Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłynęło 20 zł od AlfyLS :loveu: Bardzo dziękujemy :loveu:

Chciałam uroczyście ogłosić,że na koncie Sary jest w tej chwili 461 zł :loveu:

Hotelik mamy zapłacony za cały październik i jeszcze na koncie u Mosii około 100 zł w zapasie,które jej przelałam na weta (ile dokładnie z tej stówki zostało musi napisać sama Mosii).

Bardzo wszystkim dziękuję :Rose:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaja555']Sara bezpieczna całe szczęscie, ale szkoda że żadnych widoków na DS, ostatnio kryzys w adopcjach.

Czasem odzywa się ktoś w sprawie Sary.
Ostatnio rozmawiałam z dwoma osobami na gg.
Ale jedna z nich jak przedstawiłam wstępne warunki (wizyta przedadopcyjna,poadopcyjna,umowa) już się nie odezwała.
A druga z osób (miły chłopak z Katowic) szuka raczej psa zdrowego,z którym będzie mógł pobiegać po parku.
W ten weekend jest akcja w Silesii i skierowałam go tam do dziewczyn.
http://www.dogomania.pl/forum/f98/dzien-psa-psiejsko-czarodziejsko-w-silesia-city-center-106922/?highlight=silesia

Posted

KrystynaS napisał(a):
Wywołuj Magda, wywołuj a zaraz się zjawią, zobaczysz.

cioteczki :loveu::loveu: , przed pólnocą zdążyłam :evil_lol:

:crazyeye: a właściwie to równo o północy, to sie nazywa synchronizacja :diabloti:

Posted

a jak my się Madzia cieszymy, że tu jesteśmy. Prawda Krysiu:lol:. Tylko nam się marzy jakies zdjęcie Sary, mówią że marzenia się spełniają , tylko to nasze jakos tak pomału. Ale my cierpliwe kobiety jesteśmy, nawet bardzo cierpliwe :diabloti: więc poczekamy :mad:

Posted

marysia55 napisał(a):
a jak my się Madzia cieszymy, że tu jesteśmy. Prawda Krysiu:lol:. Tylko nam się marzy jakies zdjęcie Sary, mówią że marzenia się spełniają , tylko to nasze jakos tak pomału. Ale my cierpliwe kobiety jesteśmy, nawet bardzo cierpliwe :diabloti: więc poczekamy :mad:

Zdjęcia Sary musi zrobić i wkleić Mosii.Ja mieszkam grubo ponad 100 km od niej.Nie mam samochodu.Nie mam jak tam dojechać.

Posted

[quote name='marysia55']cioteczki :loveu::loveu: , przed pólnocą zdążyłam :evil_lol:

:crazyeye: a właściwie to równo o północy, to sie nazywa synchronizacja :diabloti:
Gratuluję Marysiu doskonałej wręcz czasoprecyzji. Jestem pod wrażeniem :roll:
[quote name='magda222']Uderz w stół ... :lol:

A tak serio.Kurde nawet nie wiecie jak się cieszę,że tu jesteście :loveu:
My też, my też :sweetCyb:
[quote name='marysia55'].... nam się marzy jakies zdjęcie Sary, ....:mad:

[quote name='marysia55']Ale my cierpliwe kobiety jesteśmy,....:mad:
O tak, bardzo :mad:. Jesteśmy niespotykanie cierpliwe kobiety

Posted

magda222 napisał(a):
Ja po całym tygodniu siedzenia na dogo do 2-3ej wstałam dziś o 11tej :oops:

Bierz przykład z innych dziewczyn:loveu:.
Przeszły na nocny tryb życia. Faceci śpią, futrzaki też a One szaleją bezkarnie.
Ja mam kiepsko. Ostatnio mój TZ zaglądając mi przez ramię przeczytał, że piszę o sobie, że jestem świruska. Zdziwił się mocno, że muszę taki oświadczenie napisać na dogo bo on wie to od dawna:evil_lol:.
Uzależnione jesteśmy od dogo na bank, wszystkie.
Tylko jak się wyleczyć?

Posted

irenaka napisał(a):
Bierz przykład z innych dziewczyn:loveu:.
Przeszły na nocny tryb życia. Faceci śpią, futrzaki też a One szaleją bezkarnie.
Ja mam kiepsko. Ostatnio mój TZ zaglądając mi przez ramię przeczytał, że piszę o sobie, że jestem świruska. Zdziwił się mocno, że muszę taki oświadczenie napisać na dogo bo on wie to od dawna:evil_lol:.
Uzależnione jesteśmy od dogo na bank, wszystkie.
Tylko jak się wyleczyć?

Ja jak wpadam do domu to wszystko robię na pełnych obrotach :lol:
Pranie,sprzątanie,gotowanie... Często też stwierdzam,że dziś np.nie trzeba odkurzać :evil_lol: Byleby szybko na dogo wejść :evil_lol: