marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='iwlajn']A ja witam Sarunię z rana. Ciotki, nocne marki, wstawać na kawkę:) iwlajn SIE robi :p, wstałam i kawę wypiłam :morning: teraz popracuję jako dzienny oblatywacz po dogo. Jak napisała Irenka :loveu: jako przedstawiciel organizacji mafijnej pomiziam nasze piesy w dzień. Quote
kaja555 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 To ja wieczorkiem Sarunię odwiedzam i modlę się o fajny domek ;) Quote
Bambino Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Na wątek dotarłam poprzez ochrzaniający Magdę222 post irenaki z wątku Patosa :evil_lol:. Ale cóż widzę - jest tu też moja połówka talizmanu marysia555. Witam Cię kochana. Wprawdzie jako tandem szczęścimy na wrocławskich starszakach, ale kto wie...? :cool1:. Sorry, ależ jestem niewychowana- witam wszystkich. Uwielbiam owczarki - a Patos i Sara wyglądają przepięknie, choć oba biedaki chore. Dorzuć magdo222 do stałych deklaracji i moje skromne 10 zł. I poproszę o numer konta na pw, choć z góry uprzedzam, że najprawdopodobniej wpłacę dopiero po wypłacie, czyli na koniec miesiąca. Quote
AlfaLS Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ja też zaglądam do Sary i podczytuję co tam u niej;). Przy okazji mam prośbę do osób tu zaglądających - jeszcze nigdy nie robiłam bazarka a tu sporo Cioteczek, które bazarki robią. Może mogłaby któraś cioteczka napisać mi "w pigułce" jak się robi bazarek? Albo może gdzieś jest taka instrukcja? Mam parę rzeczy, które mogę przeznaczyć do sprzedania a psiakom pieniądze się zawsze przydadzą;). Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Bambino']Na wątek dotarłam poprzez ochrzaniający Magdę222 post irenaki z wątku Patosa :evil_lol:. Ale cóż widzę - jest tu też moja połówka talizmanu marysia555. Witam Cię kochana. Wprawdzie jako tandem szczęścimy na wrocławskich starszakach, ale kto wie...? :cool1:. Sorry, ależ jestem niewychowana- witam wszystkich. Uwielbiam owczarki - a Patos i Sara wyglądają przepięknie, choć oba biedaki chore. Dorzuć magdo222 do stałych deklaracji i moje skromne 10 zł. I poproszę o numer konta na pw, choć z góry uprzedzam, że najprawdopodobniej wpłacę dopiero po wypłacie, czyli na koniec miesiąca. no witam całym sercem ciotuchnę Bambino ( dołozyłaś mi paskudo jedną 5). Wybaczam bo miłuje :p. Talizman w komplecie, więc Sara powinna niedługo ruszyc dupsko do własnego domu :loveu: Quote
Bambino Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='marysia55']no witam całym sercem ciotuchnę Bambino ( dołozyłaś mi paskudo jedną 5). Wybaczam bo miłuje :p. Talizman w komplecie, więc Sara powinna niedługo ruszyc dupsko do własnego domu :loveu: Rany! Zrobiłam z Ciebie biblijną babę :evil_lol:. Myslisz, że poza wrocławskimi wątkami, też talizman będzie działać? Byłoby super. Już śpisz, czy jesteś jeszcze na nogach? Ja właśnie obgotowywuję mięsko na grochóweczkę. Grochóweczka - mniam.:multi: Quote
3 x Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 AlfaLS napisał(a):Ja też zaglądam do Sary i podczytuję co tam u niej;). Przy okazji mam prośbę do osób tu zaglądających - jeszcze nigdy nie robiłam bazarka a tu sporo Cioteczek, które bazarki robią. Może mogłaby któraś cioteczka napisać mi "w pigułce" jak się robi bazarek? Albo może gdzieś jest taka instrukcja? Mam parę rzeczy, które mogę przeznaczyć do sprzedania a psiakom pieniądze się zawsze przydadzą;).wpigułce? a co potrzebujesz wiedziec? Quote
iwlajn Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ciotki, jak tu miło:) aż przyjemnie się tu wpada:) Quote
magda222 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='Bambino']Na wątek dotarłam poprzez ochrzaniający Magdę222 post irenaki z wątku Patosa :evil_lol:. Ale cóż widzę - jest tu też moja połówka talizmanu marysia555. Witam Cię kochana. Wprawdzie jako tandem szczęścimy na wrocławskich starszakach, ale kto wie...? :cool1:. Sorry, ależ jestem niewychowana- witam wszystkich. Uwielbiam owczarki - a Patos i Sara wyglądają przepięknie, choć oba biedaki chore. Dorzuć magdo222 do stałych deklaracji i moje skromne 10 zł. I poproszę o numer konta na pw, choć z góry uprzedzam, że najprawdopodobniej wpłacę dopiero po wypłacie, czyli na koniec miesiąca. Witam Bambino :loveu: I dziękuję za deklarację :loveu: Ja też synowi gar grochówy ugotowałam ;) Quote
Cantadorra Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Strach pomyslec co bedzie jak sie tego grochu wszyscy najedza :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich i cieszymy sie, ze taki mily poczytny watek sie zrobil!!! Quote
iwlajn Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Cantadorra napisał(a):Strach pomyslec co bedzie jak sie tego grochu wszyscy najedza :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich i cieszymy sie, ze taki mily poczytny watek sie zrobil!!! Zdrowo będzie:evil_lol::evil_lol: Quote
magda222 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Cantadorra napisał(a):Strach pomyslec co bedzie jak sie tego grochu wszyscy najedza :evil_lol: Ja grochówy nie jem,bo robię ją z boczkiem i kiełbasą :) A syn ma swój pokój,więc może odreagowywać ją do woli :megagrin: Do mnie wstęp po grochówie zabroniony ;) Quote
irenaka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 magda222 napisał(a):Ja grochówy nie jem,bo robię ją z boczkiem i kiełbasą :) A syn ma swój pokój,więc może odreagowywać ją do woli :megagrin: Do mnie wstęp po grochówie zabroniony ;) Spróbuj przy gotowaniu grochu po zagotowaniu wody kilka razy ją odlewać, pomaga. Nie ma żadnych bombek:lol: i synka do pokoju można wpuścić:evil_lol:. Quote
marysia55 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 widzę, że dzionek minął na radosnych pogaduszkach (beze mnie:shake:), a mnie Dogo dopiero teraz wpuściło :mad: Sara co u ciebie skarbie słychać dobrego :p Quote
AlfaLS Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 3 x napisał(a):wpigułce? a co potrzebujesz wiedziec? Dziękuję za zauważenie mojego postu;), na razie dziękuję za chęć pomocy bo ketunia dała mi całą instrukcję co i jak robić ale kto wie czy nie zwrócę się z jakimś pytaniem jak już przystąpię do dzieła;). Quote
3 x Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 AlfaLS napisał(a):Dziękuję za zauważenie mojego postu;), na razie dziękuję za chęć pomocy bo ketunia dała mi całą instrukcję co i jak robić ale kto wie czy nie zwrócę się z jakimś pytaniem jak już przystąpię do dzieła;). zastanawialam si eczy nie odpisac na watku, ale jak zaczelam to zdalam sobie sprawe ze pigułki to to nijak nie przypomina :oops: Quote
Nadziejka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 pozdrawiam cieplutko Sare i ciotki tyzzzzz:multi::loveu::painting::bigcool::bigcool:ale panieneczka ma dobrze ! cioteczki czy zna ktoras gusie 0106, co sie z gusia dzieje czy zdrowa ?nie pojawia sie od jakiegos czasu , czy tez moze wyjechala? Quote
marysia55 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 jako "nocna zmiana" przywitam sie z Sarą najpiekniej jak umiem "witaj moja piekna":buzi: Quote
KrystynaS Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Oj ja też witam Sarę porą nocną. Noc dobra (od dzień dobry) całej nocnej zmianie :lol:. Witajcie. Quote
gusia0106 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Wróciłam. Sorki dziewczyny, że nic nie mówiłam, ale nie wiedziałam, że mnie tak długo nie będzie... Lecę rozliczać bazarki Quote
AlfaLS Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Saruniu przepraszam ale robota mnie zawaliła i niestety z bazarkiem muszę się troszkę wstrzymać ale myślę że najpóźniej w niedzielę już będzie:cool3:. Na razie przekazałam moja skromną składkę na hotelik;). A jak zdrowie Sary bo coraz chłodniej się robi a to dla niej nie jest dobre niestety:shake:. Quote
gusia0106 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 iwlajn napisał(a):Gusiu, witaj!!!! Nareszcie!!!:multi: :lol::lol::lol::lol: Quote
magda222 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 AlfaLS napisał(a):Saruniu przepraszam ale robota mnie zawaliła i niestety z bazarkiem muszę się troszkę wstrzymać ale myślę że najpóźniej w niedzielę już będzie:cool3:. Na razie przekazałam moja skromną składkę na hotelik;). A jak zdrowie Sary bo coraz chłodniej się robi a to dla niej nie jest dobre niestety:shake:. Sarunia wybacza kochanej ciotce i rozumie wszystko ;) Dziękujemy :loveu: Quote
marysia55 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 dzisiaj zaczęłam "nocny obchód" od Sary, więc trochę wcześniej przywitam sie z królewną :loveu: Quote
Recommended Posts