Neigh Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Się nie cieszcie. Bo dom i tak dopiero od połowy grudnia. Co sobie Tereska wybierze, to jej wybór - ja na razie jej podsyłam kandydatów. Wszystko co stare, brzydkie, chore pokręcone ......idealne. Quote
Cantadorra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No coz, kazdy by chcial, zeby jego ulubieniec trafil jak najlepiej. Ja kibicuję Saruni! Quote
marysia55 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Cantadorra']No coz, kazdy by chcial, zeby jego ulubieniec trafil jak najlepiej. Ja kibicuję Saruni! ja oczywiście też :loveu::loveu: Cantadorra zauważyłaś napis pod swoim nickiem :evil_lol: ale mnie się mój bardziej podoba :diabloti: tak sie czuję jakbym dostała order "Orła Białego":kciuki::kciuki: Quote
Cantadorra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='marysia55']ja oczywiście też :loveu::loveu: Cantadorra zauważyłaś napis pod swoim nickiem :evil_lol: ale mnie się mój bardziej podoba :diabloti: tak sie czuję jakbym dostała order "Orła Białego":kciuki::kciuki: No wlasnie zauwazylam i sie zdziwilam, bo reszta nie miala ;) Ale pewnie za chwile dostaną order! Zazdroszcze Ci tego psiego olizmu. Kiedys tez bede miala!!!:diabloti: Nie chwal sie! Quote
magda222 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='marysia55']Cantadorra zauważyłaś napis pod swoim nickiem :evil_lol: O co chodzi z tymi podpisami?Jak się je ustawia? Nie widzę u Cantadorry podpisu.A u Ciebie Marysiu tak. Quote
KrystynaS Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Och to miejsce u Pani Teresy byłoby bardzo dobre dla Sary. To nie kontrolowanie oddawania moczu poważnie utrudnia i ogranicza znalezienie domu. Właściwie to Sara może mieszkać tylko w kojcu no bo w mieszkaniu :shake:. Quote
diana79 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Sarunia pokazujemy się z rana na pierwszej :lol: p.s. ja nie widzę u nikogo podpisów :shake::evil_lol: Quote
Cantadorra Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Wszystkie podpisy zniknęły!? Nie rozumiem o co tu chodzi :-o A Sarunię witamy z rana. Wstawaj malutka. Quote
marysia55 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='magda222']O co chodzi z tymi podpisami?Jak się je ustawia? Nie widzę u Cantadorry podpisu.A u Ciebie Marysiu tak. te podpisy to robili moderatorzy :loveu: (fajne były) ale dzisiaj już nikt ich nie ma-szkoda. Ja również witam Sarunie, ale tak trochę z daleka bo mnie grypsko dopadło :placz: ( ale w łóżku wyleżeć nie mogę :evil_lol:) Quote
KrystynaS Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Marysiu masz nie dawać się żadnym wirusom czy innym mikrobom!!!! Zdrowiej nam jak najszybciej!!!!! Quote
marysia55 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :evil_lol: i znowu nie mogę wyleżeć więc zaglądam do Sary i cioteczek oczywiście też :p:p:p Quote
diana79 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ciekawe jak Sara radzi sobie z taka pogodą, a cioteczki proszę się kurować i nie chorować ;) Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witaj z rana Sarunia. Jak sie masz kochana? Mam nadzieje, ze lepiej niz cioteczki Gusia i Marysia:cool3: Quote
gusia0106 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Próbujemy jeszcze raz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171748 Quote
marysia55 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Cantadorra napisał(a):Witaj z rana Sarunia. Jak sie masz kochana? Mam nadzieje, ze lepiej niz cioteczki Gusia i Marysia:cool3: :crazyeye: to Gusia też chora, chorsza ........... :p Quote
iwlajn Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witajcie dziewczyny:) stawiam kawkę popołudniową, bo zaraz usnę:) Quote
gusia0106 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 iwlajn napisał(a):Witajcie dziewczyny:) stawiam kawkę popołudniową, bo zaraz usnę:) Ja poproszę ;) iwlajn - wyślij mi na PW adres do wysyłki ;) Quote
KrystynaS Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Dobry wieczór wszystkim!!!! :lol: Marysiu jak zdrowie???? lepiej??? czy lepiej nie mówić???? Rzeczywiście Cię powaliło bo nie buszujesz u Sary. Szkoda. :sad: Magdo jak Sara???? jak z jej łapami???? Quote
marysia55 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 KrystynaS napisał(a):Dobry wieczór wszystkim!!!! :lol:Marysiu jak zdrowie???? lepiej??? czy lepiej nie mówić???? Rzeczywiście Cię powaliło bo nie buszujesz u Sary. Szkoda. :sad: Magdo jak Sara???? jak z jej łapami???? ale jak mówi stare, polskie porzekadło "złego diabli nie biorą":diabloti: Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 marysia55 napisał(a):ale jak mówi stare, polskie porzekadło "złego diabli nie biorą":diabloti: A mi nagadala od zlych bab, a sama....... no prosze! To juz dwie zle jestesmy? To mnie tez diabli nie wezma?:diabloti: Quote
magda222 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Na konto Sary wpłynęło 233 zł z bazarku zrobionego przez Gusię :loveu: Bardzo dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 magda222 napisał(a):Na konto Sary wpłynęło 233 zł z bazarku zrobionego przez Gusię :loveu: Bardzo dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Superasto! Sarunia taka bezpieczna! Tak sie ciesze.:loveu: Quote
KrystynaS Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 marysia55 napisał(a):ale jak mówi stare, polskie porzekadło "złego diabli nie biorą":diabloti:No złego nie biorą, więc Ciebie mogą. Cantadorra Ty też uważaj na siebie :lol:. Magda nam gdzieś zaginęła czy co???? Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Krysia na nocnej zmianie? Czy tym razem spanko w domu? Quote
Recommended Posts