwych pocałunków na Twojej twarzy, ręce znowu tulą ukochaną głowę, znów spoglądasz w ufne oczy Twojego Przyjaciela, które tak dawno odeszły z Twojego życia, ale nigdy nie zniknęły z Twojego serca.[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Navy]Wtedy przechodzicie przez Tęczowy Most – razem.[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[RIGHT][RIGHT][COLOR=Navy][I]

[SIZE=1]Paul C. Dahm "The Rainbow Bridge"

[/SIZE][/I][/COLOR][COLOR=Navy][I][SIZE=1]
[/SIZE][/I][/COLOR][CENTER][COLOR=Navy][I][SIZE=1][IMG]http://img180.imageshack.us/img180/3518/tczowymost.jpg[/IMG][/SIZE][/I][/COLOR][/CENTER]
[/RIGHT]
[/RIGHT]

Posted

Bożesz co to za czarna seria na tym dogo:-(. Talcott odeszła, Tunia odchodzi :-(. A teraz przyszłam tu się pocieszyć że chociaż Sara zadowolona z wiosny śmiga na wózeczku i tu też łzy.........to już za dużo jak na mnie..........
Saruniu dlaczego? Dlaczego teraz jak wiosna rozkwita, jak mogłaś poszaleć..........:-(

Posted

[CENTER][IMG]http://74.50.124.204/image/images2_full/YiUM-1qQ-1_2OcvDvBLmt.gif[/IMG][/CENTER]
[B][CENTER][COLOR="#000080"]Zapłacz, kiedy odejdzie, jeśli Cię serce zaboli,
że to o wiele za wcześnie choć może i z Bożej woli.
Zapłacz, bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze,
lecz niech uwierzą wierzący, że on nie odszedł na zawsze .
Zapłacz, kiedy odejdzie, uroń łzę jedną i drugą,
i – przestań nim słońce wzejdzie, bo on nie odszedł na długo.
Potem rozglądnij się wkoło, ale nie w górę; patrz nisko
i - może wystarczy zawołać, on może być już tu blisko . . .

A jeśli ktoś mi zarzuci, że świat widzę w krzywym lusterku,
to ja powtórzę : ona w r ó c i . Choć może w innym futerku . [/COLOR][/CENTER][/B]

Posted

[quote name='magda222']Kochane moje,mam strasznie smutną wiadomość...
Sara dziś odeszła za Tęczowy Most...
Mosii mówi,że nie cierpiała,że to prawdopodobnie serce nie wytrzymało.
[B]Saruniu
[*][/B][/QUOTE]

o kurde
chciałam wpasc powiedzieć "a kuku" bopora już słuszna
a tutaj taka wiadomość :(

Posted

Ksiądz Twardowski pisał, żeby się spieszyć i kochać ludzi a ja tak często odnoszę ten cytat do naszych ukochanych zwierząt które odchodzą.
Pisał też:
[CENTER]Kiedy wydaje się, że wszystko się skończyło,
wtedy dopiero wszystko się zaczyna.
[/CENTER]
Śpij Saruniu spokojnie:-(:-(:-(, tyle ludzi kochało Cię przez te ostatnie miesiące, tyle ciepłych myśli krążyło wokół Ciebie. Nie byłaś sama. Do zobaczenia:-(.

Posted

Przepraszam,że nie było mnie tu wczoraj wieczorem.
Złośliwość rzeczy martwych spowodowała,że musiałam w samotności przeżyć to wszystko.
Chociaż bardzo chciałam tu być razem z Wami...
Też nie mogę jeszcze uwierzyć w jej odejście :-(
Najważniejsze,że nie odeszła sama,chora w kojcu...
[B]
Saruniu
[*]
[/B] [SIZE=1]

[B][SIZE=2]Dziękuję Wam wszystkim za to,że tu z nami byłyście.
[/SIZE][/B]

Nie mam chwilowo internetu i korzystam w tej chwili z neta u rodziców.[/SIZE]

Posted

Zmieniłam tytuł.Nie było to proste :(
Nie spodziewałam się jeszcze jej śmierci chociaż jej wiek i stan zdrowia wskazywał,że jest jej coraz bliżej do przejścia na tamtą stronę.
Nie wiem jak dać znać Cantadorze...
Nie mam do niej żadnego kontaktu oprócz dogo...
Pozostaje nam tylko czekać aż się tu pojawi.

Dopiero teraz zauważyłam,że w moim podpisie nie ma Sary...
Banerek zniknął...
Aż mnie to przeraziło...

Posted

[IMG]http://www.picturesanimations.com/c/candle/kaarsje.gif[/IMG] [SIZE=3]
[*]
[*]

[SIZE=2]Odchodzą 'moje' psy :-(, cichutko i nagle odchodzą.
Ze starej gwardii została już tylko Balbinka.
[/SIZE][/SIZE]

Posted

Nie bylo mnie dwa dni na dogo i taka wiadomosc :( Jak przeszukiwalam watki nie moglam znalezc Saruni, tytul zmieniony i uznalam, ze to NIE TA SARA. Przykro mi kochana sunieczko. Cieszę się, ze chociaż trochę pojeździłaś na wozeczku, że chociaż snieg zdążył odpuscić i bylo to mozliwe, że chociaż na chwile poczułaś sie wolna. Teraz juz naprawde jestes wolna. Dziekuje Mag, ze ją dojrzalas i dałaś jej spokojny ostatni czas. Dzieki Mosii za opieke nad kochana sunieczka :(

Posted

Kochana Saruniu, biegaj za patyczkami za TM i ciesz się wolnością! Zapadłaś mi w serducho.
[*][URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/227/217c49d0d0a20009.jpg[/IMG][/URL]