Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak nie ma przeciwskazan, to jasne, ze usuwac. Tez bym nie chciala zeby mi dyndalo takie cos..
Ja panikuje, bo zdrowego kota sterylizowalam i wylazly klopoty pozniej, problemy z sercem itd, z trudem najwazniejsza bitwe wygralismy..A wskazan do echa nie bylo przed sterylka.
Ale Ajaks chyba przebadany z kazdej mozliwej strony :-)

Tez prosze o wiecej danych o olejku) czy on sie tak po prostu nazywa "kokosowy"?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ ja nie umiem wklejać linków za chwilkę medar wklei linki do dwóch for dyskusyjnych, na których można poczytać o działaniu oleju kokosowego. Zakupu dokonałam przez internet i nie było żadnych problemów z dostawą - szybko i solidnie.

Posted

emilia2280 napisał(a):
A ja dostané rozliczenie za Ajania. Zofia umiesci w pierwszym poscie, zeby nie bylo.

Już zamieściła :-) , Ajaksiu pięknie dziękuje za wszelka pomoc, a zwłaszcza pomoc finansową. Bez Was dziewczyny, nie miał szans na godne i szczęśliwe życie.

• 2 weeks later...
Posted

Czas na kilka kolejnych fotek Ajaksika ;-)
;
;
;
;
Dzięki Zofia&Sasza, Ajaksik będzie we wrześniu gościł na łamach miesięcznika PRZYJACIEL PIES.

Posted

Przepiękna, cudna Rodzinka:loveu:
Nie mogę dostać się na forum emira, na którym sa aktualności. Wyskakuje mi, że konto jest zablokowane... Coś chyba jest nie tak, bo nie mogę dostać się nawet na strone główną:shake:

Posted

[quote name='Ewa Marta']Przepiękna, cudna Rodzinka:loveu:
Nie mogę dostać się na forum emira, na którym sa aktualności. Wyskakuje mi, że konto jest zablokowane... Coś chyba jest nie tak, bo nie mogę dostać się nawet na strone główną:shake:

Forum Emira działa to adres:
FORUM FUNDACJI DLA RATOWANIA ZWIERZĄT BEZDOMNYCH "EMIR" ::

zablokowana jest tylko strona, bo sponsor zwalił sprawę i nie opłacił na czas rachunku (jutro już bedzie działać)

Posted

Kopiuję z emirowego forum najnowsze wieści od czarok :-):

Ajaksio już na dobre poczuł, że jest u siebie ....Drze pysk razem z resztą bandy pod furtką, bezczelnie wpycha się nie proszony do łóżka i namiętnie wykopuje ogromną dziurę pod gankiem zaraz po tym, jak ją Jurek zakopie
Wczoraj wieczorem nagle zaczął ostro szczekać w ogrodzie...prosiłam, wołałam, próbowałam przekupić...W końcu nie wytrzymałam i poszłam zobaczyć co się dzieje....Moim oczętom ukazał się taki oto widok - Ajaks biega w kółko i szczeka, a Besi i Misiu stoją obok i patrzą na niego jak na wariata....Myślę sobie " pies zwariował"...Okazało się, że jednak Ajaks znalazł sobie bardzo poważny powód do rozdzierania pyska, bo oto u jego "stóp" leżał sobie zwinięty w kłębek jeżyk. Ajaks chyba się wkurzył, że nie udało mu się tej kłującej kulki w pysk wziąć

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Dziś w "Przyjacielu Psie" jest artykuł o Ajaksie i jego Pani :lol:[/quote]

W środę rano poleciałam do kiosku, poprosiłam o "PP", przejrzałam, artykułu nie znalazłam, podziękowałam panu i poszłam.
A potem w domu czytam j.w. ;-)
Więc w czwartek znowu poleciałam do kiosku, poprosiłam o "PP", na co pan spojrzał mi głęboko w oczy spojrzeniem, które wyrażało wątpliwości co do moich zdrowych zmysłów ;-).

Kto chce skan artykułu :-)?

Posted

[quote name='jola_li']W środę rano poleciałam do kiosku, poprosiłam o "PP", przejrzałam, artykułu nie znalazłam, podziękowałam panu i poszłam.
A potem w domu czytam j.w. ;-)
Więc w czwartek znowu poleciałam do kiosku, poprosiłam o "PP", na co pan spojrzał mi głęboko w oczy spojrzeniem, które wyrażało wątpliwości co do moich zdrowych zmysłów ;-).

Kto chce skan artykułu :-)?

Bardzo poproszę mój mail [email protected]

Posted

Kupiłam i przeczytałam.
Ajaks odmieniony - czy przypadkiem nie podmieniony?;) Przecież to nie ten sam pies:loveu:

Czarok - Oboje z Ajaksem wyglądacie przecudnie.

Medar - podwójne gratulacje.