Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

megii1 napisał(a):
Co do niszczenia Vertera to od to raczej robił z nudów i ostatnio odpuścił - od kiedy w kojcu ma koleżankę. Myślę że kostki i zabawki załatwią sprawę:)

A właśnie ma mieć koleżankę :loveu::loveu::loveu: ogród 30a, Pan cały czas w domu :p

Verter jedzie w tym tygodniu.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się Laro, że Vertuś po tylu miesiącach doczeka się ( myślę) swojego domu. Tym bardziej, że będzie miał towarzystwo.
Chciałabym już zobaczyć go biegającego "u siebie"!

Posted

Jasza napisał(a):
Cieszę się Laro, że Vertuś po tylu miesiącach doczeka się ( myślę) swojego domu. Tym bardziej, że będzie miał towarzystwo.
Chciałabym już zobaczyć go biegającego "u siebie"!

Ja też! :lol:

Posted

Piękne zdjęcia :-)
Oby Verterka tam chcieli i dobrze traktowali. Już tak długo piesek czeka, tyle razy trzymałam kciuki za niego...teraz nie będę :watpliwy:
Czekam z nadzieją na dalszy rozwój sytuacji :niedowia:

Posted

Po rozmowach z Leylą jedziemy w piątek tylko ja muszę jeszcze dostać urlop w pracy. Leyla będzie jechac chyba swoim samochodem i do niej pytanie jak rozliczony zostanie koszt transportu bo tego nie ustalałysmy a to w sumie 1000 km w dwie strony.

Posted

megii1, zostanie przelane za transport. Tylko weźcie jakąś fakturę z paliwa. Na koncie Vertera jest obecnie 529,70zł, więc myślę, że starczy, może jeszcze ktoś dopłaci.

Posted

[quote name='Piromanka']Ojej, jak bym tego chciała!
Verter swoje się już naczekał. Należy mu się taki domek!

Jasne, że mu się należy :lol:

Przelałam właśnie 310zł za hotel - ostatnia wpłata. Jutro mija IV miesiąc + 10zł za jeden dzień w czwartek = 310zł.

Na koncie Vertera jest obecnie: 219,70zł.

Posted

bumerang napisał(a):
ja tez myslę,że domek cudowny ale najwazniejsze że wiedzą jak kochać zwierzeta:loveu:

Domek wyglada na raj na ziemi ale i panstwo kochani...:multi::multi:ciotki jedzcie i szerokiej drogi:razz::razz:wczoraj cudowny dzien moja Bibi tez adoptowana...i to jaki dom, a wiecie, ze jestem kosa na polskie adopcje....:mad::mad:sa anioly na tej pieknej, polskiej ziemi...nie wszyscy sa zli:loveu::loveu:

Posted

Czy ja śnię...uszczypnijcie mnie proszę...jaki piękny dom dla Vertera :loveu:, jacy wspaniali ludzie :loveu:
Verterku na to szczęście warto było czekać :multi: nareszcie znalazły się osoby, które doceniły walory Bingo :loveu::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cool2::painting: