Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwlajn']A ja witam Sarunię z rana.
Ciotki, nocne marki, wstawać na kawkę:)
iwlajn SIE robi :p, wstałam i kawę wypiłam :morning: teraz popracuję jako dzienny oblatywacz po dogo. Jak napisała Irenka :loveu: jako przedstawiciel organizacji mafijnej pomiziam nasze piesy w dzień.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na wątek dotarłam poprzez ochrzaniający Magdę222 post irenaki z wątku Patosa :evil_lol:. Ale cóż widzę - jest tu też moja połówka talizmanu marysia555. Witam Cię kochana. Wprawdzie jako tandem szczęścimy na wrocławskich starszakach, ale kto wie...? :cool1:. Sorry, ależ jestem niewychowana- witam wszystkich. Uwielbiam owczarki - a Patos i Sara wyglądają przepięknie, choć oba biedaki chore. Dorzuć magdo222 do stałych deklaracji i moje skromne 10 zł. I poproszę o numer konta na pw, choć z góry uprzedzam, że najprawdopodobniej wpłacę dopiero po wypłacie, czyli na koniec miesiąca.

Posted

Ja też zaglądam do Sary i podczytuję co tam u niej;). Przy okazji mam prośbę do osób tu zaglądających - jeszcze nigdy nie robiłam bazarka a tu sporo Cioteczek, które bazarki robią. Może mogłaby któraś cioteczka napisać mi "w pigułce" jak się robi bazarek? Albo może gdzieś jest taka instrukcja? Mam parę rzeczy, które mogę przeznaczyć do sprzedania a psiakom pieniądze się zawsze przydadzą;).

Posted

[quote name='Bambino']Na wątek dotarłam poprzez ochrzaniający Magdę222 post irenaki z wątku Patosa :evil_lol:. Ale cóż widzę - jest tu też moja połówka talizmanu marysia555. Witam Cię kochana. Wprawdzie jako tandem szczęścimy na wrocławskich starszakach, ale kto wie...? :cool1:. Sorry, ależ jestem niewychowana- witam wszystkich. Uwielbiam owczarki - a Patos i Sara wyglądają przepięknie, choć oba biedaki chore. Dorzuć magdo222 do stałych deklaracji i moje skromne 10 zł. I poproszę o numer konta na pw, choć z góry uprzedzam, że najprawdopodobniej wpłacę dopiero po wypłacie, czyli na koniec miesiąca.
no witam całym sercem ciotuchnę Bambino ( dołozyłaś mi paskudo jedną 5). Wybaczam bo miłuje :p. Talizman w komplecie, więc Sara powinna niedługo ruszyc dupsko do własnego domu :loveu:

Posted

[quote name='marysia55']no witam całym sercem ciotuchnę Bambino ( dołozyłaś mi paskudo jedną 5). Wybaczam bo miłuje :p. Talizman w komplecie, więc Sara powinna niedługo ruszyc dupsko do własnego domu :loveu:

Rany! Zrobiłam z Ciebie biblijną babę :evil_lol:. Myslisz, że poza wrocławskimi wątkami, też talizman będzie działać? Byłoby super. Już śpisz, czy jesteś jeszcze na nogach? Ja właśnie obgotowywuję mięsko na grochóweczkę. Grochóweczka - mniam.:multi:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Ja też zaglądam do Sary i podczytuję co tam u niej;). Przy okazji mam prośbę do osób tu zaglądających - jeszcze nigdy nie robiłam bazarka a tu sporo Cioteczek, które bazarki robią. Może mogłaby któraś cioteczka napisać mi "w pigułce" jak się robi bazarek? Albo może gdzieś jest taka instrukcja? Mam parę rzeczy, które mogę przeznaczyć do sprzedania a psiakom pieniądze się zawsze przydadzą;).
wpigułce?
a co potrzebujesz wiedziec?

Posted

[quote name='Bambino']Na wątek dotarłam poprzez ochrzaniający Magdę222 post irenaki z wątku Patosa :evil_lol:. Ale cóż widzę - jest tu też moja połówka talizmanu marysia555. Witam Cię kochana. Wprawdzie jako tandem szczęścimy na wrocławskich starszakach, ale kto wie...? :cool1:. Sorry, ależ jestem niewychowana- witam wszystkich. Uwielbiam owczarki - a Patos i Sara wyglądają przepięknie, choć oba biedaki chore. Dorzuć magdo222 do stałych deklaracji i moje skromne 10 zł. I poproszę o numer konta na pw, choć z góry uprzedzam, że najprawdopodobniej wpłacę dopiero po wypłacie, czyli na koniec miesiąca.

Witam Bambino :loveu: I dziękuję za deklarację :loveu:
Ja też synowi gar grochówy ugotowałam ;)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Strach pomyslec co bedzie jak sie tego grochu wszyscy najedza :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich i cieszymy sie, ze taki mily poczytny watek sie zrobil!!!

Zdrowo będzie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Strach pomyslec co bedzie jak sie tego grochu wszyscy najedza :evil_lol:

Ja grochówy nie jem,bo robię ją z boczkiem i kiełbasą :)
A syn ma swój pokój,więc może odreagowywać ją do woli :megagrin:
Do mnie wstęp po grochówie zabroniony ;)

Posted

magda222 napisał(a):
Ja grochówy nie jem,bo robię ją z boczkiem i kiełbasą :)
A syn ma swój pokój,więc może odreagowywać ją do woli :megagrin:
Do mnie wstęp po grochówie zabroniony ;)

Spróbuj przy gotowaniu grochu po zagotowaniu wody kilka razy ją odlewać, pomaga. Nie ma żadnych bombek:lol: i synka do pokoju można wpuścić:evil_lol:.

Posted

3 x napisał(a):
wpigułce?
a co potrzebujesz wiedziec?

Dziękuję za zauważenie mojego postu;), na razie dziękuję za chęć pomocy bo ketunia dała mi całą instrukcję co i jak robić ale kto wie czy nie zwrócę się z jakimś pytaniem jak już przystąpię do dzieła;).

Posted

AlfaLS napisał(a):
Dziękuję za zauważenie mojego postu;), na razie dziękuję za chęć pomocy bo ketunia dała mi całą instrukcję co i jak robić ale kto wie czy nie zwrócę się z jakimś pytaniem jak już przystąpię do dzieła;).

zastanawialam si eczy nie odpisac na watku, ale jak zaczelam to zdalam sobie sprawe ze pigułki to to nijak nie przypomina :oops:

Posted

pozdrawiam cieplutko Sare i ciotki tyzzzzz:multi::loveu::painting::bigcool::bigcool:ale panieneczka ma dobrze ! cioteczki czy zna ktoras gusie 0106, co sie z gusia dzieje czy zdrowa ?nie pojawia sie od jakiegos czasu , czy tez moze wyjechala?

Posted

Saruniu przepraszam ale robota mnie zawaliła i niestety z bazarkiem muszę się troszkę wstrzymać ale myślę że najpóźniej w niedzielę już będzie:cool3:. Na razie przekazałam moja skromną składkę na hotelik;). A jak zdrowie Sary bo coraz chłodniej się robi a to dla niej nie jest dobre niestety:shake:.

Posted

AlfaLS napisał(a):
Saruniu przepraszam ale robota mnie zawaliła i niestety z bazarkiem muszę się troszkę wstrzymać ale myślę że najpóźniej w niedzielę już będzie:cool3:. Na razie przekazałam moja skromną składkę na hotelik;). A jak zdrowie Sary bo coraz chłodniej się robi a to dla niej nie jest dobre niestety:shake:.

Sarunia wybacza kochanej ciotce i rozumie wszystko ;)
Dziękujemy :loveu: