majku33krakow Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='GameBoy']dziewczyny, jest tu Fur wiec ja juz nie bede nic pisala moja CC tez dusila naszego kota od 1,5 mca z nia pracujemy i jest olbrzymia poprawa - da sie, tylko trzeba olbrzymiej cierpliwosci, zrozumienia i pracy[/QUOTE] zdradz sposob jak pracujesz bo moja sunia nie lubi kotow moich. Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 wepchne sie po cichutko z takim malym ofikiem i prosba o odwiedznie Miszki :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/strachliwa-wycofana-miszka-mamy-dt-potrzeba-deklaracji-na-cito-brakuje-160-pln-149057/ Quote
furciaczek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cholera, wykasowalam nr tel przypadkiem do Panstwa:angryy: Mam nadzieje ze megi bedzie mogla mi eskiem podeslac jeszcze raz..ehh Znalazlam w polaczeniach uff ide dzwonic Quote
mysza 1 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='furciaczek']Cholera, wykasowalam nr tel przypadkiem do Panstwa:angryy: Mam nadzieje ze megi bedzie mogla mi eskiem podeslac jeszcze raz..ehh Znalazlam w polaczeniach uff ide dzwonic Jakie wieści? Szukamy dt dla szczeniaków http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-pseudo-hodowla-pseudo-schron-pomoc-dla-nich-na-cito-potrzebna-172309/ jutro bedzie transport do warszawy, może ktos się ulituje? Quote
maciaszek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Verter zjadł koty czy koty Vertera ;)? Quote
furciaczek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Wczoraj sie nie dodzwonilam, albo zajete albo rozlaczalo po jakies melodyjce...dzisiaj czasu nie mialam:oops::oops:...a jutro to chyba nie wypada dzwonic?? Gdyby dzialo sie cos zlego Pani miala dac znac, nie odzywala sie wiec wnioskuje ze nie jest zle. Quote
Negri_2008 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 W tym przypadku brak wiadomości to dobra wiadomość ;) Quote
Isiak Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A ja mam pytanie - czy dalej wpłacać na Vertera? Zostały jakieś długi? Hmmm... domek też jeszcze nie tak całkiem pewny... Quote
furciaczek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dziewczyny, strasznie Was przepraszam , nie mam jak teraz zadzwonic bo TZ zapomnial rachunku zaplacic i mi odlaczyli tel:angryy: W ciagu 2 dni maja go wlaczyc i wtedy bede dzwonic:oops: Quote
__Lara Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ufff, myślałam, że już coś złego.... [B]Isiak[/B] - nic już nie wpłacamy. Verter ma dom, wszystko jest uregulowane. Tego się trzymamy. Quote
maciaszek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Jasza napisał(a):Obij męża Furciaczku! :diabloti:Już Furciakowa tam będzie wiedziała co z TZtem zrobić :diabloti:. Naśle nań kocio-psie stado :diabloti:. Quote
furciaczek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Tz furciakowej za kare przeszedl na specjalna diete...je tylko to co sam se zrobi:diabloti: Juz zawsze bedzie pamietal o rachunkach:loveu::lol: Quote
Isiak Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 __Lara napisał(a):Isiak - nic już nie wpłacamy. Verter ma dom, wszystko jest uregulowane. Tego się trzymamy. Dzięki za odpowiedź :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 dziewczyny zajrzyjcie prosze na Chojraka na którego brakuje 360zł deklaracji:roll: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-kurtka-dla-psa-roznosci-na-wystarszonego-chojraka-z-olkusza-do-17-11-godz-23-a-172967/ Quote
MyrkurDagur Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Będę czekać na wieści o Verterze, ale mam nadzieję, że spraw z kotami, wygląda lepiej... Quote
__Lara Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Będę czekać na wieści o Verterze, ale mam nadzieję, że spraw z kotami, wygląda lepiej... Ja też mam taką nadzieję! :modla: Quote
coronaaj Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='furciaczek']Dziewczyny, strasznie Was przepraszam , nie mam jak teraz zadzwonic bo TZ zapomnial rachunku zaplacic i mi odlaczyli tel:angryy: W ciagu 2 dni maja go wlaczyc i wtedy bede dzwonic:oops: Ale numer, obic dobrze i to na zapas:mad::mad:ja swojego to codziennie sprawdzam na internecie , wiem co wydaje (Joe nie lubi internetu , bankowych spraw, a inzynier od reaktorow):evil_lol::evil_lol:jestesmy daleko ale czuwam...on nie wie ile wydaje na psiaki:roll::roll: Jak Verterek z kotami? Quote
furciaczek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Powinni dzisiaj mi wlaczyc tel, jak tylko to zrobia od razu dzwonie:p Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 furciaczek napisał(a):Powinni dzisiaj mi wlaczyc tel, jak tylko to zrobia od razu dzwonie:p Ojej ojej, i coooooooooooooo???????????? :eek::eek::eek::eek::eek: Quote
furciaczek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No wlasnie nic...czlowiek sie spozni z rachunkiem to od razu zablokuja telefon a oni jak maja go spowrotem wlaczyc to maja gdzies i sie nie spiesza:angryy: Jestem ciagle odcieta i nic nie moge cholercia zalatwic, z tel na karte nie zadzwonie bo zagraniczne drogie jak nie wiem:shake: Quote
Recommended Posts