Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda222 napisał(a):
Ja jak wpadam do domu to wszystko robię na pełnych obrotach :lol:
Pranie,sprzątanie,gotowanie... Często też stwierdzam,że dziś np.nie trzeba odkurzać :evil_lol: Byleby szybko na dogo wejść :evil_lol:

A po co prać, sprzątać i gotować?
Lepiej od razu dogo:evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irenaka napisał(a):
A po co prać, sprzątać i gotować?
Lepiej od razu dogo:evil_lol:

Syn nie może chodzić głodny i śmierdzący,więc siła wyższa.
Ja tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

magda222 napisał(a):
Syn nie może chodzić głodny i śmierdzący,więc siła wyższa.
Ja tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zawsze można nauczyc męża, syna itp, żeby sami robili, ale to na ogol tylko teoria. Panow jakos wybitnie trudno przestawic na samodzielnosc w dziedzinie prac domowych :mad:

Posted

[quote name='irenaka']Ja mam kiepsko. Ostatnio mój TZ zaglądając mi przez ramię przeczytał, że piszę o sobie, że jestem świruska. Zdziwił się mocno, że muszę taki oświadczenie napisać na dogo bo on wie to od dawna:evil_lol:.
Uzależnione jesteśmy od dogo na bank, wszystkie.
Tylko jak się wyleczyć?
Irenka , faceci zawsze przeinaczaja fakty:lol:, zaangazowanie traktują jako świrowanie. A to przeciez dwie różne sprawy :shake:. Nic sie nie martw , my kochamy taką ześwirowaną Irenkę i nie zmieniaj się. Dla męża nie warto , mówię to z własnego doświadczenia :diabloti:
Wiem, że dogo to uzależnienie ale jakis nałóg trzeba mieć, więc nawet nie szukam terapii ani terapeuty :evil_lol:

Posted

KrystynaS napisał(a):
Marysia!!!!!:crazyeye: O tej porze????? co się stało?????

Krysia:loveu:, czasami w tygodniu trzeba sie chwilkę przespać :diabloti: żeby w pracy nie zauważyli, że całą noc balangowałam :evil_lol: ( na dogo:cool3:)

Posted

Cichutko tu, wszyscy śpią a ja nie :p

Cantadorra napisał(a):
Cioteczki zamiast spac to latają po dogo. Jestescie szalone!

Z tym spaniem-niespaniem to się rozsynchronizowałam przez pracę, pracuję od ładnych kilku lat w systemie zmianowym dzień - noc. Jeśli jestem w nocy na dyżurze to nie śpię, a jeśli jestem w domu i mogłabym się położyć o przyzwoitej godzinie jak Pan Bóg przykazał to po prostu nie chce mi się spać. Zatraciłam chyba ten rytm dobowy dzień/noc.
No, wszystko przez pracę :mad:, zdecydowanie bardziej wolałabym być rentierem na ten przykład, ale cóż

No to sobie łażę nocą po Dogo i czytam, czasem coś napiszę :lol:.

Posted

KrystynaS napisał(a):
Cichutko tu, wszyscy śpią a ja nie :p

kochana , ja tez nie śpię i łazikuję po Dogo :diabloti: ja pracuję od 8-20 dzień w dzień ( prywatna firma-pełna dyspozycyjność) więc mi tylko noce zostały znamten ból, ale te piesy są tego warte no i Wy cioteczki , któe moge tutaj spotkać i pokochać :loveu:

Posted

[quote name='KrystynaS']a może "całodobowy klub ......" no bo niektórzy działają to znaczy zaglądają na wątek zarówno w porze nocnej jak i dziennej.

Ja jestem za całodobowym klubem.
Co ja winna, że w nocy śpię a w dzień pracuję?:placz:;)

[quote name='marysia55']OK podpisuję się pod tym dla dobra Sary :loveu:

Twoje szczęście:mad:;) Już myślałam, że się nie zgodzisz.
A może ten całodobowy klub zaprosić na wątek Patoska?
I tak tam część z nas już jest

[quote name='Cantadorra']KrystynaS i Marysia, hallo, pobudka! Poranna kawka czeka! Ciekawe czy juz wszyscy po spacerkach ze swoimi pupilami.

Nie licz na to.
Właśnie przewracają się na drugi boczek.
Może im podłączyć budzik pod dogo?
Ale by się wkurzały. My robimy poranny wpis na dogo a budzik dzwoni przy łóżku Marysi :evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Ja jestem za całodobowym klubem.
Co ja winna, że w nocy śpię a w dzień pracuję?:placz:;)

Twoje szczęście:mad:;) Już myślałam, że się nie zgodzisz.
A może ten całodobowy klub zaprosić na wątek Patoska?
I tak tam część z nas już jest

Nie licz na to.
Właśnie przewracają się na drugi boczek.
Może im podłączyć budzik pod dogo?
Ale by się wkurzały. My robimy poranny wpis na dogo a budzik dzwoni przy łóżku Marysi :evil_lol:

Slusznie, niech bedzie calodobowy, nie bedzie tu dyskryminacji :p

A te co sie przewracaja na drugi boczek to niech odleżyn nie dostaną. Nie wiedzą, ze kto rano wstaje temu ................:eviltong:

O jakim Patosku piszecie?

