Marinka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 odnowiony cafeanimal.pl: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bingo-pies-lagodny-czujny-mlody-prawdziwy-SKARB!!,2539 Quote
__Lara Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dzięki Marinka :loveu::loveu: może wreszcie będzie w metro :roll: Quote
Marinka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 __Lara napisał(a):Dzięki Marinka :loveu::loveu: może wreszcie będzie w metro :roll: Oby :modla::modla::modla: :thumbs: Quote
__Lara Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 mysza 1 napisał(a):Bingo? :evil_lol: Dobrze wiedzieć... ? :p Verter to imię przez nas nadane, a Bingo to rzeczywiste imię :cool1: Quote
coronaaj Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 __Lara napisał(a):? :p Verter to imię przez nas nadane, a Bingo to rzeczywiste imię :cool1: Do kiedy ciotka coronaaj ma zaplaconego Verterka? Jak dzwonia w sprawie Bibi to pytam sie o domek dla kochanego Verterka bo czas do domku stalego.. Quote
__Lara Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 coronaaj napisał(a):Do kiedy ciotka coronaaj ma zaplaconego Verterka? Jak dzwonia w sprawie Bibi to pytam sie o domek dla kochanego Verterka bo czas do domku stalego.. coronaaj, masz zapłacone do IV miesiąca pobytu Vertera, a ja 21.09 płaciłam dopiero za III miesiąc. Dzięki ciotko :loveu: że się pytasz o domek. Quote
Sally (od Koanka) Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dawno mnie tu nei było, ale jak widzę nadal nic :-( Trzymam kciuki za domek Quote
agata51 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Do góry a potem od razu do domku, przystojniaku! Quote
Lu_Gosiak Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 WKLEJAM GDZIE MOGE, PRZEPRASZAM ZA OFF ciotki zajrzyjcie prosze...psiak ma dom, ale zlamal lape paskudnie jutro powinien miec operacje, ale mkoszty ogromne przekraczajace mozliwosci wlasciciela - 400zl:shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/f85/rufi-ma-dom-potrzebujemy-pomocy-na-sfinansowanie-operacji-lapy-400zl-kto-pomoze-140757/index31.html Quote
marysia55 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 dogo mi trochę szwankuje, ale dlaczego tu taka cisza :shake: Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Bo marysiu nikt się nie odzywa w sprawie Verterka :-(:placz::placz::placz::placz: Quote
agata51 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ale pomiziać Verterka na dobranoc można. Marysiu, tyle psów, tyle wątków. Eh... Quote
Piromanka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Tylko do Vertera się domek nie uśmiecha.... :-( Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja już nie wiem... Vertera to chyba wszyscy szerokim łukiem omijają.... Quote
Piromanka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Co się dzieje? Przecież to taki fajny pies! Polecam go gdzie tylko mogę. I nic. Wciąż nic. Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja też tego nie rozumiem :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: Może stereotypy - duży pies, w typie a la doberman, sama nie wiem :shake: Quote
Negri_2008 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja też myślę, że coś jest nie tak. :shake: Zaczęłam nawet przeglądać wątek w poszukiwaniu fajnych zdjęc i wiecie co, jak na razie nie znalazłam taki super fot. Czy Verter takie ma? Wątek jet długaśny, może coś przegapiłam :oops: Foty to podstawa ;) Quote
megii1 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ja też myślę, że coś jest nie tak. :shake: Zaczęłam nawet przeglądać wątek w poszukiwaniu fajnych zdjęc i wiecie co, jak na razie nie znalazłam taki super fot. Czy Verter takie ma? Wątek jet długaśny, może coś przegapiłam :oops: Foty to podstawa ;) Negri- zapraszam do mnie na sesję zdjęciową Vertera - ty robisz super zdjęcia. A może będziesz dziś popołudniu moją dłuzniczką, także.... zapraszam;) Quote
Negri_2008 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 megii1 napisał(a):Negri- zapraszam do mnie na sesję zdjęciową Vertera - ty robisz super zdjęcia. A może będziesz dziś popołudniu moją dłuzniczką, także.... zapraszam;) Nawet jeżeli tą dłużniczką nie zostanę bardzo chętnie przyjadę obfocić Verterka ;) Postaram się umówic z Leylą, może zechce przyjechać ze mną, bo ja bez auta jestem :shake: Najlepiej byłoby w weekend, żeby jeszcze widno było. Quote
Recommended Posts