Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wybaczcie, ale wrzucę jeszcze jeden watek.. Nie wiem już gdzie te deklaracje zbierać, wszyscy bez kasy, dogo-bankruci ;)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kumpel-kochac-ludzi-znaczy-cierpiec-zbieramy-deklaracje-liczy-sie-kazda-zlotowka-147024/?highlight=kumpel[/url]

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda222']Paraliż nastąpił na skutek właśnie tego zwapnienia kręgosłupa.
Na zdjęciu rtg wygląda to tak,że [B]to co ma być ruchome między kręgami sztywnieje,zarasta.I to jest niestety postępujące[/B] i nie ma na to lekarstwa.
[/quote]
Rozumiem, następuje postępująca mineralizacja dysków międzykręgowych i usztywnienie kręgosłupa.
I zabiegi rehabilitacyjne np. masaż tu nic nie poradzą???? Chyba nie.
Zresztą w warunkach hotelu to byłoby trudne do wykonania, jest tam wiele psów i pewnie niejeden wymaga szczególnej troski a człowiek niestety ma tylko dwie ręce.

W tej sytuacji zdrowotnej będzie dużo trudniej znaleźć dom dla Sary.

W połowie października zrobię mały przelew dla Sary (jednorazowy niestety). [B]Magdo222[/B] konto to samo co dla Balbinki i Tosi????

Posted

[quote name='KrystynaS']
W połowie października zrobię mały przelew dla Sary (jednorazowy niestety). Magdo222 konto to samo co dla Balbinki i Tosi????

Krysiu,bardzo dziękuję :loveu: :loveu: :loveu:
Konto to samo.

Wpłynęło 200 zł od Irenki (irenaka).
Ogromnie dziękuję kochana!!! :Rose:

Posted

Dzień dobry :lol:

Jak Sara??? czy chodzi już tak jak przed tym incydentem z paraliżem???
Napiszcie proszę w skrócie jak ogólnie się czuje, jak sprawuje się w hotelu (jest u mosii?)

nie przebrnęłam przez cały wątek :oops:

Posted

[quote name='KrystynaS']Dzień dobry :lol:

Jak Sara??? czy chodzi już tak jak przed tym incydentem z paraliżem???
Napiszcie proszę w skrócie jak ogólnie się czuje, jak sprawuje się w hotelu (jest u mosii?)

nie przebrnęłam przez cały wątek :oops:

Rozmawiałam wczoraj rano z Mosii.Sara czuje się dobrze.Stróżuje.Pilnuje.Ujada strasznie na inne psy.To niesamowite jak ona się zmieniła,otworzyła na świat.Jak odbierałyśmy ją zaledwie 4 miesiące temu była cichym,smutnym stworzonkiem.
Może Mosii znajdzie chwilę i napisze tu coś więcej.

Posted

Wróciłam ;)

Ogarnę chałupę i zrobię dla Was pierwsze dwa bazarki.

I zapowiem....przywiozłam dziś kumpelę ze Świnoujścia - psiarę zamiłowana, która na psie cele dała mi ...74 książki;)

Będzie miała Sarunia wypasiony bazarek :cool3:

Posted

Ja też już miałam nie wchodzić na nowe wątki... Ale trafiłam tu z wpisu Irenki na wątku Krzyczkowiaków.
Dobra, deklaruję 30 zł miesięcznie na Sarę. Trzymaj sie Madziu, musi być dobrze.

Posted

Zamieszczam aktualne rozliczenie:

Wpłaty od czerwca do września:

magda222 405 zł
Ada 405 zł
AlfaLS 80 zł
Nanhoo 150 zł
Ewa36 230 zł
Spinca 20 zł
Cantadorra 100 zł
p.Barbara S. 150 zł
Irenaka 200 zł
----------------------
1740 zł

Hotelik:

czerwiec 400 zł
lipiec 400 zł
sierpień 400 zł
wrzesień 400 zł + 100 zł weterynarz
------------------------------------
1700 zł

Jesteśmy 40 zł na plusie :loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']
I zapowiem....przywiozłam dziś kumpelę ze Świnoujścia - psiarę zamiłowana, która na psie cele dała mi ...74 książki;)

Będzie miała Sarunia wypasiony bazarek :cool3:[/QUOTE]
74 książki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: