Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irenaka napisał(a):
Gusia jest be;)
Nie chce, żebym pomogła z bazarkami:placz:;).
A jak Sarunia? Nadal brak odzewu na ogłoszenia?

Przedwczoraj dzwonił jakiś facet z okolic Zawiercia.
Ale o takich telefonach nawet nie piszę tutaj.
Cytuję najważniejszy dla mnie fragment rozmowy:
"Mom 2 psy przy budach na łańcuchach,ale Sara byłaby w chałpie z dziećmi".
Grzecznie z panem porozmawiałam,powiedziałam mu o tym jaka jest Sara,że wymaga troski,musi mieć stały dostęp do ogródka,że chora,a także o wizytach przedadopcyjnych,poadopcyjnych,umowie...
Pan był z wszystkim na tak.Chciał nawet jechać Sarę zobaczyć.Miał zadzwonić do mnie na drugi dzień i dokładnie się dogadać,bo powiedziałam mu że muszę powiadomić właścicielkę hoteliku w którym Sara przebywa.
I... nie zadzwonił.

Posted

magda222 napisał(a):
Przedwczoraj dzwonił jakiś facet z okolic Zawiercia.
Ale o takich telefonach nawet nie piszę tutaj.
Cytuję najważniejszy dla mnie fragment rozmowy:
"Mom 2 psy przy budach na łańcuchach,ale Sara byłaby w chałpie z dziećmi".
Grzecznie z panem porozmawiałam,powiedziałam mu o tym jaka jest Sara,że wymaga troski,musi mieć stały dostęp do ogródka,że chora,a także o wizytach przedadopcyjnych,poadopcyjnych,umowie...
Pan był z wszystkim na tak.Chciał nawet jechać Sarę zobaczyć.Miał zadzwonić do mnie na drugi dzień i dokładnie się dogadać,bo powiedziałam mu że muszę powiadomić właścicielkę hoteliku w którym Sara przebywa.
I... nie zadzwonił.

Moim zdaniem, to dobrze, ze nie zadzwonil. Z calym szacunkiem, ale lepiej dla Saruni jest jak jest....

Posted

irenaka napisał(a):
Pewnie, że chcę.
Cokolwiek, żeby Ci pomóc, bo się zagrzebiesz w bazarkach:evil_lol:.

Dzięki Irenko, to jutro Ci wyślę zdjęcia bo dzisiaj mam wątpliwą przyjemność bycia jeszcze w pracy....Jutro nam rusza nowa strona www więc jest sajgon jakiś.

Przepraszam dziewczyny, ale bazarek w związku z powyższym też uzupełnię jutro.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dzięki Irenko, to jutro Ci wyślę zdjęcia bo dzisiaj mam wątpliwą przyjemność bycia jeszcze w pracy...

Gosia , dobrze że nie odmówiłaś Irence, bo to taka mrófffta jest. Nie lubi byc bezrobotna. A na dodatek pamiętliwa :evil_lol:

Posted

[quote name='magda222']Wpłynęło 218 zł od Diany79 :loveu:
Wielkie,wielkie dzięki :loveu:

ja tylko wystawiłam bazarek :oops:
podziękowania należą się Lunarmermaid która zakupiła ciuszki na bazarku oraz Smyku która wpłaciła 200zł za ciuszki i przekazała je do dalszej licytacji :loveu::multi: i dzieki temu będzie jeszcze kilka kolejnych wpłat z bazarku :Cool!:

Posted

magda222 napisał(a):
Przedwczoraj dzwonił jakiś facet z okolic Zawiercia..... "Mom 2 psy przy budach na łańcuchach,ale Sara byłaby w chałpie z dziećmi"...... I... nie zadzwonił.

No nie wiem ile czasu musiałabym się zastanawiać nad tą adopcją..... :shake: Baaaaardzo długo, bardzo.
Na razie głodna nie jest, opiekę ma dobrą i na głowę jej się nie leje. Jest szczęśliwa. Reszta się ułoży.

Czekamy na TEN telefon :lol:.

Posted

KrystynaS napisał(a):
No nie wiem ile czasu musiałabym się zastanawiać nad tą adopcją..... :shake: Baaaaardzo długo, bardzo.
Na razie głodna nie jest, opiekę ma dobrą i na głowę jej się nie leje. Jest szczęśliwa. Reszta się ułoży.

Czekamy na TEN telefon :lol:.

Krysiu,ja zawsze grzecznie z wszystkimi rozmawiam i w uprzejmy sposób przekazuję mój punkt widzenia ;) Bez względu na to co bredzą do słuchawki :evil_lol:
Co nie znaczy,że ta mile traktowana przeze mnie osoba zostanie zaszczycona posiadaniem Sary :)
Sara musi mieć najlepszy domek albo... zostanie u Mosii jak długo będzie trzeba.
Napewno nie damy jej komuś kto swoje psy trzyma na łańcuchach :angryy:
Nie bez powodu ten właśnie fragment zacytowałam jak przekazywałam Wam jak wyglądała rozmowa z panem z Zawiercia.

Posted

Tak, przyjmijmy że adopcja Sary to przywilej, nie każdy ma przywileje kto tylko by chciał.

Sara musi mieć najlepszy domek albo... zostanie u Mosii jak długo będzie trzeba.
Tak Cię podejrzewałam ale wolałam się upewnić :p

Posted

[quote name='magda222']Wpłynęło 50 zł od Ewy B.(Cantadorra?) i 20 zł od Marysi55 :loveu:
Dziękuję kochane moje :loveu:

Tak to ode mnie. Kochana podaj ludziom swoj nr konta odnosnie naszego bazarku, co sie skonczyl wczoraj. Ja tylko wysle rzeczy tym, co zlicytowali. Przesylka - 5,50 zł, priorytet. Niech wszystkie pieniadze wysylaja Tobie: za rzecz i przesylke.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Tak to ode mnie. Kochana podaj ludziom swoj nr konta odnosnie naszego bazarku, co sie skonczyl wczoraj. Ja tylko wysle rzeczy tym, co zlicytowali. Przesylka - 5,50 zł, priorytet. Niech wszystkie pieniadze wysylaja Tobie: za rzecz i przesylke.

Dzisiaj powysyłam.Dziękuję :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
to ja chociaż podrzuce nocną porą naszą królewnę na pierwszą stronę, żeby była widoczna dla jakiegoś domku :lol:

Nasz mocny marek (Marek?!) - Marysia :loveu:

Posted

Wpłynęły pieniążki od Diany79 za bazarek 50 zł :loveu:

W tej chwili finanse Sary przedstawiają się tak:

ostatnie saldo + 40 zł
wpłaty:
+ 218 zł Diana79 (bazarek)
+ 50 zł Cantadorra
+ 20 zł Marysia55
+ 50 zł Diana79 (bazarek)

+ 100 zł magda222
+ 100 zł Ada

------------------------------------------------
MAMY 578 :multi:

Przelewam 400 zł za hotelik za październik.

Dziękuję kochane :loveu:
Dzięki Wam Sara jest bezpieczna :loveu: