Ewa i flatki Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Gdyby była potrzeba pokazania go wetom w stolicy (tfu!tfu!), to macie metę u mnie. Najwyżej koty zamknie się na trochę w innym pokoju, jakoś wytrzymają :razz: Zdejmuję banerek Ajaksa :) Quote
gusia0106 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ale super zdjęcia!!! To ja idę zdjąć Ajaksa z podpisu :multi: Quote
admirabilis6 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ajaks spi w lozku! Szczyt marzen :multi::multi::multi: Sciagam z podpisu. Chlip. Quote
jola_li Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia Ajaksa z jego nowego życia :-)!!! Quote
asiaf1 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Cieszę się, że tak mu się udało.:multi: Super wygląda!!!! Miał szczęście że spotkał Was na swojej drodze:loveu: Quote
Ewa Marta Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 jola_li napisał(a):Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia Ajaksa z jego nowego życia :-)!!! Mam to samo:lol: Już kilkanaście razy wracałam i oglądałam. I zaraz idę znowu na poprzednią stronę:loveu: Quote
medar Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Gdyby była potrzeba pokazania go wetom w stolicy (tfu!tfu!), to macie metę u mnie. Najwyżej koty zamknie się na trochę w innym pokoju, jakoś wytrzymają :razz: Zdejmuję banerek Ajaksa :) Dziękujemy Ewo :loveu:. Ajaks testuje różne miejsca do drzemki. Posiedzę sobie troszkę tutaj: Zmęczyła mnie ta prasówka: Zmiana boczku: Quote
Ewa Marta Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ale mi w duszy śpiewa:loveu: Ale mu dobrze, nareszcie tak, jak powinno być całe życie:loveu: Przytuliłabym się do tego futra... Quote
mysza 1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ostatnie najpiękniejsze. Języczek:loveu::loveu::loveu: Quote
medar Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ajaksiu oraz my ładnie prosimy autorów zdjęć o zgodę na ich przekopiowanie do albumu Ajaksa, który własnie tworzymy na Picasa Web. LINK: Album Ajaksa Jednocześnie zapraszamy serdecznie wszystkich miłośników Ajaksa do jego strony na naszym forum: LINK : Ajaks w nowym domu Quote
Ewa Marta Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Moje wrzucała na wątek Gusia i jak najbardziej zgadzam sie na ich publikację:loveu: Pędzę na stronkę Ajania:lol: Quote
medar Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ewa Marta napisał(a):Moje wrzucała na wątek Gusia i jak najbardziej zgadzam sie na ich publikację:loveu: Pędzę na stronkę Ajania:lol: Bardzo serdecznie dziękujemy :multi::Dog_run: Quote
admirabilis6 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wow, juz lece ogladac album. I jeszcze mam pytanie- jak paluszek? On byl amputowany jednak? No i czy Ajaks ma apetyt. Tak ciekawa jestem wszystkiego co u Ajania. Quote
Ewa i flatki Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Z tego, co Sophie mówiła, wynika, że paluszek amputowany. Znając Ajania myślę, że przystosowuje się do dobrego miejsca błyskawicznie - to skarb, nie pies :loveu: Quote
asiaf1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszam do pobrania banerka-Tina została odebrana kilka miesięcy temu bezdomnej znad wisły w stanie skrajnego wyczerpania razem ze masakrycznie poparzonym szczeniakiem, który stał cały w ranch przez kilka tygodni. szczeniakowi a właściwie już młodemu psiakowi znalazłam dom ale potrzebna jest pomoc behawiorysty ma agresję lękowa-kilka razy pogryzł już pana-niegroźnie ale pogryzł- -broni swojej właścicielki i ją tylko akceptuje. W czwartek była u niego behawiorystka, dała wskazówki jak z nim postępować, leki na wyciszenie (jednocześnie jest wetem) i zaleciła kastrację. Za miesiąc kolejna wizyta-kastracja za tydzień albo dopiero po urlopie dr Moniki za 3 tyg. Ludzie chcą o niego walczyć to najważniejsze http://www.dogomania.pl/forum/f28/__tina-owczarek-srodkowoazjatycki-mix-szuka-domu_-128794/?highlight=asiaf1 Quote
medar Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 admirabilis6 napisał(a):Wow, juz lece ogladac album. I jeszcze mam pytanie- jak paluszek? On byl amputowany jednak? No i czy Ajaks ma apetyt. Tak ciekawa jestem wszystkiego co u Ajania. Kochani, stwierdziliśmy, że nie ma sensu powielać tych samych wiadomości na każdym forum ( dogomania, owczarek itp.) - dlatego też bieżące informacje oraz zdjęcia są umieszczane na naszym forum fundacyjnym, gdzie wszystkich zainteresowanych s e r d e c z n i e _z a p r a s z a m y: LINK : Ajaks w nowym domu LINK : Album Ajaksa Quote
Ewa i flatki Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Już się zarejestrowałam tam :cool3::diabloti: Quote
medar Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Już się zarejestrowałam tam :cool3::diabloti: Witamy i gratulujemy !! :diabloti::cool3: Quote
sleepingbyday Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 świetny poniedziałkowy njus :multi:. Ajaksik powinien trafic do metafor :cool3:. wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, Psie :loveu: Quote
Zofia.Sasza Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 No to zmieniam tytuł wątku :multi: Quote
rufusowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ale się wzruszyłam :loveu: niesamowite jak on się zmienił...ma takie piękne futro no i chyba lepiej trafić nie mógł - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :loveu: Quote
Chandler Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ma szczęście Ajaksik! Ale myślę, że medar i czarok też trafił się Cuuuuudo-Pies. Wszystkiego dobrego dla stadka dwu- i czworonożnego. Quote
Recommended Posts