magda222 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Wpłynęło 20 zł od AlfyLS :loveu: Bardzo dziękujemy :loveu: Chciałam uroczyście ogłosić,że na koncie Sary jest w tej chwili 461 zł :loveu: Hotelik mamy zapłacony za cały październik i jeszcze na koncie u Mosii około 100 zł w zapasie,które jej przelałam na weta (ile dokładnie z tej stówki zostało musi napisać sama Mosii). Bardzo wszystkim dziękuję :Rose: Quote
marysia55 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]:evil_lol: pólnoc się zbliża na zegarze :evil_lol: :iloveyou: ciotka Marysia przypomina o Sarze :iloveyou:[/FONT] Quote
Cantadorra Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Fantastycznie, ze jestesmy do przodu z finansami Sary. Jednak pieniadze maja to do siebie, ze szybko sie rozlaza. Takze trzymamy reke na pulsie.......:razz: Quote
kaja555 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Sara bezpieczna całe szczęscie, ale szkoda że żadnych widoków na DS, ostatnio kryzys w adopcjach. Quote
magda222 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='kaja555']Sara bezpieczna całe szczęscie, ale szkoda że żadnych widoków na DS, ostatnio kryzys w adopcjach. Czasem odzywa się ktoś w sprawie Sary. Ostatnio rozmawiałam z dwoma osobami na gg. Ale jedna z nich jak przedstawiłam wstępne warunki (wizyta przedadopcyjna,poadopcyjna,umowa) już się nie odezwała. A druga z osób (miły chłopak z Katowic) szuka raczej psa zdrowego,z którym będzie mógł pobiegać po parku. W ten weekend jest akcja w Silesii i skierowałam go tam do dziewczyn. http://www.dogomania.pl/forum/f98/dzien-psa-psiejsko-czarodziejsko-w-silesia-city-center-106922/?highlight=silesia Quote
Mada:) Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 W końcu się ktoś znajdzie dla Sarci. Musi. :shake: W górę szczęściaro. Quote
magda222 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Mada:) napisał(a):W końcu się ktoś znajdzie dla Sarci. Musi. :shake: W górę szczęściaro. Madzia nas odwiedziła :multi: Quote
KrystynaS Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Cześć Sara :lol:. Witam nocną zmianę :lol: Quote
magda222 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 KrystynaS napisał(a):Cześć Sara :lol:. Witam nocną zmianę :lol: Marysia też już jest :) Tylko jeszcze tu nie dotarła :) Quote
magda222 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 KrystynaS napisał(a):Dotrze, dotrze :p na mur-beton. Wiem :cool1: Niezawodna Marysia :loveu: Narazie u krzyczkowiaków siedzi :cool3: A dawno nie było tu Diany79 :roll: Quote
KrystynaS Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Wywołuj Magda, wywołuj a zaraz się zjawią, zobaczysz. Quote
marysia55 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 KrystynaS napisał(a):Wywołuj Magda, wywołuj a zaraz się zjawią, zobaczysz. cioteczki :loveu::loveu: , przed pólnocą zdążyłam :evil_lol: :crazyeye: a właściwie to równo o północy, to sie nazywa synchronizacja :diabloti: Quote
magda222 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Uderz w stół ... :lol: A tak serio.Kurde nawet nie wiecie jak się cieszę,że tu jesteście :loveu: Quote
marysia55 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 a jak my się Madzia cieszymy, że tu jesteśmy. Prawda Krysiu:lol:. Tylko nam się marzy jakies zdjęcie Sary, mówią że marzenia się spełniają , tylko to nasze jakos tak pomału. Ale my cierpliwe kobiety jesteśmy, nawet bardzo cierpliwe :diabloti: więc poczekamy :mad: Quote
marysia55 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Dobranoc cioteczkom "nocnym markom":loveu: i Saruni też :loveu:. Lecę do wyrka. Jutro z Wami posiedzę trochę dłużej :lol: weekend przeca będzie :diabloti: Quote
magda222 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 marysia55 napisał(a):a jak my się Madzia cieszymy, że tu jesteśmy. Prawda Krysiu:lol:. Tylko nam się marzy jakies zdjęcie Sary, mówią że marzenia się spełniają , tylko to nasze jakos tak pomału. Ale my cierpliwe kobiety jesteśmy, nawet bardzo cierpliwe :diabloti: więc poczekamy :mad: Zdjęcia Sary musi zrobić i wkleić Mosii.Ja mieszkam grubo ponad 100 km od niej.Nie mam samochodu.Nie mam jak tam dojechać. Quote
KrystynaS Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='marysia55']cioteczki :loveu::loveu: , przed pólnocą zdążyłam :evil_lol: :crazyeye: a właściwie to równo o północy, to sie nazywa synchronizacja :diabloti: Gratuluję Marysiu doskonałej wręcz czasoprecyzji. Jestem pod wrażeniem :roll: [quote name='magda222']Uderz w stół ... :lol: A tak serio.Kurde nawet nie wiecie jak się cieszę,że tu jesteście :loveu: My też, my też :sweetCyb: [quote name='marysia55'].... nam się marzy jakies zdjęcie Sary, ....:mad: [quote name='marysia55']Ale my cierpliwe kobiety jesteśmy,....:mad:O tak, bardzo :mad:. Jesteśmy niespotykanie cierpliwe kobiety Quote
KrystynaS Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='marysia55']Dobranoc cioteczkom "nocnym markom":loveu: Lecę do wyrka..... Marysia!!!!!:crazyeye: O tej porze????? co się stało????? Quote
Cantadorra Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Cioteczki zamiast spac to latają po dogo. Jestescie szalone! Quote
magda222 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Cantadorra napisał(a):Cioteczki zamiast spac to latają po dogo. Jestescie szalone! Ja po całym tygodniu siedzenia na dogo do 2-3ej wstałam dziś o 11tej :oops: Quote
irenaka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 magda222 napisał(a):Ja po całym tygodniu siedzenia na dogo do 2-3ej wstałam dziś o 11tej :oops: Bierz przykład z innych dziewczyn:loveu:. Przeszły na nocny tryb życia. Faceci śpią, futrzaki też a One szaleją bezkarnie. Ja mam kiepsko. Ostatnio mój TZ zaglądając mi przez ramię przeczytał, że piszę o sobie, że jestem świruska. Zdziwił się mocno, że muszę taki oświadczenie napisać na dogo bo on wie to od dawna:evil_lol:. Uzależnione jesteśmy od dogo na bank, wszystkie. Tylko jak się wyleczyć? Quote
magda222 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 irenaka napisał(a):Bierz przykład z innych dziewczyn:loveu:. Przeszły na nocny tryb życia. Faceci śpią, futrzaki też a One szaleją bezkarnie. Ja mam kiepsko. Ostatnio mój TZ zaglądając mi przez ramię przeczytał, że piszę o sobie, że jestem świruska. Zdziwił się mocno, że muszę taki oświadczenie napisać na dogo bo on wie to od dawna:evil_lol:. Uzależnione jesteśmy od dogo na bank, wszystkie. Tylko jak się wyleczyć? Ja jak wpadam do domu to wszystko robię na pełnych obrotach :lol: Pranie,sprzątanie,gotowanie... Często też stwierdzam,że dziś np.nie trzeba odkurzać :evil_lol: Byleby szybko na dogo wejść :evil_lol: Quote
magda222 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Odnowione allegro: Sara-owczarek potrącony przez pociąg szuka domu! (786303041) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts