Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tez czekam na wieści o Verterku chocby z tego powodu, że właśnie wklejam ogłoszenia innego pieska na różne strony i ciągle natykam się na robione przeze mnie juz dawno temu ogłoszenia Vertera. Pokasowałbym je odrazu ale wole się upewnić, że już nie będą potrzebne :kciuki:

Posted

wiec..... rozmawiałam z Layla i są jeszcze koło Darłowa ale wracaja
domek dla Vertera super:multi::multi: jak na zdjeciu woda, piekny ogród bardz dobrzy ludzie. Verter ma domek murowany ocieplony wełna mineralna z okienkiem:evil_lol::evil_lol: latal po terenie, suke narazie olał:razz: wszystko superrrrrrr

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
wiec..... rozmawiałam z Layla i są jeszcze koło Darłowa ale wracaja
domek dla Vertera super:multi::multi: jak na zdjeciu woda, piekny ogród bardz dobrzy ludzie. Verter ma domek murowany ocieplony wełna mineralna z okienkiem:evil_lol::evil_lol: latal po terenie, suke narazie olał:razz: wszystko superrrrrrr

:loveu::loveu::loveu:

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

:cunao::cunao::cunao::cunao:

Nie wiem jak Wam dziękować, megii1 i Leyli :loveu: jutro zadzwonię i osobiście podziękuję :loveu::loveu:

Jak się cieszę :loveu::loveu::multi::multi:

Posted

Megii, wielkie dzięki za hotelowanie Vertera i wyprawę po nowe życie dla niego. Leyla, dzięki za transport. _Laro, dzięki za założenie wątku i pilotowanie go. Dziękuję również wszystkim, którzy tu byli, robili ogłoszenia, wpłacali pieniądze.
Powodzenia Varterku w nowym domku !!!!!!!!
:multi::multi: :multi::multi: :multi::multi:

Posted

marysia55 napisał(a):
chyba SE chlapnę jakiś syrop ze szczęścia :cunao::drink1::cunao:

Ja już to robię :drinka:
I też ze szczęscia, ze Verter w swoim wlasnym, stalym domu wreszcie... :multi:

Posted

:lol:Wróciłysmy o szóstej rano do domu także zdjęcia wstawię wieczorem jak dojdę do siebie:) Powiem tylko w skrócie ,że jechałyśmy moja "rakietą", na szczęście juz w drodze powrotnej zabładziłysmy i było ciężko... Mi jeszcze bardziej bo zżyłam się z psiakiem i smutno było bez niego. W każdym razie Państwo bardzo w porządku, dom i teren super, a dom Vertera to już zupełnie bajka. Suczki Vereter nie olał Gosiu - mała Sunia jak go zobaczyła nie była zachwycona i jak tylko mogła dogryzała biedakowi, Dobrze że Verter to dzentelmen i grzecznie usuwał się na bok. Myślę , ze to kwestia czasu i się dogadają. Umówiliśmy się z Państwem że na razie będą zaprzyjaźniać się z Verterem a potem zaprzyjaźnią jego z kotami, zeby wszystko było stopniowo. Dzisiejszą noc Verter nie spędził jeszcze w budzie tylko na super legowisku w garazu a Pani tak się martwiła że może jest głodny po podróży ze karmiła go chyba trzy razy. A Vereter widział na razie kota przez okno w domu i nic - zero reakcji:lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
chyba SE chlapnę jakiś syrop ze szczęścia :cunao::drink1::cunao:

Ja juz se chlapnelam i troche za duzo, podwojne swietowanie, Verterek i BIbi maja super domeczki...:multi::multi:Megii1 i Leyla super dzieki za ta ciezka podroz...jestescie super cioteczki:loveu::loveu:Verterku badz grzeczny w nowym domku:lol::lol:dogo cos szwankuje:mad::mad:

Posted

serio!!!!! dom jak z bajki i ludzie też. Verter zrobił małą wycieczkę po terenie i do stawu też wlazł:evil_lol: Takiej budy to ja nie widziałam;) to jakby mały domek z oknem z pleksji i drzwiami. 3000 m do biegania i przekochani ludzie:multi:

Megi non stop :-(:placz::-(:placz: zamiast skakać ze szczęścia. Zabujała się w Verterze!!!:cool3:

Posted

megii1 napisał(a):
:lol:Wróciłysmy o szóstej rano do domu także zdjęcia wstawię wieczorem jak dojdę do siebie:) Powiem tylko w skrócie ,że jechałyśmy moja "rakietą", na szczęście juz w drodze powrotnej zabładziłysmy i było ciężko... Mi jeszcze bardziej bo zżyłam się z psiakiem i smutno było bez niego. W każdym razie Państwo bardzo w porządku, dom i teren super, a dom Vertera to już zupełnie bajka. Suczki Vereter nie olał Gosiu - mała Sunia jak go zobaczyła nie była zachwycona i jak tylko mogła dogryzała biedakowi, Dobrze że Verter to dzentelmen i grzecznie usuwał się na bok. Myślę , ze to kwestia czasu i się dogadają. Umówiliśmy się z Państwem że na razie będą zaprzyjaźniać się z Verterem a potem zaprzyjaźnią jego z kotami, zeby wszystko było stopniowo. Dzisiejszą noc Verter nie spędził jeszcze w budzie tylko na super legowisku w garazu a Pani tak się martwiła że może jest głodny po podróży ze karmiła go chyba trzy razy. A Vereter widział na razie kota przez okno w domu i nic - zero reakcji:lol:

megii1 :loveu::loveu::loveu::loveu: wyśpij się kobitko, Leyla też, należy Wam się po długiej podróży ;) nie mogę uwierzyć, że Verter już w swoim nowym, wspaniałym domku :-o:-o:-o:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Ah, żal mi też megii1, przez ten czas zżyła się z Verterem....uściski kochana! :calus::calus::calus:

Posted

Dostałam dziś rano i wieczorem smsy od Państwa - sa bardzo zadowoleni z Verterka, imienia mu też nie zmienili i tak nakarmili po całej dobie głodówki że bidak już nie chce jeść:lol: Podobno zaprzyjaźnia się też z suczką - razem obszczekuja psiaka z sąsiedniej działki. A oto obiecane fotki:multi: Na poczatek Verter dostał od swojego nowego Pana prezent powitalny - uszko:

A potem już zwiedzał teren

Posted

A oto sławna buda Vertera - podobno nasz przystojniak już do niej wchodzi;) Dodam , że buda ma dwa pokoje, oba z oknami - jeden większy dla Vertera, drugi mniejszy dla Suni:loveu:

Posted

megii1 napisał(a):
A oto sławna buda Vertera - podobno nasz przystojniak już do niej wchodzi;) Dodam , że buda ma dwa pokoje, oba z oknami - jeden większy dla Vertera, drugi mniejszy dla Suni:loveu:

:crazyeye::crazyeye:
:mdleje:

...odlot.....:evil_lol:
Verter, spraw sie dobrze ;):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jestes w raju doopeczko :lol!: