gusia0106 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 irenaka napisał(a):Gusia jest be;) Nie chce, żebym pomogła z bazarkami:placz:;). A jak Sarunia? Nadal brak odzewu na ogłoszenia? Możesz przy Toscowych, chcesz? :razz: Quote
magda222 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 irenaka napisał(a):Gusia jest be;) Nie chce, żebym pomogła z bazarkami:placz:;). A jak Sarunia? Nadal brak odzewu na ogłoszenia? Przedwczoraj dzwonił jakiś facet z okolic Zawiercia. Ale o takich telefonach nawet nie piszę tutaj. Cytuję najważniejszy dla mnie fragment rozmowy: "Mom 2 psy przy budach na łańcuchach,ale Sara byłaby w chałpie z dziećmi". Grzecznie z panem porozmawiałam,powiedziałam mu o tym jaka jest Sara,że wymaga troski,musi mieć stały dostęp do ogródka,że chora,a także o wizytach przedadopcyjnych,poadopcyjnych,umowie... Pan był z wszystkim na tak.Chciał nawet jechać Sarę zobaczyć.Miał zadzwonić do mnie na drugi dzień i dokładnie się dogadać,bo powiedziałam mu że muszę powiadomić właścicielkę hoteliku w którym Sara przebywa. I... nie zadzwonił. Quote
magda222 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='gusia0106']Nieskończony, ale wklejam http://www.dogomania.pl/forum/f99/megawielki-bazarek-ksiazkowy-dla-sary-do-15-10-g-00-00-a-147692/index2.html#post13062163 Dziękuję kochana :loveu: :calus: Quote
Cantadorra Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 magda222 napisał(a):Przedwczoraj dzwonił jakiś facet z okolic Zawiercia. Ale o takich telefonach nawet nie piszę tutaj. Cytuję najważniejszy dla mnie fragment rozmowy: "Mom 2 psy przy budach na łańcuchach,ale Sara byłaby w chałpie z dziećmi". Grzecznie z panem porozmawiałam,powiedziałam mu o tym jaka jest Sara,że wymaga troski,musi mieć stały dostęp do ogródka,że chora,a także o wizytach przedadopcyjnych,poadopcyjnych,umowie... Pan był z wszystkim na tak.Chciał nawet jechać Sarę zobaczyć.Miał zadzwonić do mnie na drugi dzień i dokładnie się dogadać,bo powiedziałam mu że muszę powiadomić właścicielkę hoteliku w którym Sara przebywa. I... nie zadzwonił. Moim zdaniem, to dobrze, ze nie zadzwonil. Z calym szacunkiem, ale lepiej dla Saruni jest jak jest.... Quote
magda222 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Cantadorra napisał(a):Moim zdaniem, to dobrze, ze nie zadzwonil. Z calym szacunkiem, ale lepiej dla Saruni jest jak jest.... Też tak myślę ;) Quote
irenaka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 gusia0106 napisał(a):Możesz przy Toscowych, chcesz? :razz: Pewnie, że chcę. Cokolwiek, żeby Ci pomóc, bo się zagrzebiesz w bazarkach:evil_lol:. Quote
gusia0106 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 irenaka napisał(a):Pewnie, że chcę. Cokolwiek, żeby Ci pomóc, bo się zagrzebiesz w bazarkach:evil_lol:. Dzięki Irenko, to jutro Ci wyślę zdjęcia bo dzisiaj mam wątpliwą przyjemność bycia jeszcze w pracy....Jutro nam rusza nowa strona www więc jest sajgon jakiś. Przepraszam dziewczyny, ale bazarek w związku z powyższym też uzupełnię jutro. Quote
marysia55 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 gusia0106 napisał(a):Dzięki Irenko, to jutro Ci wyślę zdjęcia bo dzisiaj mam wątpliwą przyjemność bycia jeszcze w pracy... Gosia , dobrze że nie odmówiłaś Irence, bo to taka mrófffta jest. Nie lubi byc bezrobotna. A na dodatek pamiętliwa :evil_lol: Quote
magda222 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Wpłynęło 218 zł od Diany79 :loveu: Wielkie,wielkie dzięki :loveu: Quote
diana79 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='magda222']Wpłynęło 218 zł od Diany79 :loveu: Wielkie,wielkie dzięki :loveu: ja tylko wystawiłam bazarek :oops: podziękowania należą się Lunarmermaid która zakupiła ciuszki na bazarku oraz Smyku która wpłaciła 200zł za ciuszki i przekazała je do dalszej licytacji :loveu::multi: i dzieki temu będzie jeszcze kilka kolejnych wpłat z bazarku :Cool!: Quote
kaja555 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 a ktoś chyba obiecywał nowe zdjecia Sary... :eviltong: Quote
Cantadorra Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-cd-dvd-na-onke-sare-do-01-10-do-20-00-a-146780/ Ostatni dzien bazarku, cioteczki, rozeslijcie, kazda zlotoweczka na wage zlota! Quote
KrystynaS Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 magda222 napisał(a):Przedwczoraj dzwonił jakiś facet z okolic Zawiercia..... "Mom 2 psy przy budach na łańcuchach,ale Sara byłaby w chałpie z dziećmi"...... I... nie zadzwonił. No nie wiem ile czasu musiałabym się zastanawiać nad tą adopcją..... :shake: Baaaaardzo długo, bardzo. Na razie głodna nie jest, opiekę ma dobrą i na głowę jej się nie leje. Jest szczęśliwa. Reszta się ułoży. Czekamy na TEN telefon :lol:. Quote
magda222 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 iwlajn napisał(a):Madziu, poproszę na priwa numer konta:) Wysłane :) Quote
magda222 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 KrystynaS napisał(a):No nie wiem ile czasu musiałabym się zastanawiać nad tą adopcją..... :shake: Baaaaardzo długo, bardzo. Na razie głodna nie jest, opiekę ma dobrą i na głowę jej się nie leje. Jest szczęśliwa. Reszta się ułoży. Czekamy na TEN telefon :lol:. Krysiu,ja zawsze grzecznie z wszystkimi rozmawiam i w uprzejmy sposób przekazuję mój punkt widzenia ;) Bez względu na to co bredzą do słuchawki :evil_lol: Co nie znaczy,że ta mile traktowana przeze mnie osoba zostanie zaszczycona posiadaniem Sary :) Sara musi mieć najlepszy domek albo... zostanie u Mosii jak długo będzie trzeba. Napewno nie damy jej komuś kto swoje psy trzyma na łańcuchach :angryy: Nie bez powodu ten właśnie fragment zacytowałam jak przekazywałam Wam jak wyglądała rozmowa z panem z Zawiercia. Quote
KrystynaS Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Tak, przyjmijmy że adopcja Sary to przywilej, nie każdy ma przywileje kto tylko by chciał.Sara musi mieć najlepszy domek albo... zostanie u Mosii jak długo będzie trzeba.Tak Cię podejrzewałam ale wolałam się upewnić :p Quote
magda222 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Wpłynęło 50 zł od Ewy B.(Cantadorra?) i 20 zł od Marysi55 :loveu: Dziękuję kochane moje :loveu: Quote
Cantadorra Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='magda222']Wpłynęło 50 zł od Ewy B.(Cantadorra?) i 20 zł od Marysi55 :loveu: Dziękuję kochane moje :loveu: Tak to ode mnie. Kochana podaj ludziom swoj nr konta odnosnie naszego bazarku, co sie skonczyl wczoraj. Ja tylko wysle rzeczy tym, co zlicytowali. Przesylka - 5,50 zł, priorytet. Niech wszystkie pieniadze wysylaja Tobie: za rzecz i przesylke. Quote
magda222 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Cantadorra napisał(a):Tak to ode mnie. Kochana podaj ludziom swoj nr konta odnosnie naszego bazarku, co sie skonczyl wczoraj. Ja tylko wysle rzeczy tym, co zlicytowali. Przesylka - 5,50 zł, priorytet. Niech wszystkie pieniadze wysylaja Tobie: za rzecz i przesylke. Dzisiaj powysyłam.Dziękuję :loveu: Quote
magda222 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Odnowiłam Sarze allegro: Sara-owczarek potrącony przez pociąg szuka domu! (761808289) - Aukcje internetowe Allegro Quote
marysia55 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 to ja chociaż podrzuce nocną porą naszą królewnę na pierwszą stronę, żeby była widoczna dla jakiegoś domku :lol: Quote
magda222 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 marysia55 napisał(a):to ja chociaż podrzuce nocną porą naszą królewnę na pierwszą stronę, żeby była widoczna dla jakiegoś domku :lol: Nasz mocny marek (Marek?!) - Marysia :loveu: Quote
marysia55 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 magda222 napisał(a):Nasz mocny marek (Marek?!) - Marysia :loveu: ale mocno nocny to tylko w weekendy:p Quote
magda222 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Wpłynęły pieniążki od Diany79 za bazarek 50 zł :loveu: W tej chwili finanse Sary przedstawiają się tak: ostatnie saldo + 40 zł wpłaty: + 218 zł Diana79 (bazarek) + 50 zł Cantadorra + 20 zł Marysia55 + 50 zł Diana79 (bazarek) + 100 zł magda222 + 100 zł Ada ------------------------------------------------ MAMY 578 ZŁ :multi: Przelewam 400 zł za hotelik za październik. Dziękuję kochane :loveu: Dzięki Wam Sara jest bezpieczna :loveu: Quote
Recommended Posts