Posted

[quote name='irenaka']Nie licz na to. Właśnie przewracają się na drugi boczek.
Może im podłączyć budzik pod dogo?Ale by się wkurzały. My robimy poranny wpis na dogo a budzik dzwoni przy łóżku Marysi :evil_lol:
:crazyeye: łooo matko i Ty przeciwko mnie Brutusiae tzn,Irenko . Człowiek na chwilkę zmruży oko i patrzcie wszyscy jak mi wbijają nóż w plecy :diabloti:
[quote name='Cantadorra']
A te co sie przewracaja na drugi boczek to niech odleżyn nie dostaną. Nie wiedzą, ze kto rano wstaje temu ................:eviltong:O jakim Patosku piszecie?
no właśnie kochana ja ten ruch obrotowy to cały czas wykonuję żeby swoje odespać i odleżyn nie dostać ( mam to opracowane do perfekcji :diabloti:)

Nie wiesz kto to jest Patos ????? :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Cantadorra']No nie wiem.... az strach jeszcze raz zapytac, zeby pałką nie dostac........ :oops:
Marysia, a ty lewa noga nie wstalas? Kawa byla za zimna? :diabloti:

nie , ja tak zawsze mam z rana :evil_lol: ( chociaż kawa mogłaby być troche cieplejsza) za to w nocy wychodzi ze mnie całe moje wewnętrzne ciepełko :diabloti:
wrzucę Ci kochana linka do wątku naszego Patoska to sobie zajrzyj i zobacz jakie cudo-pies :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/patos-wrocil-z-adopcji-ma-padaczke-106038/

Posted

Cantadorra na miłość boską pobudka o godz. 8 rano w dzień wolny od pracy :eek2:, kobieto!!!! Taka godzina dla mnie to prawie środek nocy.

Urządzenie zwane budzikiem to nie jest dobry pomysł na mnie. Gdy rano muszę wstać np. do pracy o godz. 5.00 (:mad: :mad:) to dzwoni na mnie tak, uwaga - telefon stacjonarny 1 sztuka, komórka 2 sztuki, budzik klasyczny 1 sztuka. Dodatkowo Sonia szczeka słysząc ten piekielny jazgot dzwonkowy. I co i nic, potrafię zaspać ze 2 godziny :eviltong:. Dobrze, że kierowniczka rozumie moje problemy ze snem. Bo to jest dobra kobieta.

Konia z rzędem temu co wymyśliłby taki budzik, który byłyby w stanie mnie obudzić skutecznie.

Posted

trochę spóźniona , ale przecież dalej noc :diabloti: witam Sare i cioteczki :loveu::loveu:
jutro pprzed 12 nie wstaje z łożka:evil_lol: i żaden, ale to żaden budzik nie pomoże :p

Posted

A ja i tak mimo, że niedziela obudzę się o 8:00. Choć wolę to niż w dzień powszedni o 6:00.
Jak dla mnie klub może być całodobowy. A kto będzie robił rano kawkę? Ja lubię z ekspresu. A jak do klubu Sary ma się dogorra? Aha, dogorra to mafia ( władza ścigajaca ) ;)

Posted

[quote name='Bambino']A ja i tak mimo, że niedziela obudzę się o 8:00. Choć wolę to niż w dzień powszedni o 6:00.
Jak dla mnie klub może być całodobowy. A kto będzie robił rano kawkę? Ja lubię z ekspresu. A jak do klubu Sary ma się dogorra? Aha, dogorra to mafia ( władza ścigajaca ) ;)
zwłaszcza tych co to zapominają o swoich deklaracjach :diabloti: tutaj pewnie takie usługi będą nie potrzebne :cool1:

Posted

Kochani proszę zajrzyjcie tu:

http://www.dogomania.pl/forum/f1206/37-kotow-6-psow-pomocy-potrzebne-szczepionki-lekarstwa-karma-148575/

Apel:

Kochani dogomaniacy!!!
Bardzo prosimy o pomoc!!!
Koty i psy będą stopniowo odbierane.
Chcemy je wyleczyć i zaszczepić,żeby miały większe szanse na adopcje.
Ale dopóki ich nie zabezpieczymy muszą jeść!!!
Prosimy o pomoc!!!
Potrzebna karma,szczepionki,środki odrobaczające.
Czy ktoś może pomóc?