Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Strasznie mi smutno......... :(

Mi też...

Ale chyba najbardziej przeżyła to Mosii...
Mosii bardzo dziękuję za opiekę i czas poświęcony Sarze.

Posted

Tyle osób czekało zawsze na informacje o Saruni.
Tyle osób pomagało.
Dziękuję Wam z całego serca!!!
Wybaczcie, że nie wymienię Was imiennie,ale boję się że kogoś niechcący pominę.

Sara (*)

Posted

Tak niespodziewanie...
Zaglądałam tu (podglądałam) bo za wiele nie mogłam pomóc.. Ale teraz... Magduś... Nie wiem,co napisać.. Tyle poświęciłaś dla Sary...
[*]

Posted

Myślałam, że mnie nie dotyczył ten wątek, ale nie - przecież pamiętałam magda222 i Sarunia z kojca u niechcącej jej baby- a potem zaangażowanie magdy i radość, że już są środki na jej utrzymanie i że Sara jest już bezpieczna.
Żegnaj kochana Saruniu

• :-(:-(

• Posted

iwlajn napisał(a):
    Tak jak napisała Magda - Mosii bardzo dziękujemy Ci za opiekę nad Sarą... Dziwne, że jej już nie ma... już niepotrzebna lista obecności:(

Ale i tak coś ciągnie do Saruni :-(

Posted

[quote name='iwlajn']Tak jak napisała Magda - Mosii bardzo dziękujemy Ci za opiekę nad Sarą... Dziwne, że jej już nie ma... już niepotrzebna lista obecności:( ale tę ostatnia listę obecności :-( podpisały wszystkie ciotki.
    Sara wszystkie cioteczki zjawiły się u ciebie na wątku. W sercu każdej z nas zostawiłaś pustkę. I chociaż w moim przypadków byłaś psem z ekranu monitora to weszłaś w moje życie i znalazłaś miejsce w moim sercu. Dlatego tak trudno się z tym pogodzić.

Posted

Tak macie rację, nie znałyśmy Sary osobiście ale jej los nie był nam obojętny. To była nasza Sarunia.
    Przeżyła tyle lat niejako u boku swojej właścicielki, ale w ogóle jej nie obchodziła, tak jakby była rzeczą i tak też została potraktowana przez ową panią.

Dobrze się stało, że Magda ją zobaczyła pewnego dnia i przystanęła. Bo to okazuje się były już ostatnie miesiące życia Sary, ostatnie miesiące i chyba jedyne w jej życiu kiedy była dla kogoś ważna.

Posted

Saruniu Ty jesteś za TM już kilka dni proszę Cię zaopiekuj się tam moim kotkiem Kubusiem, który dołączył do Was dziś w nocy:-(:-(:-(. Był ze mną 15 lat, tak strasznie go kochałam a teraz jest tak daleko.........

Posted

Każde rozstanie jest trudne. Nawet takie o którym wiemy, że wnet nadejdzie. Nigdy nie jesteśmy na to gotowi chociaż wydaje się nam , że jesteśmy na nie przygotowani.
    AlfaS, tak pisze Cantadorra twój kiciuś jest bliżej niż mogłabyś sie spodziewać.

Zauważyłam, że ciągle tutaj wracam prawie o tej samej porze.

Posted

Cantadorra napisał(a):
    Tak, ten wątek był bardo pozytywny. Nie było niepotrzebnych nieprzyjemnych sytuacji. Może przenieśmy się na inny wątek, tak dla Saruni.

Zgadzam się z Cantadorrą. Warto tą dobrą energię przenieść na wątek kolejnego pieska w potrzebie. Może tego, którego link już Cantadorra podawała?