Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam z samego ranka, milego slonecznego dzionka :) Sarunia pewnie smiga i musi wygladac uroczo. Mosii mowila, ze to kawal rezolutnej i zadziornej baby. Fajna Sarka, korzystaj ze slonka!

Posted

magda222 napisał(a):
Dobrej nocy :)
Ale jeszcze nie wybieram się spać ;)
I Krysia też jeszcze na dogo jak widzę :)
i ja też, chociaż dopiero w wlazłam na Dogo i od razu tu przymaszerowałam :-)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Irenka, a widzialas Sarunie na wozeczku?

Jasne, że widziałam. Dziewczynka wygląda na zadowoloną:loveu:

Ja mam nadzieję, że się nie wygłupię:oops:, ale dzisiaj KrysiaS ma chyba imieniny.
Gdyby tak było, to konieczna jest szybka mobilizacja i ogranizacja imprezki na wątku;).
Krysiu:loveu:! Z całego serca życzę, jak najwięcej radości, precz smutkom i duuuuuuuuuuuużo zdrówka:multi:
Z drinkami poczekam na potwierdzenie imprezy, bo głupio rozlewać alkohol bez solenizantki:evil_lol:.

Posted

3 x napisał(a):
a krysia zrobi psikusa i sie nei pojawi dzisiaj ;)
Krysia, machnij nam chociaż 'łapką' to polejemy sobie same i wypijemy za Twoje zdrówko :-) skoro obskakujesz gości w realu:evil_lol:. Jutro pewnie zaglądniesz 'na kacu':lol::lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
16 godzin i nikogo na wątku:mad::mad::mad: Sarka nocne mizianie pieszczoszku ;-)

Ja wczoraj za cholerę nie mogłam się dostać na dogo :angryy:

Posted

magda222 napisał(a):
Ja wczoraj za cholerę nie mogłam się dostać na dogo :angryy:
wracają stare, dobre czasy;) . Dogo wpuszcza kogo chce:cool1:. Magda mam podobne problemy, ale sie zawzięłam, co widać po godzinach moich postów:evil_lol:
Ostrzegam , że jak sie solenizantka będzie opierać z wejściem na wątek to zaczniemy balangę bez niej :diabloti:

Posted

[quote name='magda222']O 20-tej zaczynamy ;)Twoje zdrowie Krysiu :-)

Proszę sie częstować, na razie ja będę pełniła role gospodyni domu, a jak sie pokarze jubilatka to przejmie pałeczke :-)