Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KrystynaS napisał(a):
Melduję obecność :hand:

noooo , tak trzymać :happy1::happy1: bo ja dzisiaj będę krócej urzędować więc mogłabym co niektórym nie potrzebnie NN wpisać:diabloti:

Posted

Właśnie niedawno (3 godz. temu) wróciłam z pracy i odwiedzam 'moje wątki' a nóż jakiś domek się objawił dla któregoś Piesa tak przy niedzieli. A tu nic, figa.

Sara jak ci życie płynie???? Powiedzcie coś Ciotki wtajemniczone.

Posted

marysia55 napisał(a):
noooo , tak trzymać :happy1::happy1: bo ja dzisiaj będę krócej urzędować więc mogłabym co niektórym nie potrzebnie NN wpisać:diabloti:

Uff... Zdążyłam! Obecna!!!

Posted

witam się z rana :loveu: Saruniu przepraszam, że mnie tak długo nie było ale byłam na urlopie i nie miałam dostępu do internetu :placz:
ale widzę, że tu cioteczek wiele i humorki wszystkim dopisują :multi:
i tak trzymać :loveu::multi:

Posted

Ciotki, sprawę mam

Booo, będę robić drugi książkowy bazarek dla Sary.
Ale jest też taka bardzo biedna sunia, Tosca, jej leczenie pochłania ogromne ilości pieniędzy, a jej opiekunka właśnie straciła pracę...

Tu jej wątek
http://www.dogomania.pl/forum/f28/tosca-ciezko-chora-prosimy-o-pomoc-116269/

Pytam więc otwartym tekstem czy zgodzicie się, żeby następny bazarek był po połowie dla Sary i dla Toski?

Posted

[quote name='gusia0106']Ciotki, sprawę mam

Booo, będę robić drugi książkowy bazarek dla Sary.
Ale jest też taka bardzo biedna sunia, Tosca, jej leczenie pochłania ogromne ilości pieniędzy, a jej opiekunka właśnie straciła pracę...

Tu jej wątek
http://www.dogomania.pl/forum/f28/tosca-ciezko-chora-prosimy-o-pomoc-116269/

Pytam więc otwartym tekstem czy zgodzicie się, żeby następny bazarek był po połowie dla Sary i dla Toski?

Ja się zgadzam w 100 % !!!
Sara jest w tej chwili zabezpieczona.Dzięki Wam!!! :loveu:
Teraz trzeba pomóc innej bidzie.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dzięki Ciotki!:loveu:

To ja się dzisiaj postaram zmontować kolejny bazarek książkowy :cool3:

to ja czekam, pzrede wszystkim na spis tresćści :evil_lol:

Posted

Neigh napisał(a):
Kurna moze szkoda, ze nie jest głucha, albo ślepa.........
Teresa szuka nowego psa. Musi być totalnie nieadopcyjny.......

A kto to jest Teresa?
Sara niestety jest mało adopcyjnym psem.Ma poważne problemy z chodzeniem (tylne łapy).Zaczyna załatwiać się pod siebie.Nie nadaje się do mieszkania.Ale słyszy i widzi dobrze :)

Posted

magda222 napisał(a):
A kto to jest Teresa?
Sara niestety jest mało adopcyjnym psem.Ma poważne problemy z chodzeniem (tylne łapy).Zaczyna załatwiać się pod siebie.Nie nadaje się do mieszkania.Ale słyszy i widzi dobrze :)

Pani Teresa to właścicielka Trusta.
Trust w zeszłym tygodniu odszedł za TM, a Pani Teresa jest aniołem i zawsze adoptuje psy, na które nikt inny nawet by nie spojrzał

Posted

Zna mnie:evil_lol:

Teresa - jest dodatkowo moim Osobistym Aniołem. Zgarnia z ulic cieżarne suki ( wczoraj ) + z parkingu ( dzisiaj). Dokarmia pół okolicy i jest święte fiksum dyrdum:-)

Czyli kojec 30m2 byłby ok? Rozumiem, ze nei jest skoczna......Bo Teresa jest właścicielką porąbanej Kory..( też onka). A kojec nie ma dachu.. Trust i dwa onki Teresy były wypuszczane symultanicznie.....

Bo oprócz kojca tam są hektary ogrodzonej sztachetami ( Korunia uwielbiała łazić po siatkach.....) działki.
Trust któremu dawano maks 2 miesiące i poszedł do Tereski jako do hospicjum przeżył tam 2 lata ( bez 3 dni)