Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jola_li napisał(a):
Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia Ajaksa z jego nowego życia :-)!!!

Mam to samo:lol: Już kilkanaście razy wracałam i oglądałam. I zaraz idę znowu na poprzednią stronę:loveu:

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Gdyby była potrzeba pokazania go wetom w stolicy (tfu!tfu!), to macie metę u mnie. Najwyżej koty zamknie się na trochę w innym pokoju, jakoś wytrzymają :razz:
Zdejmuję banerek Ajaksa :)

Dziękujemy Ewo :loveu:. Ajaks testuje różne miejsca do drzemki.

Posiedzę sobie troszkę tutaj:

Zmęczyła mnie ta prasówka:

Zmiana boczku:

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Moje wrzucała na wątek Gusia i jak najbardziej zgadzam sie na ich publikację:loveu: Pędzę na stronkę Ajania:lol:

Bardzo serdecznie dziękujemy :multi::Dog_run:

Posted

Jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszam do pobrania banerka-Tina została odebrana kilka miesięcy temu bezdomnej znad wisły w stanie skrajnego wyczerpania razem ze masakrycznie poparzonym szczeniakiem, który stał cały w ranch przez kilka tygodni.
szczeniakowi a właściwie już młodemu psiakowi znalazłam dom ale potrzebna jest pomoc behawiorysty ma agresję lękowa-kilka razy pogryzł już pana-niegroźnie ale pogryzł- -broni swojej właścicielki i ją tylko akceptuje.
W czwartek była u niego behawiorystka, dała wskazówki jak z nim postępować, leki na wyciszenie (jednocześnie jest wetem) i zaleciła kastrację.
Za miesiąc kolejna wizyta-kastracja za tydzień albo dopiero po urlopie dr Moniki za 3 tyg.
Ludzie chcą o niego walczyć to najważniejsze

http://www.dogomania.pl/forum/f28/__tina-owczarek-srodkowoazjatycki-mix-szuka-domu_-128794/?highlight=asiaf1

Posted

admirabilis6 napisał(a):
Wow, juz lece ogladac album.

I jeszcze mam pytanie- jak paluszek? On byl amputowany jednak?

No i czy Ajaks ma apetyt. Tak ciekawa jestem wszystkiego co u Ajania.

Kochani, stwierdziliśmy, że nie ma sensu powielać tych samych wiadomości na każdym forum ( dogomania, owczarek itp.) - dlatego też bieżące informacje oraz zdjęcia są umieszczane na naszym forum fundacyjnym, gdzie wszystkich zainteresowanych s e r d e c z n i e _z a p r a s z a m y:
LINK : Ajaks w nowym domu
LINK : Album Ajaksa

Posted

ale się wzruszyłam :loveu:

niesamowite jak on się zmienił...ma takie piękne futro

no i chyba lepiej trafić nie mógł - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :loveu: