emilia2280 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='jola_li'] Kto chce skan artykułu :-)? Ja tez poproszé bo u mnie nie ma w kiosku! :shake: [email protected] Quote
gameta Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 ja też poproszę skan, bo uziemiona jestem w domu: [email protected] Quote
medar Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [SIZE="3"]Dla tych, którzy nie zdążyli kupić: SCAN Quote
medar Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Odi']Kupiłam i przeczytałam. Ajaks odmieniony - czy przypadkiem nie podmieniony?;) Przecież to nie ten sam pies:loveu: Czarok - Oboje z Ajaksem wyglądacie przecudnie. Medar - podwójne gratulacje.[/quote] Dziękuję serdecznie, zapraszam do odwiedzin :loveu: Quote
Anna_33 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A ja nie umiem skanu powiekszyc.:oops: Moge prosic na mail? [email protected] Quote
Isadora7 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Anna_33']A ja nie umiem skanu powiekszyc.:oops: Moge prosic na mail? [email protected] To powiększysz: można tez ściągnąć: Sendspace.pl - Darmowy hosting plików :p Quote
Anna_33 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dziekuje :-) chcialabym tylko takie artykuly czytac....Wam tez dziekuje.. Quote
bros Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 przeczytałam , i aż miło na serduchu się robi, choć wydzje mi się ze i kilka stron tekstu pisanego nie oddało by szczęścia na jakie trafił Ajax u czarok i medar :loveu: piękne jest to Wasze wspolne zdięcie :bluepaw: Quote
Odi Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Medar, pięknie dziękuję za zaproszenie - z przyjemnością Was odwiedzimy. Tymczasem pozdrawiam serdecznie Czarok, Ciebie i całą Waszą psią Rodzinkę:loveu: Quote
medar Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Odi']Medar, pięknie dziękuję za zaproszenie - z przyjemnością Was odwiedzimy. Tymczasem pozdrawiam serdecznie Czarok, Ciebie i całą Waszą psią Rodzinkę:loveu: Dla takich miłośników zwierząt drzwi zawsze stoją otworem, w dzień i w nocy :cool1:. Janek szlaki ma przetarte, więc tylko wsiadać i jechać :razz:. Quote
czarok Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Czas na jakieś wieści od Ajaksa . Ajaks pozdrawia wszystkich serdecznie i merda ogonem PODSKAKUJĄC na tylnych łapach !!!. Bo Ajaks zaczął podskakiwać i biegać! Z najnowszych wieści ważne jest również to, że Ajaks i Besi powolutku zaczynają się zaczepiać do zabawy, co nas niezmiernie cieszy, bo to większa dawka ruchu dla „staruszka”. A tak w ogóle, to doszłam do wniosku, że Ajaksowi namieszano w papierach i na pewno ma mniej niż 10 lat – z każdym dniem wydaje się być młodszy. Rano dziarsko biegnie za Miśkiem na koniec ogrodu, wita nas przy furtce łapiąc za rękawy i odprowadzając do domu, namiętnie kopie dziury ogroooomne w wypielęgnowanym trawniku Jurka ( nie przejmując się wrzaskami „ nogi ci z d**ska powyrywam kundlu zapchlony” ). Ajaks ostatnio dostał w prezencie swoją osobistą maskotkę ( bo zaczął nosić resztki pluszaków pozostałych ogonów) i tak się ucieszył jak dziecko – nie rozstawał się z nią nawet podczas jedzenia ( widać na fotkach ). Z gorszych wieści, to co jakiś czas walczymy ze strupami na futrze ( coś mi się zdaje, że nie obędzie się bez posiewu – na mój nos to jakiś bakcyl ) – na razie mija po posmarowaniu dwu/trzykrotnym Clobedermem. W najbliższym czasie będziemy myśleć o usunięciu gluta i rewizji paszczęki ( bo te cholerne bakcyle mogą być z zepsutych zębów). Zaraz medar wstawi kilka fotek ( reszta jak zwykle w albumie picasa) Quote
medar Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ajaks dumnie kroczy ze swoim "zwierzaczkiem", a nosi go wszędzie: ; ; Oto jak odpoczywają pieseczki, jak je stracić z oczu: ; ; Reszta jak zwykle tutaj:Album Ajaksa Quote
Anna_33 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Genialne :loveu: kazdy szanujacy sie pies musi miec swojego pluszaka)) Mam pytanie, czy zdjecia Ajaksa "po przemianie" mozemy wykorzystac na stronie? Quote
emilia2280 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ajaniu usmiecha sié pelná gébá. Moze i bez zébów, ale géba :lol: Quote
mysza 1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Łzy same płyną do oczu kiedy przypomnę sobie dzień, w którym weszłam do szpitala na Kosiarzy i zobaczyłam Ajaksia takiego biednego a on mi łapkę podawał. Nawet nie śniło mi się, że taki los go spotka:loveu: A jeśli chodzi o wiek to od początku mówiłam, że jest młodszy;) Wygląda przepięknie i chyba cudownie się czuje. Przeogromnie się cieszę, że daliście mu dom:loveu: A w Przyjacielu Psie wygląda wyjątkowo przystojnie:eviltong: Quote
czarok Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Anna_33 napisał(a):Mam pytanie, czy zdjecia Ajaksa "po przemianie" mozemy wykorzystac na stronie? Jasne, zdjęcia możecie wykorzystać :-). Podczytuję miau i wiem, że będzie strona i przymierzam się do tekstu o Ajaksie, ale jego leczenie nie jest jeszcze zakończone, a chciałabym napisać o całości ( klinika + u nas). Jutro wybieram się do weta z Ajaksem i chyba w sobotę będzie wycinany glut ( zobaczymy co nasz weterynarz na to, bo póki co, to jest mój pomysł) i po rekonwalescencji zebrałabym to wszystko jakoś razem w pigułkę na stronę.... PS. Zawsze pod choinkę nasze ogony dostają futrzaste maskoty :-) ( Ajaks teraz dostał poza kolejnością :-P). Nie mamy dzieci, a czasem po powrocie do domu czuję się jak w przedszkolu - całe mieszkanie zawalone zabawkami w najróżniejszych miejscach :) Quote
Erazm Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A ja wciaz podgladam cichutko wielkie szczescie Ajaksa Quote
gameta Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A mnie straaaaaaasznie cieszy, że Ajaks jest normalnym, domowym, kanapowym psem :multi: Po tym co przeżył biedak naprawdę to wielka radość :loveu: Quote
Anna_33 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Spokojnie trzy razy to napiszesz...dosc powoli nam idzie. Troche to moja wina..mhm:oops: Moja sunia bez pluszaka na dwor nie wyjdzie, jak nie ma "pod lapa" to skarpetki mojego syna dekompletuje :mad: Agnieszka z OS tez sprezentowala suni z Boguszyc, ktora sie opiekuje pluszaka. Jak te boguszyckie psy cenia swoja wlasnosc, z dzioba nie wypuszczaja, wreszcie maja cos wlasnego...Inny psiak boguszycki z wlasnym poslaniem wszedzie chodzi)) I to jest wlasnie w tym najwspanialsze, ze zaczynaja zachowywac sie jak normalne psy w normalnych, wlasnych domach. Ale Ajaks..doslownie znad grobu wyciagniety.Nie ten pies teraz. Na stronie, jako pierwsze zwierzaki maja byc na honorowych miejscach Ajaks i kotka Szansa. Oba byly z gory ''skazane". Quote
Zofia.Sasza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 E, Wy! Kim jesteście i co zrobiliście z Ajaksem???? Ja dobrze pamiętam jak Ajaks wygląda. Łysy i niemrawy jest :diabloti: A serio, to ja też byłam zdania, że on nie ma dychy. ON-ki w tym wieku i z taka przeszłością gorzej chodzą najczęściej. Ja do tej pory nie mogę uwierzyć w to, co się stało :loveu: Quote
Ewa Marta Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Oglądając jego zdjęcia w galerii Ajania, aż się wierzyć nie chce, że to ten sam pies:lol: Wygląda jak po niezłej kuracji odmładzającej. Jest piękny, szczęśliwy i najcudniejszy:loveu: Te jego oczy miałam przed sobą, kiedy zostawiałam go po spacerze w klinice... Nie chce nawet pamiętać, jakie to było straszne, że nie mogę go zabrać z tego małego pokoju... Tyle, że nigdy, przenigdy nie mogłabym dać mu takiej swobody i radości, ile jej zaznaje u WAS! Tak bardzo ciesze się, że jest taki radosny i otoczony miłością:loveu: Uwielbiam oglądać jego zdjęcia, bo on ma w sobie coś takiego, co emanuje nawet ze zdjęć. Taka siła, spokój i mądrość..... Quote
Ewa i flatki Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ja też nigdy nie myślałam, że ona ma tyle lat. Szacuję go na jakieś 7 góra. To cudowne, że ma przez 24 godziny na dobę do kogo się uśmiechać tymi oczyskami, gdzie biegać i w piernatach wylegiwać :loveu: Czy jest możliwe zrobić albumik z "prawdziwymi" zdjęciami Ajaksa dla pana Józefa ? Myślę, że byłby to dla niego niesamowity prezent :lol: A czarok i Medar niech się czują wyściskani i ucałowani :buzi: Quote
bros Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Erazm napisał(a):Fan club Ajaksa wciaz aktywny:lol: dokładnie TAK :bigcool::bluepaw: Quote
Ewa i flatki Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Jakby inaczej - połączyło nas uwielbienie Jego Wysokości Ajaksa Wspaniałego i radość spowodowana jego drugim życiem :laola: Quote
Recommended Posts