Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Marinka za ogłoszenia :loveu:

No przeleciał jeden domek...bo nikt się na czas nie znalazł do wizyty, a potem Pani zrezygnowała.

Verter ma ogłoszenia na stronach gdzie trzeba się rejestrować. Tam gdzie nie trzeba się rejestrować nie ma, widzę, że właśnie Marinka na nich zrobiła ogłoszenia, części, za co jej dziękuję :loveu:

Do tego ma ogłoszenie na telegazecie. Liczę, że ktoś w końcu zadzwoni :roll:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Leyla']Przykro mi ,nie umiem, ale zapewniam ,że się nie obijam:razz:

Ależ ja nie twierdzę, że się obijasz...To tylko zaproszenie, a nie przymus...im więcej będzie ogłoszeń, tym większe będą szanse na dobry dom...a Verter :loveu:, to wspaniały psiak - czy udzie tego nie widzą :placz:

Posted

__Lara napisał(a):

No przeleciał jeden domek...bo nikt się na czas nie znalazł do wizyty, a potem Pani zrezygnowała.

W takim razie coś mi umknęło na wątku :oops: ... mam tylko nadzieję, że szansa nie była w Lublinie, bo wstyd byłby jeszcze większy :oops::oops::oops:

Posted

Marinka napisał(a):
W takim razie coś mi umknęło na wątku :oops: ... mam tylko nadzieję, że szansa nie była w Lublinie, bo wstyd byłby jeszcze większy :oops::oops::oops:

Nie, to było koło Krakowa :cool1:

Posted

[quote name='Piromanka']Jeśli Verter potrzebuje ogłoszeń, to zrobię..
Gdzie w hotelu przebywa? Do kogo podać kontakt?

Verter vel Bingo przebywa w hoteliku u megii1 ...podawaj jej numer telefonu...Dzięki za pomoc :loveu:

Posted

Zaraz imprezować! Reintegrujemy się rodzinnie po wakacjach - wnusi miesiąc nie widziałam! W naszym wieku (i jej, i moim) miesiąc to kawał czasu. Cud, że mała płaczem nie wybuchła na mój widok. Dacie wiarę?
Roześmiała się, jak jej nasze umowne "hej, hej" zapodałam. Czyżby mnie poznała? Niemożliwe.

Nadrabiam płatnicze zaległości z wywieszonym ozorem. Verter, w poniedziałek idzie kasa. Mówcie, jeśli trzeba coś wyróżnić. Dorzucę.

Posted

Odnośnie sprawdzenia domu w Tarnowie (chyba dla Vertera miało to być, albo dla tego drugiego psiaka od megii).
Zerduszko napisała na wątku Floyda:
"
A pisaliście do Marlena:smile: ? Ona meiszka 25 km od Tarnowa zdaje się.
Ew. do Ulka18 - Dębica już trochę dalej, ale może kogos poleci. "

Mam nadzieję, że się przyda.

Posted

[quote name='Monday']Odnośnie sprawdzenia domu w Tarnowie (chyba dla Vertera miało to być, albo dla tego drugiego psiaka od megii).
Zerduszko napisała na wątku Floyda:
"
A pisaliście do Marlena:smile: ? Ona meiszka 25 km od Tarnowa zdaje się.
Ew. do Ulka18 - Dębica już trochę dalej, ale może kogos poleci. "

Mam nadzieję, że się przyda.

To chodzi o tego drugiego psiaka.

agato, chciałabym mieć taką babcię :loveu::loveu::loveu: