Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GameBoy']dziewczyny, jest tu Fur wiec ja juz nie bede nic pisala
moja CC tez dusila naszego kota od 1,5 mca z nia pracujemy i jest olbrzymia poprawa - da sie, tylko trzeba olbrzymiej cierpliwosci, zrozumienia i pracy[/QUOTE]

zdradz sposob jak pracujesz bo moja sunia nie lubi kotow moich.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj sie nie dodzwonilam, albo zajete albo rozlaczalo po jakies melodyjce...dzisiaj czasu nie mialam:oops::oops:...a jutro to chyba nie wypada dzwonic??
Gdyby dzialo sie cos zlego Pani miala dac znac, nie odzywala sie wiec wnioskuje ze nie jest zle.

Posted

[quote name='furciaczek']Dziewczyny, strasznie Was przepraszam , nie mam jak teraz zadzwonic bo TZ zapomnial rachunku zaplacic i mi odlaczyli tel:angryy: W ciagu 2 dni maja go wlaczyc i wtedy bede dzwonic:oops:

Ale numer, obic dobrze i to na zapas:mad::mad:ja swojego to codziennie sprawdzam na internecie , wiem co wydaje (Joe nie lubi internetu , bankowych spraw, a inzynier od reaktorow):evil_lol::evil_lol:jestesmy daleko ale czuwam...on nie wie ile wydaje na psiaki:roll::roll:

Jak Verterek z kotami?

Posted

No wlasnie nic...czlowiek sie spozni z rachunkiem to od razu zablokuja telefon a oni jak maja go spowrotem wlaczyc to maja gdzies i sie nie spiesza:angryy:
Jestem ciagle odcieta i nic nie moge cholercia zalatwic, z tel na karte nie zadzwonie bo zagraniczne drogie jak nie wiem:shake: