Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='coronaaj']Ja tez...:mad::mad:co jeden to lepszy , nie mowiac o sms z bledami ortograficznymi...:evil_lol::evil_lol:duzo dzwoni takich typu smalcowni z Klobudzka:angryy::angryy:mysla , ze Bibi rasowa:roll::roll:i rozrodowa:-o:-o

To też się często zdarza, błędy ortograficzne w smsach :evil_lol::evil_lol::angryy::angryy:

Eh... on ma już tyle ogłoszeń!

I cisza :-(

Negri :loveu: dzięki, że odwiedziłaś chłopaka :loveu:

Jaki on jest ufny, wskakuje w ramiona nieznanej osoby :loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dostałam wczoraj sms-a "Czy ma pani szczeniaczki?"
Cholerka, nawet się ludziom zadzwonić nie chce...:angryy:
Juz prawie odpisałam, że owszem, mam - szczeniaczki-sześcioraczki..
Ciekawe co by wtedy napisali...Pewnie coś w rodzaju: "Gdzie można po nie pszyść.."
albo "Mogłaby je pani do mie pszywieść?, ale najlepi jutro..":angryy:

Posted

:mdleje::mdleje::mdleje:

Słuchajcie, był telefon w sprawie Vertera :multi:

Fajna Pani, młoda, wydaje się dobrze usposobiona do zwierząt, nie wiem, z głosu wydaje mi się już, że to odpowiedzialni ludzie, no ale wyjdzie w praniu, wizyta oczywiście konieczna.

Teraz szczegóły. Państwo mieszkają w okolicach Koszalina... daleko, ale myślę, że trzeba spróbować, bo to narazie jedyny telefon w sprawie Vertera od dłuższego czasu. Państwo mieli pieska, który im odszedł, szukają towarzysza dla ich suczki. Dlatego przed wydaniem Vertera dobrze by było go wykastrować. Verter miałby mieszkać na podwórku (myślę, że to dobrze jak na jego temperament, do tego towarzystwo koleżanki :) ), a w zimne dni będzie miał schronienie w garażu. Oczywiście wszystko trzeba sprawdzić.

Tak więc, cioteczki drogie, szukamy kogoś na wizytę w miejscowości Darłowo!!!

Posted

Jasza napisał(a):
Ja dostałam wczoraj sms-a "Czy ma pani szczeniaczki?"
Cholerka, nawet się ludziom zadzwonić nie chce...:angryy:
Juz prawie odpisałam, że owszem, mam - szczeniaczki-sześcioraczki..
Ciekawe co by wtedy napisali...Pewnie coś w rodzaju: "Gdzie można po nie pszyść.."
albo "Mogłaby je pani do mie pszywieść?, ale najlepi jutro..":angryy:

Ciotki mnie nie dziwi to, że do jakiejś tam baby z ogłoszenia piszą sms z błędem, skoro potrafią do Banku dać pismo z błędem na błędzie!! :angryy:

Szanowni Państfo, z powarzaniem... :roll:

Posted

[quote name='__Lara']:mdleje::mdleje::mdleje:

Słuchajcie, był telefon w sprawie Vertera :multi:

Fajna Pani, młoda, wydaje się dobrze usposobiona do zwierząt, nie wiem, z głosu wydaje mi się już, że to odpowiedzialni ludzie, no ale wyjdzie w praniu, wizyta oczywiście konieczna.

Teraz szczegóły. Państwo mieszkają w okolicach Koszalina... daleko, ale myślę, że trzeba spróbować, bo to narazie jedyny telefon w sprawie Vertera od dłuższego czasu. Państwo mieli pieska, który im odszedł, szukają towarzysza dla ich suczki. Dlatego przed wydaniem Vertera dobrze by było go wykastrować. Verter miałby mieszkać na podwórku (myślę, że to dobrze jak na jego temperament, do tego towarzystwo koleżanki :) ), a w zimne dni będzie miał schronienie w garażu. Oczywiście wszystko trzeba sprawdzić.

Tak więc, cioteczki drogie, szukamy kogoś na wizytę w miejscowości Darłowo!!!

Darłowo to nad morzem, dla mnie nie osiągalne....

Ciotki, błagamy odezwijcie się :-(

Laruś, masz kogoś z mapy pomocy?

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Darłowo to nad morzem, dla mnie nie osiągalne....

Narazie napisałam do Kingi - ma 38km do Darłowa, jest z Koszalina. Z Koszalina jest też koszalinianka, zaraz do niej napiszę. Jedna osoba jest z Darłowa :loveu: Judytka - zaraz piszę.

Na dogo jest tylko judyta, więc do niej napisałam, nie wiem czy to ta sama osoba.

Posted

Szkoda, że to nie wakacje, może by się ktoś wybrał do Darłowa na wczasy...
Ale tak poważnie, to liczę na to, że ktoś się na wizytę zgłosi..
Dla Vertera to duża szansa...

Może w tytule napisać?

Posted

Jasza napisał(a):
Szkoda, że to nie wakacje, może by się ktoś wybrał do Darłowa na wczasy...
Ale tak poważnie, to liczę na to, że ktoś się na wizytę zgłosi..
Dla Vertera to duża szansa...

Może w tytule napisać?

Masz rację Jaszo - napiszę zaraz Martynie. Zaraz też sprawdzę czy wpisała nowe rozliczenie w 1 poście :cool3:

Dzięki za trzymanie kciuków :lol: strasznie mi zależy żeby się udało!!! ludziom też na nim zależy, żeby się tylko nie rozmyślili :nerwy::nerwy::nerwy::modla:

Posted

[quote name='__Lara']Masz rację Jaszo - napiszę zaraz Martynie. Zaraz też sprawdzę czy wpisała nowe rozliczenie w 1 poście :cool3:

Dzięki za trzymanie kciuków :lol: strasznie mi zależy żeby się udało!!! ludziom też na nim zależy, żeby się tylko nie rozmyślili :nerwy::nerwy::nerwy::modla:
jasne ze tak :eviltong:
tytuł juz zmieniam ;)

Posted

[quote name='Negri_2008']Nie oddycham do wyjaśnienia :shocked!:

:sadCyber:

Negri.... :loveu: widzisz, ja spać nie mogę :diabloti:

Ogólnie myślimy teraz z megii1 nad planem B - ewentualnym, gdy ktoś nie znajdzie się na wizytę.

:hmmmm:

MartynaP - dzięki :lol:

Posted

[quote name='Negri_2008']Darłowo to nad morzem, dla mnie nie osiągalne....

Cioteczko podaj link do tej mapy pomocy
, please....:roll::roll:

Szukam kogos z Drawska Pomorskiego do wizyty przedadopcyjnej dla szczeniaka Georga...

Posted

Monday napisał(a):
agata51, nie obiecuj:razz:

:evil_lol::evil_lol:No to Agata51 jedzie sie wczasowac do Darlowa w pazdzierniku ale pogoda chyba lepsza, powodzenia:multi::multi:

Chita dzieki za mape pomocy:loveu:

Posted

Nikt się nie zgłosił....

słuchajcie, co Wy na to żeby tą Panią przemaglować telefonicznie? i jak będzie ok to zawieźć Vertera, tam jeszcze na miejscu sprawdzić co i jak?

Wypowiedźcie się.

Coronaaj,
wchodzisz na psy znalezione/ do adopcji ---> błyskawiczna mapa pomocy dogo ---> wejdź na jakiekolwiek województwo ---> na dole jest głowa pieska, kliknij na nią.

Posted

[quote name='__Lara']Nikt się nie zgłosił....

słuchajcie, co Wy na to żeby tą Panią przemaglować telefonicznie? i jak będzie ok to zawieźć Vertera, tam jeszcze na miejscu sprawdzić co i jak?

Wypowiedźcie się.

no ja akurat jestem za - sama czasami tak robie...;);)

Posted

[quote name='__Lara']Nikt się nie zgłosił....

Wypowiedźcie się.

Coronaaj, wchodzisz na psy znalezione/ do adopcji ---> błyskawiczna mapa pomocy dogo ---> wejdź na jakiekolwiek województwo ---> na dole jest głowa pieska, kliknij na nią.

Dzieki _Lara za instrukcje:loveu:jestem za "maglowaniem" telefonicznym:multi::multi:mozecie podac tez moj telefon(y) mam wprawe w maglowaniu popaprancow co dzwonia o adopcje Bibi.:mad::mad:wydaje mi sie, ze pare cioteczek zaangazujcie , a potem telefoniczna conference call , kazdego delikwenta mam na osobnej kartce ze wszystkimi danymi, odpowiedziami na pytania, wiec i bedzie sporo wpisow na Czarnych Kwiatkach...(jeden jest), robcie notatki, ja mam specjalna ankiete ale dodaje od siebie sporo ...wlaczajac edukacje o sterelizacji/kastraji ...mam juz 2 potencjalne domki (jedna wizyta przedadopcyjna przeszla nie robiona przez ze mnie Poznan)ale sie nie spiesze, jutro nastepna wizyta przedadopcyjna ...

Nie chce tlumaczyc naszej ankiety z www.aeropets.com
bo nikt by nie przeszedl...moze z malymi wyjatkami...:roll::roll:

Posted

Co do niszczenia Vertera to od to raczej robił z nudów i ostatnio odpuścił - od kiedy w kojcu ma koleżankę. Myślę że kostki i zabawki załatwią sprawę:)