Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, ze na zdjęciach widac że Verterek wcale zatuczony nie jest:angryy: Na niektórych zdjęciach widać nawet u biedaczka żeberka - ale to przez to że on bardzo żywy jest:loveu: I naprawdę mega kochany - szukajcie mu szybciej tego domku:roll:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cały czas taki sam:lol: A i tak na wątku mu dogryzają że przytył:angryy: Ja chyba takie zdjęcia robię , że raz się wydaje gruby raz chudy. A on ciągle taki sam i tyle samo je;)

Posted

megii1, to podaj proszę Twój numer telefonu za pamięci, będę podawać w ogłoszeniach.

megii1, ja wciąż czekam na ten magiczny telefon, ale non stop cisza :( chyba znowu puszczę mu ogłoszenie na telegazecie. Ile można czekać... :(

Posted

Słuchajcie, nie męczcie mnie już z wagą Vertera:lol: On dostaje dwa razy dziennie porcje Puriny. Kiedy tydzień temu robiłam mu zdjęcia pisano, ze się poprawił - musiałam bronić go, że po prostu jest masywny. Dziś słyszę , ze za chudy:roll: Uwierzcie mi - on jest akurat:loveu: Naprawdę - idealny:loveu: Ale zawsze zapraszam do siebie na wizytację:p

Posted

[quote name='mysza 1']Minimalne zainteresowanie Verterem, on ma cały czas aktywne ogłoszenia? Ktoś je podnosi?[/quote]

Tak, ostatnio ja mu robiłam ogłoszenia, niedawno temu. Ale jutro zrobię nowe + telegazeta.

Piękne zdjęcia :lol: dla mnie Verterek nie jest chudy wcale, w sam raz :lol:

Posted

[quote name='red']Megii, co on w ogóle je, żebra mu widać....[/quote]

Verter, to okaz zdrowia, sprężynka i same mięśnie. Nie jest nawet chudy,a co dopiero za chudy. Na niektórych zdjęciach tak wychodzi....
Jestem u Megii często i Vertera widuję na żywo;) Zawsze można podjechać i zobaczyć:p

Posted

Czy nadal cisza w sprawie adopcji ?? :-(
Zaraz biorę się za ogłoszenia, zrobię mu ze 30 ogłoszeń...może ktoś psiaka wypatrzy.
Verterku śliczny, wiesz że na Twoje miejsce czeka już ktoś :razz:, więc pomimo, że w hoteliku masz jak w niebie, to postaramy się jak najszybciej stamtąd cię zabrać - ale do NOWEGO WSPANIAŁEGO DOMKU, nigdzie indziej !!!

Posted

Nie mogę powiedzieć ,że mnie ten wątek nie wpienia..... Chory pies czeka na miejsce u Megii, a Verterowi nie ma kto ogłoszeń zrobić?? Jakaś dziwna ta pomoc:angryy: Gdy go trzeba było wyjąć ze schroniska,to też wtedy nikt akurat nie mógł:shake: sam hotelik odbierał psa... Przecież nie tylko Lara umie robić ogłoszenia

Posted

Leyla, ogłoszenia zrobione.
Na wątku Floyda też ktoś się zgłaszał, że pomoże...
Ale czasami pies miesiącami czeka na dom. Boję się tego bardzo, bo Floydowi, który ma trafić na miejsce Vertera hotel potrzebny na już.
Ja jestem gotowa z nim jechać...
No, wszystko już ustalone, pieniążków już trochę się uzbierało...naprawdę teoretycznie już wszystko przygotowane.

Ale dziwi mnie, że taki fajny pies Verter jeszcze domku nie znalazł. To przecież bezproblemowy psiak. I nadaje się do dzieci...czego tu więcej chcieć ???????????????

Posted

Leyla napisał(a):
nooo taa....ale kiedyś czytałam, ze nie ma komu sprawdzić domu i wyydaje mi się że Verterowi coś przeleciało koło nosa.

Nic mu nie przeleciało koło nosa...ja oddając do adopcji moją podopieczną Mari miałam kilka sensownych propozycji, jedną wybrałam dla niej, pozostałe oferty próbowałam przekazać innym psiakom.
Jednemu z domów zaproponowałam Vertera...ale dom odrzucił ofertę, bo stwierdził, że po 1. Verter jes psem nie sunią 2. jest za duży, bo mają małe dzieci.
Mile widziana jest pomoc w ogłaszaniu, więc zapraszam :evil_lol: